Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
La gratuluje Super się zaczyna
A u mnie jednak ten pęcherzyk, który na usg w czwartek miał 2,67 cm jednak pękł chyba - wczoraj ból owulacyjny, widocznie jednak się mu udało, choć już i tak duży, więc raczej nic z tego, ale w takim razie nadal testuję 11 -
Mój jaśnie książę był wczoraj na kawalerskim i "odpoczywa" do teraz. A mnie szlag trafia bo nie lubię tak marnować czasu... nie mówię tego na głos bo jeszcze gotów mi wypomnieć jak tydzień temu po panieńskim gniłam do 15...
Ale nie powiem... wczoraj przed jego wyjściem pytongowanie było zacne musiałam zadbać aby spuścił z krzyża przed nocą pełną pokuslittleladybird, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 8 dpo. Jeszcze 7 dni do testu lub @.
He, he ja też lubię rano. Teraz mój P chodzi na nocki i różnie to bywa. Mi też się chce w płodne a co ciekawe mój wtedy leci do mnie jak pszczoła do miodupepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Mi też się chce w płodne a co ciekawe mój wtedy leci do mnie jak pszczoła do miodu
Zwei, zostaw mnie na tego 8go, ale raczej nic z tego nie będzie. I chyba lepiej, żeby nie było. Kondycja krucha to i starania marne.Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
Hello w piękny poniedziałkowy poranek
Wizyta Alexis u mnie potwierdzona na wykresie. Urojone objawy ciąży - czas start!
Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście mam te owulacje bo to kolejny wykres z przerywaną czerwoną kreską. Chyba zrobię za 3 dni progesteron. Od jakiego poziomu wskazuje, że Alexis z nami balowała?
Miłego tygodnia -
Hejka wczoraj dostalam @ to zaczynamy staranka, oby sie udalo
Ann niestety Ci nie powiem o progesteronie jaki powinien byc poziom wiem tylko ze po owulce z 7dni po sie bada. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny