Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
hannah_92 wrote:Słyszałam o shotach z imbiru😍 ale nie próbowałam bo nie mam jak soku zrobić 🤷🙈 ale pierwszy dzień okresu mam zawsze bolesny, drugi czasem też. Nie biorę jakiejś garści tabletek, czasem wystarczy jedna ale zazwuczaj musi być;(
A-6 a bierzesz inozytol? Bardzo ładnie reguluje on PCOS. Moja kuzynka miała jajniki jak szwajcarski ser, tyle pęcherzyków, a po braniu inozytolu już naprawdę ładny obraz na USG😊
Polecam imbir z oleofarm,na przeziębienie i do herbaty super,ma trochę cytrynySynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Hannah a co Mąż na tę propozycję pracy?
Ja się zastanawiam nad tą Twoja pracą, nad tym co napisałaś i nie jestem przekonana.. juz teraz masz wątpliwości, gdy praca sie jeszcze nie zaczęła. Jak sie zacznie, emocje opadną i te negatywne strony będą jeszcze bardziej odczuwalne.. Mam nadzieje, ze Sw.Józef pomoże Ci znaleźć pracę, która w pełni będzie Ci odpowiadać 😊 niech prowadzi 🙂hannah_92 lubi tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
A-6 ojj mi też pomaga termofor, w nocy właśnie z nim spałam i było ok😊
Polecam Fertistim, ma dużo lepszy skład. 2 saszetki to aż 4000mg mio-inozytolu, do tego ma jeszcze di-chiro-inozytol. Jak znajdę link to wrzucę wam ciekawe zestawienie inozytoli dostępnych na rynku.
Krótka f.utealna to niedomoga lutealna, czyli niski poziom progesteronu, bardzo możliwe że w ogóle nie ma owylacji. Ile to faza u ciebie trwa, 8-9 dni?
Kasiu, dziekuje za polecenie 💓A-6 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
IlonaQ wrote:Hannah a co Mąż na tę propozycję pracy?
Ja się zastanawiam nad tą Twoja pracą, nad tym co napisałaś i nie jestem przekonana.. juz teraz masz wątpliwości, gdy praca sie jeszcze nie zaczęła. Jak sie zacznie, emocje opadną i te negatywne strony będą jeszcze bardziej odczuwalne.. Mam nadzieje, ze Sw.Józef pomoże Ci znaleźć pracę, która w pełni będzie Ci odpowiadać 😊 niech prowadzi 🙂
Wiesz, że o tym samym pomyślałam. Niby nowa praca, nowe środowisko ale ten stres z tymi dojazdami mógłby mi nieźle dać w kość. Bije się z myślami, pójdę dziś na różaniec do kościoła, to pomodlę się też w tej intencji. Niech Maryja i św. Józef prowadzą 🙏
Mój mąż bardzo mnie wspiera we wszystkim. Mam przecudownego męża, serio! To on mnie motywuje, pociesza, pomaga, zawsze jest obok. Cokolwiek postanowie to mnie w tym wesprze i ciągle mi powtarza, że pieniędzmi mam się nie przejmować, że damy radę nawet jeśli przez kilka miesięcy byłabym w ogóle bez pracy. Od zawsze pokłada we mnie nadzieję i we mnie wierzy, to jest aż niesamowite. Mam obok siebie prawdziwy skarb i każdego dnia dziękuję Bogu za to, że mi go dał 💓🙏Gwiazdeczka 93, IlonaQ lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Porównanie inozytoli:
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3ODQ1MDM2MTE4MzAwNDkz?story_media_id=2363212034589691878_21222878383&igshid=MDJmNzVkMjY=dominikawa, A-6 lubią tę wiadomość
Kasiastaraczka wrote:Mnie zawsze wkurzało to ścieranie imbiru na tarce,bo tak można zrobić i później przecisnąć przez gaze
Polecam imbir z oleofarm,na przeziębienie i do herbaty super,ma trochę cytryny
Hannah, tak, nawet i 7 dni miewam często.
Dziękuję za porównanie ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 17:08
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Kochane poszłam dziś na bęte! Jest 159.06 🥺🙏
Przyrost 257, 4 %🙏❤️ Chwała Jezusowi Chrystusowi 🙏❤️JJ., eRKow., hannah_92, A-6, edka85, IlonaQ, Kasiastaraczka, Zagadka919, dominikawa, Trzcina, Żonkil, Gwiazdeczka 93, Paulina666, nesairah lubią tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Kochane poszłam dziś na bęte! Jest 159.06 🥺🙏
Przyrost 257, 4 %🙏❤️ Chwała Jezusowi Chrystusowi 🙏❤️
Lili cudowna wiadomość 🙏. Ile się staracie ? Jakieś objawy u siebie zauważyłaś ? -
paulina9408 wrote:Hej dziewczyny. Jestem nowa, ale staram się już rok. Ten cykl pierwszy na stymulacji. Lametta i zastrzyk. Testuję w piątek, ale coś czuję, że cykl nieudany...objawy jak na okres comiesięczny. Ból podbrzusza, piersi bolały, ale dzisiaj już słabiej 💔 już czasem nie wiem co robię źle...tak bardzo bym chciała to dzieciątko.
Lili cudowna wiadomość 🙏. Ile się staracie ? Jakieś objawy u siebie zauważyłaś ?
Witaj Paulina ☺️ bądź przy nadziei.. Jeszcze może okazać się inaczej ❤️ trzymam kciuki ☺️
Staramy się ponad 3 lata.. Objawy to osłabienie i ból w podbrzuszu takie ciągnięcie.Trzcina lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Witaj Paulina ☺️ bądź przy nadziei.. Jeszcze może okazać się inaczej ❤️ trzymam kciuki ☺️
Staramy się ponad 3 lata.. Objawy to osłabienie i ból w podbrzuszu takie ciągnięcie.
Jeszcze mam nadzieję że może jednak się udało i u nas...zobaczymy ✊Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
paulina9408 wrote:Hej dziewczyny. Jestem nowa, ale staram się już rok. Ten cykl pierwszy na stymulacji. Lametta i zastrzyk. Testuję w piątek, ale coś czuję, że cykl nieudany...objawy jak na okres comiesięczny. Ból podbrzusza, piersi bolały, ale dzisiaj już słabiej 💔 już czasem nie wiem co robię źle...tak bardzo bym chciała to dzieciątko.
Lili cudowna wiadomość 🙏. Ile się staracie ? Jakieś objawy u siebie zauważyłaś ?
Cześć. Często niestety towarzyszą nam takie myśli, że coś źle robimy itd., ale pamiętaj o tym, że nie mamy na wszystko wpływu. Wbrew pozorom czasem wszystko jest w porządku, staramy się w dobrym czasie, wyniki badań są ok a ciąży nie ma i nie wiemy dlaczego tak się dzieje. Tak jest np u mnie. Staramy się z mężem 3,5 roku i nadal nie wiemy gdzie tkwi problem. Być może to jeszcze nie nasz czas... Tak to sobie tłumacze.
Wiem jakie to ciężkie, nie zawsze mi to wychodzi, ale trzeba starać się z całych sił uspokoić myśli i nie wpadać w panikę. Modlitwa tutaj może bardzo pomóc. Dobrze, że trafiłaś na ten wątek, tutaj wiele swiadectw daje ogrom nadziei 💓 Lili też się długo starała, jest przykładem na to, że cuda się zdarzają w określonym czasie i warto czekać na ten cud. Zobaczysz, że Wam też sie w końcu uda🤗
Jakie macie za sobą badania zrobione? Czy mąż się badał? Jak wyglądają twoje cykle, owulacje? Mierzysz temperaturę? Masz IO, PCOS czy tego typu zaburzenia? Może będziemy mogły coś doradzić😊"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Cześć. Często niestety towarzyszą nam takie myśli, że coś źle robimy itd., ale pamiętaj o tym, że nie mamy na wszystko wpływu. Wbrew pozorom czasem wszystko jest w porządku, staramy się w dobrym czasie, wyniki badań są ok a ciąży nie ma i nie wiemy dlaczego tak się dzieje. Tak jest np u mnie. Staramy się z mężem 3,5 roku i nadal nie wiemy gdzie tkwi problem. Być może to jeszcze nie nasz czas... Tak to sobie tłumacze.
Wiem jakie to ciężkie, nie zawsze mi to wychodzi, ale trzeba starać się z całych sił uspokoić myśli i nie wpadać w panikę. Modlitwa tutaj może bardzo pomóc. Dobrze, że trafiłaś na ten wątek, tutaj wiele swiadectw daje ogrom nadziei 💓 Lili też się długo starała, jest przykładem na to, że cuda się zdarzają w określonym czasie i warto czekać na ten cud. Zobaczysz, że Wam też sie w końcu uda🤗
Jakie macie za sobą badania zrobione? Czy mąż się badał? Jak wyglądają twoje cykle, owulacje? Mierzysz temperaturę? Masz IO, PCOS czy tego typu zaburzenia? Może będziemy mogły coś doradzić😊 -
Lili, gratulacje przyrostu, rośnijcie zdrowo!
Lili❤️ lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Lili, tak się cieszę! 😍
Boże, dziękuję Ci, że okazałeś jej swą łaskawość!Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Lili, gratuluje! Potwierdzilas w dzień wspomnienia Sw.Siostry Faustyny, a więc swiadectwa milosierdzia Bożego:)
Probuje sobie wyobrazić Twoje szczęście, Twoje myśli, że oto dziecko, którego tak pragnęliście jest juz z wami. Bardzo sie ciesze 🥰❤hannah_92, Trzcina, Lili❤️ lubią tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
Lili, tak się cieszę! Pamiętaj Igi czeka na swojego imiennika lub imienniczkę dokładnie 5 października to dzien Świętej siostry Faustyny ....rowno rok temu, właśnie 5 października zrobiłam test ciążowy i ....teraz II kreski tulimy w ramionach. A Faustyna to moje imię z bierzmowania:)
edka85, Lili❤️ lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Kochane dziękuję Panu Bogu za to że was postawił na mojej drodze ❤️ jesteście wielkim wsparciem ❤️
Ja jutro idę ponownie na bęte 🙏
W sobotę jedziemy na msze do Św. Józefa i będziemy mieć wręczany obraz Matki Bożej z Guadalupe na miesiąc do domku aby się modlić przy nim 🙏💚
Płaczę ze szczęścia 🥺 jestem wzruszona.. Każdego dnia dziękuję Bogu za dar Życia ❤️💚
Wierzę że każda z was doczeka się Cudu! 🙏🥰Trzcina, Kasiastaraczka, A-6, Żonkil lubią tę wiadomość