Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:Marietta, a później podłóż tyle testów co dziurek w sitku, coby się upewnić, że na wszystkich są dwie tłuste krechy
W sumie skoro Alexis to luksusowa ździra, to może złoty deszcz powinien być łapany do jakichś kryształów, najlepiej odziedziczonych po płodnej krewnej (krewna w tej sytuacji dziwnie brzmi:)
Luxury bitch W sumie mam taką pamiątkę rodzinną ... ale czułabym się dziwnie lejąc do kryształowej cukierniczkipepsunieczka, kattalinna, ann_je lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Bratku- u mnie dramat, wezmę na podmiankę Twoją, tylko niech się chętny znajdzie na podjęcie mojego cieżaru Mnie od owulki tak rozpycha, że już dość mam. Przejdę się w tygodniu, a nóż się jakiś torbacz rozwinął na jajku
-
Chcę chcę! Ale taką, żeby żyć dała. U mnie ostatnie Alexisy są mega upierdliwe. Od owu aż do @ rozpycha, boli, leżę na boku pokrzywiona, jedną nogę mam zgiętą jako podpórkę, żeby na brzuchu się nie położyć czasem
Swoją drogą, tak daje do wiwatu, że mąż mnie przezywa i mówi do mnie "mój Jojku" od jajka oczywiście...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:00
-
Słuchajcie się zaciążonej cioci Laudy: do Alexis bez luksusu, szampana i kryształu to nie podchodź... Im bardziej dopieścisz Alexis Colby Carrington, tym większa szansa na wypaśne, luksusowe jajo. Proste
http://iv.pl/images/61032387808420636639.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 13:55
Vesper, Bratek, emaj, pepsunieczka, ann_je, zwei_kresken, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Postaram się zabrać za ten właściwy, zanim bąbelki się ulotnią Aczkolwiek fakt, że w razie kolejnych kieliszków można się już pomylić, zwłaszcza przy przyćmionym, klimatycznym świetle w naszym wc...
emaj - pkt 2. brzmi bardzo kusząco....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 14:11
-
Ło matko burzujstwo sie szerzy wiec i ja szukam babcinych krysztalow moze sie przy farci bo szczanie w plastikowy kubek nad porcelanowym przereblem nie daje rezultatu...
Musze zaopatrzyc sie w patole do oszczania bo ni jednego ni mamVesper, emaj lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje endo jest jednak 6 mm ale gin z loczkami jajucha zadnego nie widzial. Jakas zamiana bo wczoraj u innej ginki endo 2 mm ale jajo 10.7
Chyba alexis ma w dupie moje porcelany i musze chwycic za cos innego. Moze ofiaruje jej ulubiony kubek na kawe.
Vesper lubi tę wiadomość
-
Kalejdoskop moze sikaj przy nastrojowej muzyce zeby podlechtac ego szanownej alexis?
Marietta lubi tę wiadomość
-
A propos szczania...
W XIX wieku porcelanowe podróżne naczynia do szczania miały kształt dzisiejszych sosjerek, tylko dużych
czekam na patole z alledrogo!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Morwa, namówiłaś mnie Zwei wpisz mnie proszę na 4 września. Obym tylko wytrzymała do piątku... Chyba też zacznę szukać eleganckiej porcelany co by już małe przekupstwo zrobić
Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
saxatilia - pozostaje, w myśl zasady "gdzie dwóch się bije...." iść do trzeciego gina. Ale pamiętaj - lepiej, żeby nie miał loczków ;/
Korki, miarki... dżizas, Wy to sobie lubicie życie utrudniać Albo macie niezłego cela
Vesper - nie mam sosjerki Już po mnie ;(
A patole owulkowe czy ciONżowe? -
Siema Johanna
Do nastepnego szczania szykuje elegancki dywan, krysztalowe naczynie i muzyke klasyczna w tle, aby nadac chwili dostojnosciJoHanna, pepsunieczka lubią tę wiadomość