Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili !!! Cudownie!!! Królowa Różańca Świętego ma Was w swej opiece. Dbaj o Was 🥰
Lili❤️ lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
IlonaQ wrote:
A ja dziś prosilam o Slowo i dostalam z Ksiegi Koheleta "Na wszystko w życiu jest czas"...A-6, dominikawa lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Ja rozważałam dzisiejsze pierwsze czytanie z mszy - z Księgi proroka Habakuka "Jak długo, Panie, mam wzywać pomocy – a Ty nie wysłuchujesz? Wołam do Ciebie: Na pomoc! – a Ty nie wysłuchujesz". Jak często my również tak wołamy do Boga...
Rzadko tu zaglądam, ale też miałam właśnie o tym pisać, pomyślałam wtedy o na wszystkich tu starających się.
Mam nadzieję, że niedziela minęła Wam spokojnie i dała siły na cały tydzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2022, 21:09
dominikawa, edka85, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
edka Pan słyszy.. ale ma lepszy plan... mowie mojemu Mężowi, poraz kolejny, ze ja rozumiem, ze Pan Bog prowadzi mnie najlepszą drogą, ale moje emocje i uczucia są czasem po za tym rozumieniem niestety temperatura spada, więc chyba już nic się nie wydarzy 😔 ostatnio w kazdy cykl pokładam nadzieje..
Do końca tego cyklu mam wybrać encorton, potem już odstawiamy. Antybiotyk w przyszlym cyklu.
Nowenna Pompejańska, za 2 dni zaczynam część dziękczynną.
A jak u Was?
Lili, co u Ciebie?Starania od Września 2018❤️🩹 -
IlonaQ wrote:edka Pan słyszy.. ale ma lepszy plan...
U mnie 3 dpo, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Lili, dawaj znać co u ciebie.IlonaQ, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny 💝😘 też miałam takie same myśli na mszy po czytaniu ☺️💝😁
Lili ❤️czekamy na przyrost ☺️💕😘
Pompejanke zaczęłam odmawiać od piątku ☺️💕
Miłego dnia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 14:23
Lili❤️, hannah_92 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Kochane ja bety dziś nie robiłam. Lekarz mi napisał abym zrobiła w czwartek 😊 choć kusi mnie jutro zrobić..
Dziś można powiedzieć że spodziewany dzien misiaczki( bo mam 31-36 dc) i na teście kreska jest znacznie wyraźniejsza ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 15:50
IlonaQ, Trzcina, edka85 lubią tę wiadomość
-
Edka no to jest nadzieja... tylko niewiadomo ile to oczekiwanie potrwa..
Mam nadzieje, ze i Wam sie uda w tym cyklu🥳
Lili, słuchaj lekarza 😊 bardzo sie ciesze 🥰 niech to nasze grono oczekujących się zawęża ☺
Hannah a jak u Ciebie? Chyba też dzis masz termin miesiączki?
Gwiazdeczka, życzę wytrwania w Nowennie i owoców z jej odmawiania 🙂Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
Hej, Ilonko ja dziś dostałam okres, jak w zegarku. Równo 12 dni faza lutealna, dobrze zaobserwowałam dzień owulacji. Ja już zawsze 2-3 dni po owulacji czuje, że nie ma ciąży, naprawdę!
Dziś miałam też pierwsza rozmowę o pracę. Mocno się stresowałam, ale niepotrzebnie. Rozmowa przebiegła w dobrej atmosferze. Prosiłam o światło Ducha Świętego🙏 Do końca tygodnia będę wiedziała o wyniku rekrutacji. Z jednej strony bardzo bym chciała, a z drugiej sama nie wiem co myśleć. Mam kawałek drogi, prawie godzinę;( a ja jestem raczej średnim kierowcą tzn .nie lubię za bardzo jeździć, zwłaszcza do większych miast gdzie są korki, autostrada nie wchodzi w grę, muszę jechać dłuższą droga. Plus w tej pracy musiałabym też często do Urzędu po dokumenty jeździć co mnie mocno by stresowało. Dziś miałam takie szczęście, że mąż miał wolne i pojechał ze mną. I Chwała Panu🙏 tam na miejscu problem duży z parkingiem jest😳 i jeszcze tak lało dziś, że jakbym miała sama jechać to nie wiem...
