Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Żonkil, ale numer 😁 No to będzie wesoło. Ale im mniejszą różnica wieku, tym lepiej
Kasia, probiotyk tak. Ale może warto też espumisan?Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Dzięki Lili❤️. A jak u Was się sprawy mają? Wyniki posuwu ok?
Czekam za wynikami właśnie. W dodatku w poniedziałek idę raz jeszcze pobrać próbki do badań, bo coś nie tak. Więc dwa będą opóźnione. A teraz okazało się po wizycie u laryngologa, że mam stan zapalny migdałków i muszę je usunąć. To będzie między kwiecień-maj. Więc poczekamy.
30 marca jedziemy do Łodzi na badania immunologiczne. Staram się być spokojną. Choć różnie bywa🥴
-
Hejka.
Trochę odpuściłam forum i dziś zajrzałam a tu takie nowiny.Forum odpuściłam ale ciągle jesteście w mojej pamięci przy modlitwie 😘
Trzcina gratuluję córeczki 🥰💐
Żonkil ale cudnie.Zdrowej i bezproblemowej ciąży.Gratuluje🥰😍Trzcina, Żonkil, Izi, Zagadka919, Ana.Ta lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Dzięki dziewczyny, wierzę że będzie dobrze, będzie tak jak Bóg to wymyślił
Taką myśl mam... Niektóre z Was piszą o niepokoju, trudnościach - które budzą niepokój i powiem Wam, że Was rozumiem. Do tego to co teraz się dzieje, też może wprowadzać niepokój, ale zdałam sobie sprawę, że lęk, strach czy niepokój pochodzą od złego. Zjadają nasze serce, umysł, zatruwają myśli. Ostatnio trochę czytam o wpływie negatywnych myśli i lęku na zdrowie i faktycznie - są symptomy fizyczne, które mogą być nawet zaczątkiem chorób. Czasem faktycznie, jeśli to może pomóc warto odetchnąć, opuścić forum jak pisze Pszczółka, jeśli to pomoże znaleźć odskocznię.
Ten cały wywód zaczęłam, bo przypomniało mi się, że miesiąc przed porodem byliśmy zawierzyć w Częstochowie poród. Bardzo dokładnie opisaliśmy o co prosimy. Zdecydowaliśmy się na poród w domu, do tego to był mój pierwszy poród, więc obaw i lęków było mnóstwo. I powiem Wam, że po Zawierzeniu jak reką odjął. Czułam się lekka jak piórko, nawet może i naiwna, że na pewno będzie wszystko dobrze. Dopiero przy ostatnich partych zdałam sobie sprawę i pomyslałam "co by było, gdyby to nie wyszło" i mój spokój został zmącony. Wtedy też zaczęły się delikatne komplikacje, ale jako że to była już końcówka, jedno parcie i Paulinka była na świecie. Niemniej jednak chcę powiedzieć, że to zawierzenie było mi potrzebne i bardzo dużo mi dało, dało rzeczywisty spokój - a ja naprawdę potrafię milion problemów i lęków wymyślić w ciągu sekundy.
Tak chciałam Wam się wygadać, może którąś z Was to zainspiruje. Może też napisanie tego było mi potrzebne, by trochę zluzować, zaufać, zawierzyć naszej MamieKasiastaraczka, Trzcina, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Dzięki dziewczyny, wierzę że będzie dobrze, będzie tak jak Bóg to wymyślił
Taką myśl mam... Niektóre z Was piszą o niepokoju, trudnościach - które budzą niepokój i powiem Wam, że Was rozumiem. Do tego to co teraz się dzieje, też może wprowadzać niepokój, ale zdałam sobie sprawę, że lęk, strach czy niepokój pochodzą od złego. Zjadają nasze serce, umysł, zatruwają myśli. Ostatnio trochę czytam o wpływie negatywnych myśli i lęku na zdrowie i faktycznie - są symptomy fizyczne, które mogą być nawet zaczątkiem chorób. Czasem faktycznie, jeśli to może pomóc warto odetchnąć, opuścić forum jak pisze Pszczółka, jeśli to pomoże znaleźć odskocznię.
Ten cały wywód zaczęłam, bo przypomniało mi się, że miesiąc przed porodem byliśmy zawierzyć w Częstochowie poród. Bardzo dokładnie opisaliśmy o co prosimy. Zdecydowaliśmy się na poród w domu, do tego to był mój pierwszy poród, więc obaw i lęków było mnóstwo. I powiem Wam, że po Zawierzeniu jak reką odjął. Czułam się lekka jak piórko, nawet może i naiwna, że na pewno będzie wszystko dobrze. Dopiero przy ostatnich partych zdałam sobie sprawę i pomyslałam "co by było, gdyby to nie wyszło" i mój spokój został zmącony. Wtedy też zaczęły się delikatne komplikacje, ale jako że to była już końcówka, jedno parcie i Paulinka była na świecie. Niemniej jednak chcę powiedzieć, że to zawierzenie było mi potrzebne i bardzo dużo mi dało, dało rzeczywisty spokój - a ja naprawdę potrafię milion problemów i lęków wymyślić w ciągu sekundy.
Tak chciałam Wam się wygadać, może którąś z Was to zainspiruje. Może też napisanie tego było mi potrzebne, by trochę zluzować, zaufać, zawierzyć naszej MamieŻonkil lubi tę wiadomość
-
Kiedyś wam pisałam jak syn chodził i mówił "Jezu ufam Tobie". To teraz córka zaskakuje, bo wszędzie gdzie widzi Maryję mówi "amen". W jakimkolwiek miejscu albo wizerunku Ją rozpoznaje. Czy to w figurce stojącej na ulicy, czy jakimkolwiek obrazie. Amen
Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93, Zagadka919, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ! 🥰😘
Żonkil,ale cudnie 😘 gratulacje! Mi też się marzy mała różnica wieku między dziećmi 😊
Trzciną jak się czujesz? Ja córcia zaczynasz po Kalu czuć jej ruchy ?😘
Edka widząc coś takiego, rozpływa się serducho 🥰😘 cudne dzieciaczki!
Lili ❤ mam nadzieję, że szybko minie Ci też czas do wyników oraz sprawnie pojdzie usunięcie migdalkow ✊✊😘 i nie obejrzysz się A bedziecie mogli wrócić do starań 😘
Pszczolko, myślałam dużo ostatnio O Tobie 😘❤mam nadzieję, że u Ciebie wszytsko w porządku ?pamiętam, że miałaś mieć zrobioną histero? Wybacz,jeśli coś pomyliłam 😬😘
Zonkil jestem tego samego zdania 😘 sama należę do osób optymistycznych, doceniam to co mam, staram się rozweselac innych,wszytsko jakoś tak lepiej płynie swoim nurtem, bo gdy zaczynam się zamartwiac, staję się nerwowa, placzliwa,od razu jakieś przeziębienie łapie .
Chociaż jak wybuchła wojna i byłam na granicy i widziałam te dzieciaczki to serce boli....
Pojechalismy po nieznaną nam Panią,która w Ukrainie jest ginekologiem, ale jest w trakcie 14 chemii i ciężko było jej jechać swoim autem,więc mój Mąż jechał z Panią Angela, ja z jej siostrą i wzięliśmy jeszcze młoda kobietę z dwójką dzieci,którzy czekali na autobus-z niewiadomych powodów miał spore opóźnienie..
Każda z rodzin miała już w okolicach Warszawy zapewnione zakwaterowanie u znajomych. Pomimo strasznych przeżyć na granicy, której byłam jest tam tak życzliwa, ciepła atmosfera, że aż wzruszenia łapie ❤
A tydzień po wizycie nA granicy mój Mąż dostał telefon ze szpitala w Krakowie (pierwszy raz udało się komuś dodzwonić,gdy był w garażu podziemnym w pracy),że na drugi dzień ma stawić się w szpitalu do operacji żylaków ✊😄
Właśnie ma być dziś operowany. Byłabym bardzo wdzięczna za krótką modlitwe,aby pomyślnie przebiegł zabieg ❤🙌Lili❤️ lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Żonkil ❤ super wieści
Czekamy z Tobą po cichu się ciesząc♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Hej, Gwiazdeczko!
Ja czuję się super, mała też już daje się czasem poczuć 🥰. Jeszcze to wszystko jest takie subtelne i okazjonalne, ale jest i daje ogrom radości 🥰.
