Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry:)
No wątek genialny Widzę, że maniaczki testowania wreszcie mogą się wykazać
Jako, że jestem jedną z nich oficjalnie wpisuję się na 22.09 ale możecie być pewne, że nie jeden falstart zaliczę zwłaszcza, że moje testy teściki z allegro na dniach będą
Miłego!!!Marietta, Mama_Ali, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Welcome to the lucky month! !!
huhu patrząc na pierwszą stronę i listę dziewczyn to można rzec, że wrzesień miesiącem sportu
Jako, że Alexis w tym miesiącu u mnie nie zdecydowana - najpierw potwierdziła swoją obecność w czwartek, dziś zmieniła zdanie i stwierdziła, że balowałyśmy w sobotę - to ja będę szczać na patola w piątek 11.09! A co!
Albo i wcześniej... w ramach rozruchu
Edit bo mi stronę rozjechało ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 08:22
-
Marta.83 wrote:ja zamoczyła w filiżance, wynik jak u Marietty idziemy łeb w łeb
Marta i Yousee- rozpoczyna się zdrowa rywalizacja A pozostałe dziewczyny? Do jakiego naczynia dzisiaj oddacie mocz? Pamiętaj- dopóki sikasz jesteś zwycięzcą!Vesper lubi tę wiadomość
-
Tez se z Wami poszczam na patole w tym miesiacu a co mi tam
26.09. Wyszczam dwie kreski tym razem zostana ze mna na 9 miesiecy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:38
ann_je, Mama_Ali, Morwa, agatkaa, Vesper, pepsunieczka, JoHanna lubią tę wiadomość
-
W końcu wrzesień, Doczekały!
Czas by kreski wysikały.
Czas odliczań, no i stresu,
Nie zapomnij przy tym seksu!
Rozłóż nogi, Pytong wchodzi,
Teraz wszystko w rękach Bozi!
Babcia ciągle głowę suszy,
Dziecko włóż nogi za uszy!
My już wiemy, to nie działa
Seks uprawiaj moja mała!
Czy się opłaca czy też nie,
Pytong przynajmniej rozluźni Cię!
Wrześniowe Zygoty czekają na kreski,
Więc jak wrócisz z najbliższej imprezki,
Zaciągnij małża do łóżka,
W górę szybko lewa nóżka
Przód tył, Tył przód!
I dzieciaków na wątuniu będzie w bród!
lauda., aleala, Morwa, ann_je, Cigaretta, Bratek, agatkaa, Vesper, emaj, cachaarel, pepsunieczka, myshka84, Maczek, Impresja, zwei_kresken, Kjopa3, smerfetka22, Migracja, stardust87, marzusiax lubią tę wiadomość
-
KMK wrote:Pewnie zależy od tego ile Ci wstrzelili. 10tys jednostek? Mi nawet 10 dni po testy nadal wychodziły zafałszowane. Niektórzy piszą że wychodzą takie nawet do 12 dni.
Także ten... cierpliwość uszlachetnia.
Te 12 dni, to już trochę wkurzająco, bo to niby zwykle 10dpo. Aczkolwiek przy moich 5tys. może nie będzie tak źle
Katarzyna87 - dałaś czadu ))))) -
Ja sie z alexis szykuje na 12-stego w sam raz idziemy na urodziny do bratowej wtedy wiec po imprezie bedzie fantazyjne pytagowanie xd
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domis wrote:U mnie cjyba Alexis baluje na calego:o
Nie wiem czym jej zawinilam ale boli mnie jajnior na maxa
Kochana, nic nie zawiniłaś... Wszystkie chyba wiemy, że Alexis to zawistna zdzi*ra.
Saxatilia- elegancko! W ramach festiwalu jutro naleję do konewkiVesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.... zawstydzacie mnie... Filiżanki, porcelana.... A ja do mojego biednego, wyrobionego już kubelka na mocz... Ech, od dziś szczam w kryształy Wtedy na pewno będzie plus
Marietta - moja Alexis jest delikatna, jak obłoczek W ogóle nie wiem kiedy przychodzi.... ))) (pewnie dlatego, że do tej pory, jak się okazało, chyba nie przychodziła ). Mogę zatem pożyczyć swoją, jak komuś źle z bólem owulkowym
zwei_, z racji zmodyfikowania lekami moich wcześniejszych wyliczeń, uprzejmie proszę (podanie w trzech egzemplarzach w załączniku ) o przepisanie mnie na 13.09. To będzie 14 dni po Pregnylu, więc chyba nie najgorzej. Echhh, wprawdzie to nie to samo, co piękny 17.09. ale do 17.09, to ja w obecnej sytuacji na pewno nie wytrzymam No chyba, że szybciej przyjdzie @ (tfu TFU).