Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:coby (mam nadzieję) pięknie zacząć wrzesień
pierwsza beta 15,54
Także na razie zamiast gratulacji przyjmuję kciuki w dużych ilościach
edit: nie wiem jak edytować na mniejsze
widzę, że byłaś zapisana na 6 września tak jak ja to w którym dc test pokazał C i pozytyw? -
inzynierka wrote:widzę, że byłaś zapisana na 6 września tak jak ja to w którym dc test pokazał C i pozytyw?
kattalinna, Vesper, Marietta, pepsunieczka, Bratek, agatkaa, saxatilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:Yousee, Gosiacu przygotowane na jutrzejsze szczanko??
Yousee nie wykręcaj się nawet... You see czerwone dwie krechy
A siknę, jestem przygotowanalauda., Morwa, ann_je, Vesper lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Cieszy mnie Wasz entuzjazm ale luzik, szału nie będzie. Uprzedzam: jak będzie jedna to proszę się nie smucić i żałować, samo sikanie na patyka to frajda
Marietta, Morwa, pepsunieczka, ann_je, Bratek lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Cieszy mnie Wasz entuzjazm ale luzik, szału nie będzie. Uprzedzam: jak będzie jedna to proszę się nie smucić i żałować, samo sikanie na patyka to frajda
Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Dopisuję Was zaraz.
Umarł mi laptop, Małż obiecał naprawić / postawić system od nowa, myślałam, że jeszcze dzisiaj to zrobi, ale nieeee, są ważniejsze rzeczy niż to, żebym wrzuciła mini-ridże na ten wąteczek. Otóż ważniejsze jest mordowanie potworów. Także moje Drogie- Wy szczacie, a ja jak tylko dostanę się do zasobów mego dysku, wrzucam pulsujące zygoty i ciekawskie ridże.
Od razu informuję, że wpisuję tylko pozytywne testy i ridże. Negatywne testy puszczam mimo uszu. Póki nie ma @ jest...
<rzyg>
Yousee, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
Korzystajcie z wyjątkowej magii tego wątku, póki jeszcze jestem w cionrzy, beta już tylko 39,31, już niedługo będę Magdą Gessler jajników i przeprowadzę sobie Kuchenne Owulacje
Vesper, Morwa, pepsunieczka, Marietta, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam Was od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że kusicie, nie powiem Aż się chcę wpisać, tylko nie wiem kiedy bo ja też mogłabym sikać na test praktycznie codziennie
pepsunieczka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho