Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/1lulUx30~KPigzmDm4a2h3kvq9too_
Po godzinie od szczania moj malz znalazl mojego patola ktory wyglada tak.
Jaaaa, powtarzaj testa z rańca, Aleala kciukam mocno!
u mnie klasyczna biel vizira, biel w oczy kole
i tempka zaczyna wskazywać odwrotną tendencję
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vasper, dupa tam. Mowie Ci ze cionrzy z tego nie ma.. Wynik po godzinie sie nie liczy ;p
-
Niniejszym zawiadamiam, że Ridż już się u mnie zjawił i nawet zadomowił. Niedługo dostanie kopa w dupę i niech se idzie do dupy na raki, popychać kajaki.
Vesper, Emilia77 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Kurna! Czy ciąża urojona/spożywcza/piwna też daje dwie kreski? Temp w dół a na tescie cień (już nie cień cienia cienia). Zwariować idzie. Jadę z młodym do przychodni to zrobię habete jak jeszxze będą pobierac...
a co do kreski po czasie to mój Hubson z takiej "spóźnionej kreski" jest. W ciągu sugerowanych 5 minut nie nic, poszłam spać a po 1,5 h jak wstałam to druha krecha jak ta lala więc jest szansa -
aleala wrote:Vasper, dupa tam. Mowie Ci ze cionrzy z tego nie ma.. Wynik po godzinie sie nie liczy ;p
Ale daje cień nadziei, że daw dwa dni krecha się jednak pojawi
nie chcę Cię wkręcać, ale cóżstaramy się od września 2015
-
Ruby wrote:Jutro też mam szczać jakby co? do @ jeszcze 2 dni to mogę towarzyszyć jak co
ja mam trzy jeszczestaramy się od września 2015
-
Vasper, ja to Pisałam do ciebie że mój synuś jest z taliej półtora godzinnej kreski betę zrobiłam Ale wynik będzie dopiero jutro po 8 rano. Foto jak w domu będę ale raczej nic Nie zobaczycie. Na żywo widać (mąż tez widział), na foto już słabo
Vesper lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Vasper, ja to Pisałam do ciebie że mój synuś jest z taliej półtora godzinnej kreski betę zrobiłam Ale wynik będzie dopiero jutro po 8 rano. Foto jak w domu będę ale raczej nic Nie zobaczycie. Na żywo widać (mąż tez widział), na foto już słabostaramy się od września 2015
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f377ce9871ab.jpg
a no mataVesper, Mona_M, aleala, Maialenn, mybabylove, mmarzenak, pepsunieczka, justyna14, Asiula86, Kjopa3, Bratek, Marietta, coffee, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny