Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na mnie w rosmanie juz dziwnie patrza jak ja ciagle po testy chodze jak nie owu to cionrzowe czasem dla uzupelnienia zestawu kupie lakier do paznokci.. Xd
ciri22, Emilia77, Mama_Ali, kolka, kattalinna, saxatilia, Vesper, pepsunieczka, Kjopa3, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak w ogole zadziwia mnie fenomen tych testow. Paskowe w promocji kosztuja tyle co pink test. Maja one taka sama czulosc a rossmanowsmi pomazal mi piekna grupa kreche 10dpo a pink test ani cienia a bete mialam 35.. A oba niby maja taka sama czulosc...
-
Rosmanowski musi miec lepszej jakosci odczynniki... Ja nie znosze tych pink i bobo bo kiedys na obu wyszly mi cienie drugiej kreski mysle sobie ze sie udalo skoro dwa rozne pokazuja ide na bete a tam >1. Od tamtej pory ich nie kupuje.
-
nick nieaktualnyMnie oszukiwał Pink test, niedobry. Za to Quixx pokazywał prawdę, ale jakoś nie bardzo lubię, bo mają małe okienko i nie mam jak dopatrywać się cienia cienia cienia .
Mam w domu 3 testy z allegro, ale chyba jeszcze dziś skocze do rossmanna!Migracja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ja też nie mam guzika od wyłączenia myślenia po prostu się nie da wyłączyć, ale nic na siłę. Jeśli nie mam ochoty, to nie ma seksu i na odwrót, jeśli mam ochotę, to nawet trzy razy na dzień i nie tylko w czasie okołoowulacyjnym ale nie liczę i nie sprawdzam czy to są TE dni.
Trzymam kciuki za Twoje siki
Kurde, to ja mam wyższy stopien napinki na dziecko bo nawet jak mi się nie chce a wiem ze mam owulacje to zapastuje meżulka... -
nick nieaktualnyA mam pytanie do Was odnosnie luteiny- bierze któras? Zauważyłyscie zeby jakos znacznie podwyższała temperature? Bo mam dzis 37 i nie wiem czy to efekt luteiny czy zacząć sobie wkręcać inne dolegliwości
Wiem wiem, pewnie gdzies w tym trylionie wiadomosci jest cos o luteinie, ale skoro sobie tu tak gadamy to moze któras odpowie , tak przy okazji -
Ma wplyw na tempke ale tylko wtedy kiedy bierzesz jak np wczoraj bralas ostatnia to jutro tempka bedzie wiarygodna
Mama_Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Na mnie w rosmanie juz dziwnie patrza jak ja ciagle po testy chodze jak nie owu to cionrzowe czasem dla uzupelnienia zestawu kupie lakier do paznokci.. Xd
aleala, ciri22, pepsunieczka, Emma80 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
aleala wrote:Na mnie w rosmanie juz dziwnie patrza jak ja ciagle po testy chodze jak nie owu to cionrzowe czasem dla uzupelnienia zestawu kupie lakier do paznokci.. Xd
ciri22 wrote:Tak w ogole zadziwia mnie fenomen tych testow. Paskowe w promocji kosztuja tyle co pink test. Maja one taka sama czulosc a rossmanowsmi pomazal mi piekna grupa kreche 10dpo a pink test ani cienia a bete mialam 35.. A oba niby maja taka sama czulosc...
Zastanawiam się, jaką mają czułość, skoro wczoraj beta wyszła <0,1 a przez ostatnie dni cały czas wychodziły cienie. Jasne, coraz bledsze, od 3-4 dni ledwo widoczne, ale...
Swoją drogą - info dla tych, którym się spieszy itd. Po jakiejś godzinie od zatestowania wczorajszego widoczny był cieeeeeeeeeń cieeeeeeeenia. A wyniki bety? Jak wyżej
Tak więc, tak a'propos różnego wkręcania się itd.... Ten tego....
saxa - witam w klubie. Jak znajdziesz sposób na pospieszenie Ridżosława, to daj znać! Ostatniego Dupka wzięłam wczoraj rano, więc patrząc na poprzedni "przeciągnięty" cykl myślałam, że dziś już chluśnie. A na razie - jakoś nie bardzo.... ;] Noż kurrrrrde, teraz, to ja już chcę szybko zamknąć temat @ i czekać na ovu, a nie takie badziewie.... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 13:26
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMozecie mi wpisac disco zygote Beta 44!
emilanka, Bratek, cachaarel, myshka84, Morwa, Suri97, pepsunieczka, Asiula86, Kjopa3, ktosiowa, Maczek, aleala, kirys, Emilia77, ewelinka2210, littleladybird, Pełna Nadziei, emaj, Migracja, Katarzyna87, stardust87, JoHanna, ann_je, Mama_Ali, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeta 81.00 mIu:) który to tydzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:59
Asiula86, mamaNika, Bratek, myshka84, ktosiowa, Maczek, aleala, ewelinka2210, emaj, Migracja, Morwa, Katarzyna87, stardust87, justyna14, luna91, JoHanna, kattalinna, Mama_Ali, myszaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny