Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Izi wrote:Szyjka zgładzona, skraca się, mimo ruchliwości główka nadal w dole. Na ktg bez skurczy. Mam nadzieję, że na dniach się zobaczymy już i że nie będę po terminie czekała. 🙂
Kasiastaraczka, a jak u Was? Tadzik pewnie rośnie jak na drożdżach 😁. Jak się odnaleźliście?
Lili❤️, czuję, że już się słońce przebija przez Wasze chmury . Koniecznie daj znać co lekarz powiedział, wierzę, że razem będziemy płakały z radości 😁. Mocno Wam kibicuję!
Gwiazdeczka 93, Izi, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Trzcina jak to możliwe że Ty już 20tc? Leci ten czas ❤️
U nas lepiej, spacerujemy codziennie, bawimy się,ale też ćwiczymy bo fizjo stwierdziła,że Tadzio ma obniżone napięcie mięśniowe, słabo trzyma główkę
Mamy też problemy z wypróżnianiem,bo o ile kupki pojawiają się to są poprzedzone płaczem i prężeniem
Miłego dnia dziewczyny 🥰Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Trzcina jak to możliwe że Ty już 20tc? Leci ten czas ❤️
U nas lepiej, spacerujemy codziennie, bawimy się,ale też ćwiczymy bo fizjo stwierdziła,że Tadzio ma obniżone napięcie mięśniowe, słabo trzyma główkę
Mamy też problemy z wypróżnianiem,bo o ile kupki pojawiają się to są poprzedzone płaczem i prężeniem
Miłego dnia dziewczyny 🥰Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Trzcina jak to możliwe że Ty już 20tc? Leci ten czas ❤️
Miłego dnia dziewczyny 🥰
Bardzo dobrze,że ćwiczycie. U mojej koleżanki synek też miał obniżone,ale cwiczyla z nim regularnie i bardzo szybko się poprawiło 😊😘
Mam nadzieję, że szybko przejdzie problem z kupkami 😪😘
Trzcina to już pół metek u Ciebie🤗 kiedy ten czas minął 🥺🤩
Lili ❤ mam nadzieję, że wizyta będzie pomyślna, A wyniki szybciej niż zakładają 😗✊✊ oraz usiniecue migdalkow pójdzie sprawnie 😘😗
Edka,Izi będziecie za niedługo na porodowce 😁mam nadzieję, że wszytsko pójdzie sprawnie i pomyślnie 😘🥰
I oczywiście dużo zdrówka Edka dla Całej rodzinki 🤒😘🥰Kasiastaraczka, Izi, Trzcina lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczko, też jestem zaskoczona!
Już od jakiegoś czasu czuję ruchy, ale są "tłumione" przez łożysko z przodu. Zaczynamy zbierać wyprawkę i unaocznia się ten cud ❤️.
A jak Wy się macie? Mąż po operacji ma się dobrze? Nie znam się za bardzo jak to wpływa na starania, ale pewnie musieliście się wstrzymać na czas rekonwalescencji...? -
Trzcina 😘 dzisiaj były robione tylko badania i z niecierpliwością czekamy na wyniki 15 dni i 6 maja teleporada z Pasnikiem na temat wyników 😊
Jejku dziękuję za to co piszesz-cieszę się że widzisz te przebijające światełko i oczywiście że będziemy razem płakać 😍 🥺
Nasze starania to lekcja, dużo się nauczyliśmy z mężem i to też jest dobre. Teraz czekamy na nasze szczęście.. 🍀🙏
Kasiastaraczka, Tadzio to już duży chłopak! Nie wiem kiedy minęły te dwa miesiące😍 życzę wam, aby problemy z brzuszkiem i napięciem szybko minęły 😊 pokaż nam tego przystojniaka 😊
Gwiazdeczko dziękuję za miłe słowa ❤️
Migdałki ponoć rozsiewają bakterie po całym organizmie, więc cieszę się że idę je usunąć 🙂
Będe w szpitalu 5 dni więc ale się rozleniwie 🙈
A co u was? Jak mąż po operacji się czuję? 🙂
Kiedy teraz możecie się starać? 😊
Pszczółko co u ciebie? 😊Kasiastaraczka, Trzcina, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Trzcina 😘 dzisiaj były robione tylko badania i z niecierpliwością czekamy na wyniki 15 dni i 6 maja teleporada z Pasnikiem na temat wyników 😊
Jejku dziękuję za to co piszesz-cieszę się że widzisz te przebijające światełko i oczywiście że będziemy razem płakać 😍 🥺
Nasze starania to lekcja, dużo się nauczyliśmy z mężem i to też jest dobre. Teraz czekamy na nasze szczęście.. 🍀🙏
Kasiastaraczka, Tadzio to już duży chłopak! Nie wiem kiedy minęły te dwa miesiące😍 życzę wam, aby problemy z brzuszkiem i napięciem szybko minęły 😊 pokaż nam tego przystojniaka 😊
Gwiazdeczko dziękuję za miłe słowa ❤️
Migdałki ponoć rozsiewają bakterie po całym organizmie, więc cieszę się że idę je usunąć 🙂
Będe w szpitalu 5 dni więc ale się rozleniwieLili❤️ lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Ważne, że już kolejny krok za Wami. Za chwilę będzie porządek z migdałami i wszystko powoli idzie ku dobremu . Jeszcze chwila... 😘
Jutro msza Z Matemblewa "Modlitwa o Potomstwo" kto ogląda ze mną? 😊
Jeszcze o 18 wybiorę sie na msze miejscowość obok również na taką msze, jeśli zdążę. -
Dzięki dziewczyny Ale powiem wam, że dzieje się coś niesamowiego. Dziś zbadał mnie gin i stwierdził, że stan szyjki jest identyczny jak tydzień temu. Jakby zatrzymało się w miejscu, co w poprzednich ciążach w ogóle mi się nie zdarzało na tym etapie. To tak jakby maluch cierpliwie czekał aż mama wyzdrowieje i nabierze sił do porodu
Kasiastaraczka, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Dzięki dziewczyny Ale powiem wam, że dzieje się coś niesamowiego. Dziś zbadał mnie gin i stwierdził, że stan szyjki jest identyczny jak tydzień temu. Jakby zatrzymało się w miejscu, co w poprzednich ciążach w ogóle mi się nie zdarzało na tym etapie. To tak jakby maluch cierpliwie czekał aż mama wyzdrowieje i nabierze sił do porodu
edka85 lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Kochany ❤️. Także mamo, zbieraj siły i wracaj do zdrowia, bo cierpliwy synek na Ciebie czeka 😁🥰❤️. Jak się masz w ogóle? Mam nadzieję, że jest już lepiej i faktycznie wracasz do zdrowia 😘. Jedz teraz dużo zdrowości i zbieraj siły na poród i na to co po nim 😁❤️.
-
Trzcina wrote:Gwiazdeczko, też jestem zaskoczona!
Już od jakiegoś czasu czuję ruchy, ale są "tłumione" przez łożysko z przodu. Zaczynamy zbierać wyprawkę i unaocznia się ten cud ❤️.
A jak Wy się macie? Mąż po operacji ma się dobrze? Nie znam się za bardzo jak to wpływa na starania, ale pewnie musieliście się wstrzymać na czas rekonwalescencji...?
Mi niestety nie udało się uczestniczyć we mszy świętej z Metamblewa,ale wyslucham w tygodniu 😊😇
Dużo zdrówka 😘😇
Ja dziś w kościele byłam na mszy dla dzieci,było gwarno i wesoło😄 do Męża się śmiałam ,że musi się przyzwyczajać do takich hałasów 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2022, 11:21
Miphuhiz, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczko fajnie ze u męża już dobrze po zabiegu i że pomyślnie przebiegł 😊
Teraz musi być już tylko lepiej i napewno będą wkrótce upragnione kreseczki.
Ja też nie zdążyłam obejrzeć transmisji bo ciągle coś mi przeszkadzało w obejrzeniu. I teraz nie można obejrzeć bo jest usunięty 😐
Dzieci w kościele odwracają moja cała uwagę. Też do męża mówię nie raz, aby się przyzwyczaił 😊
Dziś jestem na oddziale i przygotowują mnie do zabiegu. Trzymajcie kciuki
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Gwiazdeczko fajnie ze u męża już dobrze po zabiegu i że pomyślnie przebiegł 😊
Teraz musi być już tylko lepiej i napewno będą wkrótce upragnione kreseczki.
Ja też nie zdążyłam obejrzeć transmisji bo ciągle coś mi przeszkadzało w obejrzeniu. I teraz nie można obejrzeć bo jest usunięty 😐
Dzieci w kościele odwracają moja cała uwagę. Też do męża mówię nie raz, aby się przyzwyczaił 😊
Dziś jestem na oddziale i przygotowują mnie do zabiegu. Trzymajcie kciukiLili❤️ lubi tę wiadomość
-
Lili❤ koniecznie odezwij się po zabiegu 😘🥰 kciuki i modlitwa poszły w ruch ✊✊🙏🥰
Lili❤️ lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat