Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, moja mała też słabo przybierała. W 4m zaczęłam jej rozszerzać już dietę. U ciebie to jeszcze za wcześnie. Dlatego w razie czego dokarmiaj mm. Ale nie rezygnuj z KP, staraj się utrzymać laktację.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Edka,tak, bardzo chcę utrzymać kp, więc ściągam i przystawiam synka do piersi,mam nadzieję,że niedługo zejdziemy całkiem z mm
-
Trzcina wrote:Trzymam kciuki za powodzenie! Jak się czegoś chce, to się uda! Cierpliwości i wytrwałości Wam życzę 😘. To zmęczenie kiedyś minie i jeszcze zatęsknisz za tym "beztroskim" czasem . A póki co, trzeba się uzbroić po zęby w cierpliwość i czerpać siłę z modlitwy i energii słonecznej 🤣. No i jeszcze z kawy 😅.
Kawka wypita
Teraz zalanolinowalam otulacze wełniane,bo nie wiem czy Wam pisałam że oprócz jednorazowych pieluszek bawię się też w wielopielo 😁
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Trzcina takie myśli mnie trzymają,że teraz to lajcik. Później przyjdą zęby itp. choć ta noc była ciężka...
Kawka wypita
Teraz zalanolinowalam otulacze wełniane,bo nie wiem czy Wam pisałam że oprócz jednorazowych pieluszek bawię się też w wielopielo 😁
.
Pieluchy wielorazowe... O kurczaki! Dużo roboty? Wczoraj rozmawialiśmy o tym z mężem- ja, że jedna pielucha rozkłada się 400lat, a on, że w naszej ciasnej klitce nie chce żadnego gotowania pieluch xD masz jakieś artykuły na ten temat? Jak to w praktyce wygląda? -
Trzcina wrote:Każdy czas ma swoje blaski i cienie . I wszystkiego trzeba nam doświadczyć ;
.
Pieluchy wielorazowe... O kurczaki! Dużo roboty? Wczoraj rozmawialiśmy o tym z mężem- ja, że jedna pielucha rozkłada się 400lat, a on, że w naszej ciasnej klitce nie chce żadnego gotowania pieluch xD masz jakieś artykuły na ten temat? Jak to w praktyce wygląda?
A tetra nie jest wymagająca,do pralki i wsio😁
Tego się nie gotuje,pranie na 60 stopni i tyle.
Ja wszystkiego dowiedziałam się z grupy o wielopielo na FB,polecam
Tam na bazarku kupiłam też wszystko,czyli otulacze,tetre,zapinki snappi
My tak pol na pół,czyli trochę wielopielo trochę jednorazówek,bo mój mąż jest przeciwnySynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dziś dopiero pierwszy raz lanolinowalam wełniane otulacze, wczoraj je prałam
A tetra nie jest wymagająca,do pralki i wsio😁
Tego się nie gotuje,pranie na 60 stopni i tyle.
Ja wszystkiego dowiedziałam się z grupy o wielopielo na FB,polecam
Tam na bazarku kupiłam też wszystko,czyli otulacze,tetre,zapinki snappi
My tak pol na pół,czyli trochę wielopielo trochę jednorazówek,bo mój mąż jest przeciwny -
Kasiastaraczka wrote:Trzcina takie myśli mnie trzymają,że teraz to lajcik. Później przyjdą zęby itp. choć ta noc była ciężka...
-
My stwierdziliśmy, że może spróbujemy wielopielo ale po jakimś czasie nie od razu, właśnie mąż bardziej sceptycznie jest nastawiony a ja się boję, że jak mała da w kość to w sumie mi się odechce szybko zabawy z tym 😅
Kasia oby niebawem zaczął przybierać i żebyś była spokojniejsza ☺♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi ja spróbowałam chyba w drugim tygodniu i pierwszego dnia założyłam tylko jedną pieluszkę,bo coś mi nie wyszło chciałam to rzucić w cholerę. Zrobiłam jednak podejście nr 2 i teraz w dzień zakładam wielopielo,a na noc jednorazowe
A jak Ty się czujesz?
Torba spakowana?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Trzcina wrote:
https://zapodaj.net/068496faa6182.jpg.htmlKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Izi ja spróbowałam chyba w drugim tygodniu i pierwszego dnia założyłam tylko jedną pieluszkę,bo coś mi nie wyszło chciałam to rzucić w cholerę. Zrobiłam jednak podejście nr 2 i teraz w dzień zakładam wielopielo,a na noc jednorazowe
A jak Ty się czujesz?
Torba spakowana?
Może właśnie po jakimś czasie się skuszę, najpierw chce ogarnąć malucha i chustę a potem będę próbowała z innymi rzeczami.
Od paru dni jestem zmęczona ciągle i mam spadek energii. A torby jakoś nie mogę tknąć, ciągle odsuwam na kolejny tydzień, a jeszcze kończyłam zamawiać rzeczy więc dopiero teraz będę chyba mogła spakować wszystko.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Powodzenia w pakowaniu Izi! Za chwilę się spotkasz ze swoim cudem ❤️.
A ja spieszę do Was z informacją, że najprawdopodobniej spodziewamy się córeczki! ❤️🥰🙆 To nasze największe, najskrytsze marzenie i się spełnia 🙆🥰. Chwała Panu! ❤️Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93, Pszczolka36l, Izi, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Powodzenia w pakowaniu Izi! Za chwilę się spotkasz ze swoim cudem ❤️.
A ja spieszę do Was z informacją, że najprawdopodobniej spodziewamy się córeczki! ❤️🥰🙆 To nasze największe, najskrytsze marzenie i się spełnia 🙆🥰. Chwała Panu! ❤️Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Cześć dziewczyny:) My rozszerzamy dietę w najlepsze.
Kasiu od 3miesiąca lecimy już tylko na wielopielo bo w nocy nie ma kupek, pieluch jednorazowych nie uzywamy. aczkolwiek teraz Paulinka baaaardzo ruchliwa, wiec mysle o przejsciu na kieszonki może. Bo zapinanie tetry przy machajacym ngami maluszku to wyzwanie.
i nowinę mam... robiłam test i mamy 2 kreski. za 2 tyg usg <wow> zaskoczenie, daj Boże by wszystko było dobrze
Trzcina, Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93, Pszczolka36l, Izi, Zagadka919, dorkaa, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Cześć dziewczyny:) My rozszerzamy dietę w najlepsze.
Kasiu od 3miesiąca lecimy już tylko na wielopielo bo w nocy nie ma kupek, pieluch jednorazowych nie uzywamy. aczkolwiek teraz Paulinka baaaardzo ruchliwa, wiec mysle o przejsciu na kieszonki może. Bo zapinanie tetry przy machajacym ngami maluszku to wyzwanie.
i nowinę mam... robiłam test i mamy 2 kreski. za 2 tyg usg <wow> zaskoczenie, daj Boże by wszystko było dobrze
Ale czad!!! Gratuluję! ❤️ Nagle poczułam się zmęczona 🙈 będziesz miała sporo pracy, ale i miłości dużo więcej ❤️. Pan Bóg daje w obfitości 😁🙏.Żonkil, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Żonkil właśnie myślałam co u Was :* ściągnęłam Cię myślami
Oo to dopiero nowina, trzymam kciuki, wspaniała wiadomość 🥰
U nas brzuszek boli, kupki okraszone płaczem
Masujemy i pomaga,ale widać że boli...
Że względu na CC pediatra zaleciła probiotyk dicoflor, może pomoże na brzuszekŻonkil lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87