WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi88 - nie martw się na zapas - kwas foliowy jest potrzebny w momencie kształtowania się cewy nerwowej, a to powstaje i zamyka się dopiero w 2-4 tygodniu po zapłodnieniu. Jesteś jeszcze przed tym momentem - weź na początek dopóki nie wykluczysz/potwierdzisz ciąży wyższą dawkę - na pewno Ci nie zaszkodzi.
mi88 lubi tę wiadomość
PCOS, io, hashimoto
17 cykl starań - szczęśliwy (Gonal F)
-
Aneta90 wrote:Dziewczyny mam 9 dni do @ ale śluz taki kremowy i dużo go, a twmperatura tez w miare się utrzymuje ciekawa jestem czy ta @ przyjdzie Pilik może Ty doradzisz skoro wszystkich leczysz
Pytanie z czystej ciekawości badalas poziom progesteronu ??? -
Paulinaaa wrote:Mam chyba pytanie z serii głupich jak piszecie 10dpo itp to chodzi o to że 10 dni po owulacji, czy po czym ? I kurde serio wszystkie wiecie kiedy dokładnie to było, czy 10dpo to 10 dni po staraniu się ?
Będę super wdzięczna za info !
Miłego wieczoru dziewczynyPaulinaaa lubi tę wiadomość
-
Witam coś mam wrażenie że dziewczyny pouciekaly z tego wątku, tak zerknelam na listę testujacych i dużo pustych miejsc. Życzę Wam żeby końcówka miesiąca była owocna.
A ja dzisiaj się okropnie czułam, jadąc autem brzuch okropnie mi się napisał, w pierwszej ciąży też tak miałam ale jakoś ok 20tc a nie 8... Mam nadzieję że to jakiś jednorazowy wybryk byl -
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test (10dpo). Wyszły dwie kreski z czego ta druga bledsza ale widoczna gołym okiem Aż się boję zacząć cieszyć ... Myslicie że krew już to potwierdzi?
Aneta90, klaudiaaa93, mamaNika, Tynka 89, pilik, Ellka, jagodowa91, Kitkat, ScarlettKate, MałaMi90, malinek 91, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
Ha wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test (10dpo). Wyszły dwie kreski z czego ta druga bledsza ale widoczna gołym okiem Aż się boję zacząć cieszyć ... Myslicie że krew już to potwierdzi?Aneta90
-
Cześć, jestem tu nowa staramy się z mężem od roku o dziecko. Jestem w trakcie pierwszej kuracji clo. Wyniki nasienia wyszły takie: 4% prawidłowych plemników, 50 % plemników typu a+b. Czy jest możliwe w takiej sytuacji naturalne zajście w ciążę?Paulina
-
Ha, gratulacje!!! Swietna wiadomosc.
Do mnie z samego rana przyszla @, nawet nie zdazylam zatestować
Nie lamie sie, jak ktos wyzej napisal, nie moge doczekac sie nowych staran, a jedziemy z mezem na wakacje wiec bedzie podwojnie przyjemnie!!!
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dziewczyny!!!
Ja Was ponownie chciałam popytać o jedną rzecz, mianowicie jestem mniej więcej 6 dni po owulacji i zaczęło się mi plamienie tylko inne niż zwykle, nie brązowe tylko jest to kremowo-rozowo-beżowy śluz. Biore 2 miesiąc bromergon. Czy to normalne?
Miłego dnia!