Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili❤️ wrote:Izi dziękuję 🤗 jak się czujesz? 😊To już 31tc 😳czas leci 😁
Pszczółko już przestały mnie boleć jajniki na szczęście 😊 ehh to niestety musisz poczekać, wiem to czekanie czasami się wydłuża i nie pokoi. Również przytulam 🤗
Trzcina jejciu jaki słodki bobasek 😍 już mam wzrusz! 😍 Może jednak będzie dziewczynka, ale ważne by było zdrowe 😊 tak czy inaczej trafili ci się dżentelmeni w domu 😁
Masz duzo do ogarnięcia, trzymam kciuki za doktorat i za projekt 💪
30 marca mamy badania immuno i okaże się co dalej.. Teraz muszę zrobić wymazy i posiewy z szyjki macicy. Wyleczyć zęby i migdały. W kwietniu pewnie będziemy wiedzieć jak beda wyniki immuno i wtedy wizyta. Mam nadzieję, że szczepień nie będziemy musieć powtarzać 🙏 bo to wtedy wydłuży Sie wszystko 🙄 jajniki odpuściły, dziś wstałam po 12 i wypoczęłam, brakowało mi snu 😊
Teraz kończę deserki panna cotte i galaretki 😁 wysprzątałam cały dom 😁 aktywny dzien 🙈
Nie wiem kiedy to zleciało właśnie nawet.. Dobrze, jakieś dolegliwości są ale wiem, że dużo osoby przechodzi ciężej więc nie narzekam. Miesiąc temu szyjka zrobiła się miękka i bałam się, że zacznie się skracać ale wyszło, że jak narazie na szczęście nie. Musiałam poprawić laser w oku - okulista kazał mi żebym mogła próbować SN i robiłam to w czwartek, cieszę się, że się udało szybko dostać tam.
Z mężem tylko różnie, u mnie hormony a on jakieś współodczuwanie chyba ma ze spadkami nastroju głównie się martwi o to, że nie możemy znaleźć działki i że wszystko tak idzie w górę i budowa będzie za dużym obciążeniem... Mieliśmy już kilka spin bo serio czasami przesadza w różnych tego typu rzeczach...
Staram się wierzyć, że będzie dobrze i że czeka mnie dobre rozwiązanie.
Ja zrobiłam chałkę dopiero co i już połowy nie ma 😂♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Trzcina to kolejne pół roku przerwy i badań. Na początku wielka masakra. Ale jest plan i oby szybko zleciało 😊
Z chęcią bym was poczęstowała 😍
Izi najważniejsze, że jest ciąża i, że Dzidzia nie długo się urodzi 😍to super, że możesz spróbować naturalnie 😊 i tego ci życzę by tak szło 😁dobrze, że szyjka się nie skraca. Zobaczysz, jeszcze urodzisz po terminie 😁
Faceci chyba tak mają, że się denerwują jeśli chodzi o finanse i o dom jak coś nie tak . Ale co racja to racja. Wszystko niestety poszło mega w górę. Będzie lepiej jak już działka się znajdzie, wtedy już zawsze coś jest.
Mój często też ma współodczuwanie 🤷♀️ wtedy mam ochotę go... 🤣🤣
Zobaczysz wszystko się ułoży, zwłaszcza jak już się urodzi 😊😍
Oo chałkę bym też zjadła 😋
Izi lubi tę wiadomość
-
Trzcina śliczną istotkę nosić pod serduszkiem ❤️🤗
Pszczółko przykro mi z powodu badanie, że przesunęło się w czasie 😔mam nadzieję, że te chwile szybko minął i zaraz będzie termin badania 😘💕🤗 tulę ❤️
Izi mój Mąż też tak miał, przez działkę,na którą zawsze brakowało nam pieniędzy, musieliśmy odpuścić. Po 3 latach udało nam się w końcu sfinalizować, pożyczylismu trochę pieniędzy od teściowej,ale udało się kupić obok lasu,w mieście,także mam nadzieję, że u Was też się uda ✊✊❤️💕 chociaz teraz dziwne czasy, n już 2 razy rezygnowali w dniu podpisania umowy przedwstępnej, że jednak rezygnują i czekają aż ceny jeszcze wzrosną 🤨 gdzie i tak są teraz kosmiczne 🥴
Hannah jak samopoczucie? Mam nadzieję, że już Lepiej ❤️🌺🌷😘
Lili ❤️ zatem intensywnie miałaś 😘🌺
chałkę z masłem też uwielbiam 😘❤️ m nadzieję, że u Was równie sprawnie nadejdzie leczenie ❤️😘🌺🙌✊✊
Miłego dnia ❤️😘Lili❤️ lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Powiem wam, że syn od kilku dni chodzi i powtarza "Jezu ufam Tobie". Normalnie nie wiem, co powiedzieć.
Kasiastaraczka nic się nie odzywa. Pewnie opieka nad noworodkiem tak ją pochłonęła, że nie ma czasu na forum 🤭Trzcina, Kasiastaraczka, Izi, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Powiem wam, że syn od kilku dni chodzi i powtarza "Jezu ufam Tobie". Normalnie nie wiem, co powiedzieć.
Kasiastaraczka nic się nie odzywa. Pewnie opieka nad noworodkiem tak ją pochłonęła, że nie ma czasu na forum 🤭
Niewyspanie daje się we znaki
Pozdrawiam Was moje Kochane, myślę o Was cały czas🙏💙🥰Izi, Trzcina, edka85, Gwiazdeczka 93, Lili❤️, Ana.Ta lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Edka to prawda, Tadzio mały cycoholik,nie mam czasu nawet się ogarnąć,ale jest wspaniale, choć dość wymagająco
Pozdrawiam Was moje Kochane, myślę o Was cały czas🙏💙🥰Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczko dziękuję, że pytasz😘 jest różnie, raz lepiej raz gorzej, ale generalnie bez szału. Jeszcze dziś od rana mi smutno, bo dwa dni temu miałam piękny owulacyjny śluz, taki przejrzysty, rozciągał się na 8 cm, jajniki może tak nie bolały jak zwykle, ale byłam pewna że to dzień owulacji. Minęło dwa dni a temp. na wykresie płaska, żadnego skoku:( a śluz już jest lepki lub kremowo-lepki, czyli taki jaki mam w II fazie.
Zaczynam łapać doła, nie mam sił już na te starania, wszystko mnie dobija... W marcu idę do psychoterapeuty.
edka aż się wzruszyłam, niesamowite❤️
Kasiastaraczka bądźcie zdrowi❤️
Izi jeszcze trochę i będziesz tuliła swoje maleństwo❤️Kasiastaraczka, Izi lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Kasiastaraczka wrote:Edka to prawda, Tadzio mały cycoholik,nie mam czasu nawet się ogarnąć,ale jest wspaniale, choć dość wymagająco
Trzcina wrote:Ale pięknie ♥️. Nie trzeba nic mówić, można czuć dumę i radość. Oby mu tak zostało na całe życie 💞🥰.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 09:00
Kasiastaraczka, Izi lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka całuski dla Tadzia 😍
Gwiazdeczka Oj bardzo byśmy chcieli aby wszystko szybko poszło i aby się udało, a to w czerwcu idziemy na wesele i myślimy aby starać się po weselu. Chyba że teraz jeszcze będzie zielone światło.
Tobie również życzę, abyś prędko zobaczyła dwie wymarzone kreseczki 😘🤗
Edka napewno taki uroczy smyk jak mówi takie słowa to jest to piękne.. ❤️
Hannah będzie dobrze zobaczysz😘choć cie rozumiem, że jest Ci ciężko, mi też 😔
Musi się udać, zobaczysz że tak będzie 😘 przytulam cie mocno 🤗 trzymam kciuki! ✊✊
hannah_92, Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
hannah_92 wrote:Gwiazdeczko dziękuję, że pytasz😘 jest różnie, raz lepiej raz gorzej, ale generalnie bez szału. Jeszcze dziś od rana mi smutno, bo dwa dni temu miałam piękny owulacyjny śluz, taki przejrzysty, rozciągał się na 8 cm, jajniki może tak nie bolały jak zwykle, ale byłam pewna że to dzień owulacji. Minęło dwa dni a temp. na wykresie płaska, żadnego skoku:( a śluz już jest lepki lub kremowo-lepki, czyli taki jaki mam w II fazie.
Zaczynam łapać doła, nie mam sił już na te starania, wszystko mnie dobija... W marcu idę do psychoterapeuty.
Daj znak jak wyjdą badania! Tulę mocno 🤗😘hannah_92 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny 😊
Robiła któraś z was wymazy na Chlamydie, Ureaplazme, Mycoplazme? Oraz posiewy bakteryjne tlenowe i beztlenowe?
Czy te nazwy badań, mają jakąś dokładniejsza nazwę? Bo w laboratorium Babka mówiła, że jest kilka nazw 🤷♀️ ja nic o tym nie wiem.. I czy w diagnostyce zrobię je? Oraz ile mniej więcej kosztują te badania? -
Lili❤️ wrote:Cześć Dziewczyny 😊
Robiła któraś z was wymazy na Chlamydie, Ureaplazme, Mycoplazme? Oraz posiewy bakteryjne tlenowe i beztlenowe?
Czy te nazwy badań, mają jakąś dokładniejsza nazwę? Bo w laboratorium Babka mówiła, że jest kilka nazw 🤷♀️ ja nic o tym nie wiem.. I czy w diagnostyce zrobię je? Oraz ile mniej więcej kosztują te badania?
Lili ja rok temu robiłam wymazy na Chlamydie, Ureaplasme i Mycoplasme. Wszystkie były w jednym pakiecie, było to bardzo drogie ok 300 zł. Posiew bakteryjny robiłam ale nie pamiętam czy tlenowy czy beztlenowy
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Lili ja rok temu robiłam wymazy na Chlamydie, Ureaplasme i Mycoplasme. Wszystkie były w jednym pakiecie, było to bardzo drogie ok 300 zł. Posiew bakteryjny robiłam ale nie pamiętam czy tlenowy czy beztlenowy
A gdzie robiłaś? I czy na miejscu ci pobrali wymaz? Czy dostarczyłaś do punktu? -
Lili❤️ wrote:Dziękuję za informację 😊
A gdzie robiłaś? I czy na miejscu ci pobrali wymaz? Czy dostarczyłaś do punktu?Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Lili❤️ wrote:Ja myślałam, że to raz dwa pójdzie z tym. A to trzeba poszukać laboratorium albo kliniki 😵 i też trochę kosztuje 🥴Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Lili❤️ wrote:Cześć Dziewczyny 😊
Robiła któraś z was wymazy na Chlamydie, Ureaplazme, Mycoplazme? Oraz posiewy bakteryjne tlenowe i beztlenowe? -
Lili❤️ wrote:Dziękuję za informację 😊
A gdzie robiłaś? I czy na miejscu ci pobrali wymaz? Czy dostarczyłaś do punktu?
Wymaz pobrał mi ginekolog i oni już bezpośrednio wysyłali to do laboratorium, ja tylko czekałam na wyniki;) ale sam wynik przyszedł mi z Synevo, więc tam wysyłali."Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Gwiazdeczka 93 wrote:O masz.... dziękuję za informację...też myślałam, że od ręki....mam prośbę Lili ❤️jeśli się uda dopełnić to ja chętnie poproszę o informacje 🙌😘
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość