Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
JJ. wrote:Lili, tak się cieszę! Pamiętaj Igi czeka na swojego imiennika lub imienniczkę dokładnie 5 października to dzien Świętej siostry Faustyny ....rowno rok temu, właśnie 5 października zrobiłam test ciążowy i ....teraz II kreski tulimy w ramionach. A Faustyna to moje imię z bierzmowania:)
Jak będzie dziewczynka będzie na drugie Miała Faustyna 💚 -
Lili❤️ wrote:W sobotę jedziemy na msze do Św. Józefa i będziemy mieć wręczany obraz Matki Bożej z Guadalupe na miesiąc do domku aby się modlić przy nim 🙏💚
Lili❤️, Trzcina, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:To nie może być przypadek. Na poczatku 2018 r., zaraz po tym jak dowiedziałam się, że zaszłam w ciążę, zapukał do nas proboszcz z mojej parafii. Chodził akurat po mieszkaniach, żeby zapytać,kto chciałby przyjąć obraz Matki Bożej Pompejańskiej,który będzie u nas perygnowac. Oczywiście, zgodziliśmy się. Nasz przydział wypadł na marzec 2018 r.,akurat kończyłam pierwszy trymestr. Mogłam wtedy osobiście przed obrazem podziękować i modlić się o dalsze łaski dla dziecka. Tak więc super Lili, że taką masz możliwość. Tym bardziej że MB z Guadalupe jest patronką życia poczętego!
Kasiastaraczka, hannah_92, edka85 lubią tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Trzcina kochana a jak maleństwo sie chowa? 🥰
I ty jak się czujesz? Mam nadzieję że lepiej❤️🥰
Tak bardzo się cieszę Waszym szczęściem. Będziecie cudownymi rodzicami- takie wyczekane dzieci są kochane na długo przed poczęciem. A to takie szczęście i piękny start w życie .
A jak adopcja dziecka poczętego? Trwacie w modlitwie? Pamiętam Twoje rozterki i ostatecznie decyzję. A teraz w Tobie rozwija się życie... Pamiętam też ostatnie Boże Narodzenie... I myślę jakie piękne będzie to... Jak bardzo Bóg Wam wynagrodzi to cierpienie. Jaka radość towarzyszy spełnionym nadziejom... To wszystko jest Waszym udziałem! Cieszcie się tym czasem i sobą! 😘😘😘
P.S.: Czułam, że w końcu się doczekasz, byłam tego pewna i czekałam na tę wiadomość 🤗 😘.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2022, 17:17
Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Malutka ma się dobrze. Dziś była fizjo u nas, bo martwiliśmy się tym, że nóżka jej sztywnieje i że może ma coś z napięciem mięśniowym. Pani wytłumaczyła, że napięcie jest ok, tylko to skutek radzenia sobie z problemami w brzuszku. Pokazała jak masować i ćwiczyć, żeby wspierać rozwój i żeby problem się nie pogłębiał. Ja też już stanęłam na nogi i wrzucam na obroty. Jest co robić . Podczytuję Was czasem, ale nie zawsze mam czas naskrobać.
Tak bardzo się cieszę Waszym szczęściem. Będziecie cudownymi rodzicami- takie wyczekane dzieci są kochane na długo przed poczęciem. A to takie szczęście i piękny start w życie .
A jak adopcja dziecka poczętego? Trwacie w modlitwie? Pamiętam Twoje rozterki i ostatecznie decyzję. A teraz w Tobie rozwija się życie... Pamiętam też ostatnie Boże Narodzenie... I myślę jakie piękne będzie to... Jak bardzo Bóg Wam wynagrodzi to cierpienie. Jaka radość towarzyszy spełnionym nadziejom... To wszystko jest Waszym udziałem! Cieszcie się tym czasem i sobą! 😘😘😘
P.S.: Czułam, że w końcu się doczekasz, byłam tego pewna i czekałam na tę wiadomość 🤗 😘.
Oj to się pewnie porządnie zmartwiliscie malutka 🥺🥰 najważniejsze że wszystko wporzadku i że rośnie i rozwija się prawidłowo ❤️💚 ma kto bawić i opiekować się taka kruszynką😍 pewnie bracia na krok z oczu nie spuszczają 😍 ma wspaniałych starszych braci i cudownych rodziców ❤️💚
Teraz przy takim malennstwie to naturalne i zrozumiałe ze nie masz czasu tutaj częściej u nas bywać, ale całkowicie wybaczamy i pamiętamy o tobie 😍❤️💚🌺
Nasze maleństwo z duchowej adopcji ma 20 tygodni i codziennie się modlimy o nie i dziękujemy za nie ❤️🙏 przywiązaliśmy się 💚
Oj tak poprzednie święta były jedne z trudniejszych.. Teraz będzie inaczej.. Czuję to 😊 choć to początek.. Wierzę że będzie dobrze ❤️🙏💚
Pamiętam twoje słowa wsparcia i czuć od ciebie tą siłę w słowach! ❤️ Dziękuję 😘😘Trzcina lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj na mszy św była akurat Ewangelia z Łk 11, 5-13 ("... proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a zostanie wam otworzone"). Opis do tej Ewangelii jest "wytrwałość w modlitwie". I tak o Tobie pomyślałam Lili... Tyle przeszłaś niepowodzeń i cierpienia, a mimo to nigdy nie opuściłaś Boga. I z powodu Twojego natręctwa, o którym dziś mowa, Bóg otworzył drzwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2022, 21:17
paulina9408, Lili❤️, Kasiastaraczka, Trzcina lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Dzisiaj na mszy św była akurat Ewangelia z Łk 11, 5-13 ("... proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a zostanie wam otworzone"). Opis do tej Ewangelii jest "wytrwałość w modlitwie". I tak o Tobie pomyślałam Lili... Tyle przeszłaś niepowodzeń i cierpienia, a mimo to nigdy nie opuściłaś Boga. I z powodu Twojego natręctwa, o którym dziś mowa, Bóg otworzył drzwi
Wiele razy zła byłam na Boga i poradziłyście mi, abym mu o tym powiedziała i wtedy taka ulga przyszła i zrozumienie .. I siła przyszła aby się modlić i nie odpuszczać.
Kasiastaraczka, edka85 lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Dzisiaj na mszy św była akurat Ewangelia z Łk 11, 5-13 ("... proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a zostanie wam otworzone"). Opis do tej Ewangelii jest "wytrwałość w modlitwie". I tak o Tobie pomyślałam Lili... Tyle przeszłaś niepowodzeń i cierpienia, a mimo to nigdy nie opuściłaś Boga. I z powodu Twojego natręctwa, o którym dziś mowa, Bóg otworzył drzwi
Nie traćcie nadziei dziewczyny, jeszcze będzie pięknie.edka85, IlonaQ, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Edka, Ty jak coś napiszesz... ❤️🙏 Ja też się w tym odnajduję.
Nie traćcie nadziei dziewczyny, jeszcze będzie pięknie.Trzcina, Lili❤️, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
paulina9408 wrote:Niestety u nas beta 2,3 💔💔 jestem załamana 😔😔😔 już czasem tracę nadzieję, że zostaniemy rodzicami..
Zdaje sobie sprawę z tego jakie to trudne....ale widocznie jeszcze to nie ten czas. My czekaliśmy 10 lat...taki plan miał wobec nas Bóg. Ufaj i walcz dalej! 🤜
Lili, również mam przeczucie, że wszystko u Was pięknie się pouklada i powitacie na świecie małego czlowieczka 🤗Lili❤️ lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Dziewczyny kolejna beta 366 🙏
Dziś święto Matki Bożej Różańcowej. Byłam na mszy za brata bo dziś równe cztery miesiące 🙏
Dziś mi się śnił i mówiłam we śnie do niego " Że wszystko będzie dobrze" ❤️🙏 tęsknie za nim 🥺❤️JJ., Kasiastaraczka, paulina9408, A-6, Trzcina, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
JJ. wrote:Lili, tak się cieszę! Pamiętaj Igi czeka na swojego imiennika lub imienniczkę dokładnie 5 października to dzien Świętej siostry Faustyny ....rowno rok temu, właśnie 5 października zrobiłam test ciążowy i ....teraz II kreski tulimy w ramionach. A Faustyna to moje imię z bierzmowania:)
Ja też Faustyna mam od bierzmowania
Lili GRATULACJE ❤️ Niech maleństwo zdrowo rośnie
My jesteśmy po 33 dniowym odnowieniu zawierzenia Maryi i Józefowi.
A już końcóweczka, 36 tc skończony i szyjka się już skraca, szyjka przepuszcza palec. A taką mam nadzieję, że się uda by trochę podrosła w brzuszkuJJ., Kasiastaraczka, Trzcina lubią tę wiadomość
-
Żonkil, Ty już na końcówce? Wow, ależ ten czas leci. To że szyjka się skróciła i przepuszcza palec jeszcze nie oznacza, że zaraz będzie poród. U mnie po takiej "diagnozie" poród odbywał się po 2 tygodniach
Lili, a jak się w ogóle czujesz? Kiedy masz wizytę?Lili❤️, Żonkil lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Żonkil, Ty już na końcówce? Wow, ależ ten czas leci. To że szyjka się skróciła i przepuszcza palec jeszcze nie oznacza, że zaraz będzie poród. U mnie po takiej "diagnozie" poród odbywał się po 2 tygodniach
Lili, a jak się w ogóle czujesz? Kiedy masz wizytę?
Jestem na lekach i różnie się czuję. Z rana słaba jestem i czasami mam mdłości i śpiąca jestem. Tak poza tym wszystko dobrze.
Wizytę pewnie będę miała w przyszłym tygodniu, właśnie czekam co lekarz napisze.
Żonkil jak ten czas przelecial, życzę Ci Szczęśliwego rozwiązania 😍
Paulinko dużo siły ci życzę i trwaj w modlitwie! To pomaga 🙏😊 wierzę że zostaniecie rodzicami..
A-6 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny. Ciężki był to dzień i wieczór, ale swoje wypłakałam, żyje z nadzieją że będzie dobrze.. cieszę się że mogę tu być , bo w tych czasach mało wokół osób gdzie modlitwa jest ważna, a ja wierzę że w końcu Bóg i nas obdarzy tym cudem🙂
JJ., Magda25, Lili❤️, Trzcina lubią tę wiadomość
-
Lili ❤️ tak bardzo się cieszę jaka piękna wiadomość 😘🌺❤️🌷💐💝😻
Paulinko każda z nas miewa takie chwile 😔❤️ale bądźcie silni☺️😘❤️🌺🌷paulina9408, Lili❤️ lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dziewczyny jestem w konsternacji.. wszystko przez to, ze aplikacja pokazywala mi okres na wczoraj, a jeszcze go nie ma. Niestety zdarzało się już ze sie przejechałam na tym, że cykl byl po prostu dłuższy niż zazwyczaj. Dzis mam 31 dzien cyklu. Temperatura 36,77. Objawów brak. Mam tylko sluz, niestety taki żółtawy. Nie lubie bardzo tego uczucia czekania, z jednaj strony nadzieja, a z drugiej wątpliwości, bo temperatura za niska, bo nic mnie nie ciągnie, nie boli, a moj organizm juz plątał mi figle.. musze czekać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2022, 17:29
Starania od Września 2018❤️🩹