Będzie co ma być, modlę się mocno o pracę, także do sw. Józefa. Jeśli dane mi będzie tam pracować to będę tam jeździła. Chociaz nie ukrywam, że wolałabym jednak pracę trochę bliżej🙏💓
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Lili na pewno przyrost bety będzie piękny 😍😍
Ilona, Gwiazdeczka, erkow, A-6 i wszystkie staraczki- mam nadzieję, że i my w końcu się doczekamy! Niech nasze grono staraczek się zawęża 🙏
edka czekamy na rozwoj sytuacji u Ciebie 😘
Co do mnie, to kiepsko się dziś czuję😔Okres, więc ból podbrzusza. Na tabletkach jestem plus mocno mnie dziś głowa boli, dopiero po wypiciu kawy ból zelżał, także chyba jakiś problem z ciśnieniem.A-6, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid036Ph5PPUuvRAbuYLHRzfgxYg3JBeWg7kS9wsSFbQ7J5mqVP2oBnyeSX6nJbZMMf5Yl&id=100044483055982
Dziewczyny, przeczytajcie te historię! Ja się dziś mocno wzruszyłam jak to przeczytałam.
Jest nadzieja i dla nas, cuda istnieją!🙏Zagadka919, edka85, Kasiastaraczka, dominikawa, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
hannah_92 wrote:Hej, Ilonko ja dziś dostałam okres, jak w zegarku. Równo 12 dni faza lutealna, dobrze zaobserwowałam dzień owulacji. Ja już zawsze 2-3 dni po owulacji czuje, że nie ma ciąży, naprawdę!
Dziś miałam też pierwsza rozmowę o pracę. Mocno się stresowałam, ale niepotrzebnie. Rozmowa przebiegła w dobrej atmosferze. Prosiłam o światło Ducha Świętego🙏 Do końca tygodnia będę wiedziała o wyniku rekrutacji. Z jednej strony bardzo bym chciała, a z drugiej sama nie wiem co myśleć. Mam kawałek drogi, prawie godzinę;( a ja jestem raczej średnim kierowcą tzn .nie lubię za bardzo jeździć, zwłaszcza do większych miast gdzie są korki, autostrada nie wchodzi w grę, muszę jechać dłuższą droga. Plus w tej pracy musiałabym też często do Urzędu po dokumenty jeździć co mnie mocno by stresowało. Dziś miałam takie szczęście, że mąż miał wolne i pojechał ze mną. I Chwała Panu🙏 tam na miejscu problem duży z parkingiem jest😳 i jeszcze tak lało dziś, że jakbym miała sama jechać to nie wiem...
Będzie co ma być, modlę się mocno o pracę, także do sw. Józefa. Jeśli dane mi będzie tam pracować to będę tam jeździła. Chociaz nie ukrywam, że wolałabym jednak pracę trochę bliżej🙏💓
Apropos pracy powiem wam, że strasznie się ze sobą biję myślami, bo mam taką w której pomagam ludziom, ale strasznie jej nie lubię, stresuje mnie i obciąża psychicznie i fizycznie, zastanawiam się nad zmianą na coś co mogłabym polubić, ale zarobki będą gorsze, niewiadomo czy znalazłbym pracę w ogóle i wtedy raczej nie będę już tak użyteczna dla społeczeństwa 😔 choć czasem i w tej pracy mam wrażenie, że moje wysiłki nic nie dają.
Ps. Kończę pić wodę św. Ignacego od koleżanki, oby to był szczęśliwy cykl bo wiele jej nie zostało 😭hannah_92 lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
08.12 - wizyta
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
-
A-6 wrote:Niech już tam u góry zdecydują, może uda ci się troszkę dalej znaleźć fajniejsze miejsce do parkowania, przy okazji będzie trzeba spacerek dla zdrowotności robić 😊 A jeśli nie, znaczy, że tak miało być, może coś lepszego będzie się czaić po drodze?
Apropos pracy powiem wam, że strasznie się ze sobą biję myślami, bo mam taką w której pomagam ludziom, ale strasznie jej nie lubię, stresuje mnie i obciąża psychicznie i fizycznie, zastanawiam się nad zmianą na coś co mogłabym polubić, ale zarobki będą gorsze, niewiadomo czy znalazłbym pracę w ogóle i wtedy raczej nie będę już tak użyteczna dla społeczeństwa 😔 choć czasem i w tej pracy mam wrażenie, że moje wysiłki nic nie dają.
