Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny
ja dziś na fali obecności wszystkich objawów ciąży - zrobiłam test z samego rana, wyszedł oczywiście negatywny, żeby nie było, ze nie stosuję się do zasad - zrobię kontrolnie jeszcze co najmniej kilka przed Ridżem, którego spodziewam się około czwartku.
Kupiłam sobie termometr na allegro, nowy cykl rozpocznę mierzeniem temperatury, sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie -
Ja lubie zawsze i wszedzie
Rano w poludnie wieczor i noc...
Wczoraj bylo elegancko i "obficie" po kilku dniowym ramadanie...wiec moze moze...cos sie wykluje...oczywiscie jak zaszczyci mnie owulacja(piepszona hrabianka)...Kjopa3 lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Hm, ja się chyba powinnam troszkę przestawić z testowaniem - tylko byłabym wdzięczna za oświecenie ze strony tych, które już przerabiały temat - kiedy najwcześniej, wg Was, jest sens robić betę (albo testy) po inj.z Pregnylu? (inj.była wczoraj o 20:30, porządny test ovu na "+" - dziś w południe).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 13:37
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny!
Nie bylo mnie prawie poltora tygodnia, bo mialam wyjazd sluzbowy a potem weekend ze slubami i poprawinami i ... zapomnialam calkiem o tej ciazy calej cholera. Acard i inofolic w kratke bralam, dobrze ze o euthyroxie raz tylko zapomnialam.. Przypomnialam sobie w sobote jak maz wrocil ze swojej delegacji ale luz, w sobote byl 14dc wiec marne szanse ale moze sie zalapiemy ))
Nic nie sprawdzalam, zadnych glutow, samopoczuc czy innych testow owulacyjnych wiec nie wiem nawet czy owulka byla czy bedzie czy w ogole olala sprawe i sie obrazila za spanie po 4h na dobe
Jutro pierwszy dzien Najbardziej Zygotowego Miesiaca!!! Do boju wszystkie i powodzenia!!! )( -
Ach, jejku, jejku!!! Jutro 1 września i zaczną się sypać Zygoty!!!!
Mój Prog na dzisiaj 13,17!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:13
Vesper, Bratek lubią tę wiadomość
-
ann_je wrote:Urojone objawy ciąży - czas start!
zwei_kresken, ann_je, pepsunieczka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm, jestem zapisana na test na jutro, ale to teoretycznie 8dpo (o ile lady wstąpiła w moje skromne progi). nie wiem czy jest sens, chyba, żeby poćwiczyć szczanko...
lauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
coby (mam nadzieję) pięknie zacząć wrzesień
pierwsza beta 15,54
Także na razie zamiast gratulacji przyjmuję kciuki w dużych ilościach
edit: nie wiem jak edytować na mniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:13
lauda., Mirabelka30, emaj, KMK, ewelinka2210, pepsunieczka, Złota, Kjopa3, kattalinna, Morwa, ann_je, werni, Asiula86, czarnykot, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:coby (mam nadzieję) pięknie zacząć wrzesień
pierwsza beta 15,54
Także na razie zamiast gratulacji przyjmuję kciuki w dużych ilościach
edit: nie wiem jak edytować na mniejsze"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyBratek wrote:Hm, ja się chyba powinnam troszkę przestawić z testowaniem - tylko byłabym wdzięczna za oświecenie ze strony tych, które już przerabiały temat - kiedy najwcześniej, wg Was, jest sens robić betę (albo testy) po inj.z Pregnylu? (inj.była wczoraj o 20:30, porządny test ovu na "+" - dziś w południe).
Pewnie zależy od tego ile Ci wstrzelili. 10tys jednostek? Mi nawet 10 dni po testy nadal wychodziły zafałszowane. Niektórzy piszą że wychodzą takie nawet do 12 dni.
Także ten... cierpliwość uszlachetnia.
Baronowa_83 trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 18:40
Bratek lubi tę wiadomość