Trzymam kciuki za zabieg męża, żebyście mogli jak najszybciej też się cieszyć z takich cudów .
Pszczółko, też jestem ciekawa czy już się doczekałaś wizyty w szpitalu?
Hannah, jak u Was się sprawy mają?
Ściskam Was dziewczyny 🤗❤️Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczko no to pięknie.Pomodle się .
Odpowiadając na Wasze pytanie.Nie miałam bo brak było radiologów.Nie zapisałam się na ten cykl.Bo pewnie przez wojnę na Ukrainie i duży napływ ludzi też by się nie odbyło.Doszlam do wniosku,że dla mojego zdrowia psychicznego o ta jedna troskę mniej jak myślenie czy wbije z datą,czy będzie miejsce.Tragedia ludzi z Ukrainy przewartosciowala moje myslenie.Takze kochane moje.Sercem jestem z Wami.Wspieram Was mentalnie.Modle się dalej Róża różańcowa za Was i inne staraczki. Jednak muszę swoje starania wyluzować.Co Bóg da. Buziaki dla Was wszystkich ogromne 😘 Od czasu do czasu wpadnę zobaczyć jak porody,ciążę bo bardzo Was wszystkie polubiłam 🤗Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93, Trzcina, dorkaa lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Gwiazdeczko ja również pomodlę się za męża.
A wiadomo już coś?
Zrobiliście piękny uczynek jadąc na granice.. Widząc to co się tam dzieje, serce pęka.. Brak słów 💔
Daleko mieszkacie od granicy?
Dziękuję za dobre słowo 😊❤️
Dziewczyny mało zaglądam, bo znowu chora jestem i chodzę do pracy, bo jest dużo zamówień 🤧
Pozdrawiam was! Życzę każdej z was dużo spokoju w tych czasach i zdrówka! 😍😊 -
Dziękuję, zabieg przeszedl pomyślnie, eraz czekamy na poprawę wyników 😊Mąż zachwycony szpitalem w Krakowie, leżał na oddziale chirurgii naczyniowej,przemiła atmosfera, non stop zaglądał do niego Panie pielęgniarki i lekarze 😊
Mieszkamy W Warszawie,ale trasa niecałe 4godizny do granicy, także sprawnie 😉
Lili❤ dużo zdrówka 😘😘😘
Pozdrawiam Was 😘Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Żonkil co tam u Ciebie?♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi dzięki, że pytasz Jestem po usg, maleństwo ma 8,4 mm tydzień młodsze niż wynika to z miesiączki. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, trochę się cykam, mam nadzieję, że będzie dobrze. Wierzę, że maleństwo będzie dobrze się rozwijać, ale nadal czuję się trochę jak na beczce prochu.
-
Cześć dziewczyny, trochę nie wiem jak do końca działa to forum, ale dziś przyszła do mnie taka myśli i chciałabym się nią podzielić. 7 kwietnia kończę swoja nowennę pompejańską żeby udało nam się zajść w ciąże i przeszło mi przez głowę ze jest tylko osób starających się potrzebujących modlitwy. Jeśli któraś z was by chciała mogę zacząć odmawiać nowennę w jej intencji od 8 kwietnia. Jest ktoś chętny?
-
Żonkil wrote:Izi dzięki, że pytasz Jestem po usg, maleństwo ma 8,4 mm tydzień młodsze niż wynika to z miesiączki. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, trochę się cykam, mam nadzieję, że będzie dobrze. Wierzę, że maleństwo będzie dobrze się rozwijać, ale nadal czuję się trochę jak na beczce prochu.
Dzielny kropek ❤ dawaj znać co się dzieje, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 😊Żonkil lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Nikakb wrote:Cześć dziewczyny, trochę nie wiem jak do końca działa to forum, ale dziś przyszła do mnie taka myśli i chciałabym się nią podzielić. 7 kwietnia kończę swoja nowennę pompejańską żeby udało nam się zajść w ciąże i przeszło mi przez głowę ze jest tylko osób starających się potrzebujących modlitwy. Jeśli któraś z was by chciała mogę zacząć odmawiać nowennę w jej intencji od 8 kwietnia. Jest ktoś chętny?
No i życzę powodzenia w staraniach, oby Bóg wysłuchał Twej modlitwy 🤗❤️.