Ps. Kończę pić wodę św. Ignacego od koleżanki, oby to był szczęśliwy cykl bo wiele jej nie zostało 😭
Dokładnie takie mam podejście, zostawiam wszystko Bogu🙏💓
Temat pracy to trudny temat. Ja w swojej siedzę już ponad 4 lata, czuję się bezużyteczna i jej nienawidzę. W końcu zdecydowałam się zwolnić, zaryzykowałam, posatwilam wszystko na jedną kartę. Mamy zobowiązania, kredyty, ciągle rosnące oplaty, to wszystko mnie mocno stresuje, ale doszłam do wniosku że mogę tak siedzieć kolejne lata i dalej być niezadowolona. Może też spróbuj zawalczyć o siebie, zwłaszcza jeśli jesteś zmęczona psychicznie i fizycznie. Może zacznij czegoś szukać, zobaczysz czy jest jakiś odzew itd. Ciężko mi doradzać, bo sama nie mogłam długo decyzji podjąć. Nadal nie wiem czy nie zrobiłam głupoty, bo bez mojej wypłaty będzie znacznie ciężej, ale jestem dobrej myśli. Modlitwa mi pomaga.A-6 lubi tę wiadomość
hannah_92 wrote:Dokładnie takie mam podejście, zostawiam wszystko Bogu🙏💓
Temat pracy to trudny temat. Ja w swojej siedzę już ponad 4 lata, czuję się bezużyteczna i jej nienawidzę. W końcu zdecydowałam się zwolnić, zaryzykowałam, posatwilam wszystko na jedną kartę. Mamy zobowiązania, kredyty, ciągle rosnące oplaty, to wszystko mnie mocno stresuje, ale doszłam do wniosku że mogę tak siedzieć kolejne lata i dalej być niezadowolona. Może też spróbuj zawalczyć o siebie, zwłaszcza jeśli jesteś zmęczona psychicznie i fizycznie. Może zacznij czegoś szukać, zobaczysz czy jest jakiś odzew itd. Ciężko mi doradzać, bo sama nie mogłam długo decyzji podjąć. Nadal nie wiem czy nie zrobiłam głupoty, bo bez mojej wypłaty będzie znacznie ciężej, ale jestem dobrej myśli. Modlitwa mi pomaga.
Też właśnie dla nas kredyt jest największą przeszkodą, bo z samej wypłaty męża się nie utrzymamy. Ale dziękuję, dla mnie to kolejne ziarnko odwagi do tej decyzji.
Obecnie mam kryzys wiary, więc nawet modlitwę tylko "odbębniam" ahhh 😔
Edit: w teorii po, ale dzisi lekko temp w dół, wrześniowy cykl był bardzo podobny. Boję się, że PCOS znów się wzmaga i ginekolog mnie wyśle na anty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 21:35
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
08.12 - wizyta
19.01 - 203 gramy cudu 💫
-
A 6, czasami lepiej odejść z lepiej płatnej pracy i podjąć tę z gorszym uposażeniem niż wykończyć się psychicznie lub fizycznie. Bo zdrowia nikt ci już nie zwróci. A jak podupadniesz na tym zdrowiu, to szybko staniesz się dla pracodawcy bezużyteczna. Wtedy nawet o Twoich zasługach nie będzie on pamiętał...
A-6, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
hannah_92 wrote:Lili na pewno przyrost bety będzie piękny 😍😍
Ilona, Gwiazdeczka, erkow, A-6 i wszystkie staraczki- mam nadzieję, że i my w końcu się doczekamy! Niech nasze grono staraczek się zawęża 🙏
edka czekamy na rozwoj sytuacji u Ciebie 😘
Co do mnie, to kiepsko się dziś czuję😔Okres, więc ból podbrzusza. Na tabletkach jestem plus mocno mnie dziś głowa boli, dopiero po wypiciu kawy ból zelżał, także chyba jakiś problem z ciśnieniem.Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Próbowałaś na bóle miesiączkowe shoty z imbiru?
Słyszałam o shotach z imbiru😍 ale nie próbowałam bo nie mam jak soku zrobić 🤷🙈 ale pierwszy dzień okresu mam zawsze bolesny, drugi czasem też. Nie biorę jakiejś garści tabletek, czasem wystarczy jedna ale zazwuczaj musi być;(
A-6 a bierzesz inozytol? Bardzo ładnie reguluje on PCOS. Moja kuzynka miała jajniki jak szwajcarski ser, tyle pęcherzyków, a po braniu inozytolu już naprawdę ładny obraz na USG😊"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Słyszałam o shotach z imbiru😍 ale nie próbowałam bo nie mam jak soku zrobić 🤷🙈 ale pierwszy dzień okresu mam zawsze bolesny, drugi czasem też. Nie biorę jakiejś garści tabletek, czasem wystarczy jedna ale zazwuczaj musi być;(
A-6 a bierzesz inozytol? Bardzo ładnie reguluje on PCOS. Moja kuzynka miała jajniki jak szwajcarski ser, tyle pęcherzyków, a po braniu inozytolu już naprawdę ładny obraz na USG😊
Tak, inofolic też ładnie mi poprawił obraz USG, ale moja faza lutealna jak była krótka tak jest dalej. Teraz zamiast inofolicu biorę inofemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2022, 06:41
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
08.12 - wizyta
19.01 - 203 gramy cudu 💫