Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
bizona wrote:Hej hej
Kurcze u mnie chyba Alexis nie pojawila sie w tym cyklu...test owulacyjny byl mega pozytywny, sluz rozciagliwy tez...a z temperatura dupa:/ Zanim zaczelam brac metformine i euthyrox zawsze byl widoczny skok..a teraz jakas dupa..poprzedni cykl tez jakis dziwny byl. Czy te leki moga mi hamować jakos owulacje? Wkurw...sie bo kolejny miesiac stratny..podpytam endo o to, a Wy dzieczyny co bierzecie na to, zeby Alexis sie pojawila? To jest to clo? (Podpowiecie mi pelna nazwe?).
Aha- wzrost temperatury i dwufazowy wykres nie gwarantują owulacji- chyba nawet tu w tym wątku wlepiałam mój idealny wykres z cyklu, w którym owulacji nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:31
-
Dzieki Zwei po raz kolejny!
Zdaje sobie sprawe ze leki maja pomagac, ale wlasnie od kiedy zaczelam je brac cos sie zmienily te temeratury.
Dobra siedze cicho juz;) bede Was podczytywac jak codzien a 19.09 symbolicznie siknę
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Mama_Ali wrote:Jezuśku aż 15? To tak ma być?
U mnie w 4dc był niby 1 pecherzyk dominujacy / 12mm/, ale potem okazało się ze jeden z malutkich podrósł i są dwa
-
nick nieaktualny
-
Hej! Mam skok, tak jak przewidywałam, więc posyłam Alexis dalej
Zwei, wiem, że skok i dwufazowy cykl nie gwarantuje owulacji. Miałam się wybrać na monitoring w tym cyklu, ale nie zdążyli mnie wpisać na listę abonamentu, więc pójdę w przyszłym, tzn. obym nie musiała W pn na usg widać było piękny pęcherzyk 21,5 mm więc kazałam mu pięknie peknąć a następnie połączyć się z piękną męską komórką - ot co!Vesper lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Gdyby któraś pytala, to Ridż jest u mnie, myślę, że potrzymam ze dwa dni i puszczę dalej
Zwei, poproszę o mordę gwiazdy aaa i nie wiem o co chodzi z tym wątkiem, jakieś zaklęcie na bank rzuciłaś. Zapisałam się na dziś bo to miał być już termin po dniu spodziewanej @. U mnie to szwajcarski zegarek. A tu proszę, przez diskolistę temu zegarku się przesunęło.
Powodzenia z tymi Alexisami, piękne zygoty mają z tego być -
Złota wrote:Estrofem bo testosteron miałam lekko ponad normę a estradiol bez leków za niski.
Vesper lubi tę wiadomość
-
Zwei ma racje. Zapytaj go o dodatkowe badania;)
Edit:
Wyszczalam dwie kreski Alexisowe , bagno tez mam piekne zatem bedzie maraton pytongoniady i Pralinka w drodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:30
ann_je, Tobima, kattalinna, myshka84, Emilia77, Vesper, Maczek lubią tę wiadomość