Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
A na kiedy masz wstepnie termin porodu ? Pij magnez...nie zasakodzi. Wizyty miałam dosłownie tak jak Ty, różniły się 1_2 dni I coś czuję, że to może być mały Ignaś... 😊JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:A na kiedy masz wstepnie termin porodu ? Pij magnez...nie zasakodzi. Wizyty miałam dosłownie tak jak Ty, różniły się 1_2 dni I coś czuję, że to może być mały Ignaś... 😊
Z tego wszystkiego nie spytałam lekarza jak wychodzi termin porodu. Ale z moich obliczeń to początek czerwca bo ostatnia miesiączka to 3 wrzesień 😊 a owulacja była 23 września więc nie wiem która datę brać pod uwagę 😊
Napewno Ignaś będzie jeśli chłopczyk 😊
JJ. lubi tę wiadomość
-
Malutka jest cudowna i kochana. Taka przylepka mamy, ale i mama lubi ją mieć wciąż blisko, więc jesteśmy zgodne .
Wszyscy zdrowi jesteśmy i jest co robić . Chłopcy są bardzo pomocni, mąż też więc nie mogę narzekać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 20:00
Wiara Nadzieja Miłość, dominikawa, edka85, Lili❤️, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Trzcina, to zdjęcie zrobiło mi poranek 🥰
U Nas niestety 21 stracony cykl. Od rana jestem jakaś zdołowana, zbiera mi się na płacz, brakuje sił. Tak bardzo chciałabym, żeby przyszła już moja kolej 💔
Chwilę rano poćwiczyłam w domu, żeby rozładować negatywne emocje. Potem włączyłam przyjemny jazz w tle. Zjadłam wyjątkowo pyszne śniadanie ❤️ Ufam, nadal pragnę ufać, iść drogą Pana. Ciagle to sobie powtarzam na głos. Bóg zna w końcu najlepszy czas 🥺
Mała jest prze-prześliczna! -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Trzcina, to zdjęcie zrobiło mi poranek 🥰
U Nas niestety 21 stracony cykl. Od rana jestem jakaś zdołowana, zbiera mi się na płacz, brakuje sił. Tak bardzo chciałabym, żeby przyszła już moja kolej 💔
Chwilę rano poćwiczyłam w domu, żeby rozładować negatywne emocje. Potem włączyłam przyjemny jazz w tle. Zjadłam wyjątkowo pyszne śniadanie ❤️ Ufam, nadal pragnę ufać, iść drogą Pana. Ciagle to sobie powtarzam na głos. Bóg zna w końcu najlepszy czas 🥺
Mała jest prze-prześliczna!Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Trzcina, to zdjęcie zrobiło mi poranek 🥰
Mała jest prze-prześliczna!
Wiem że jest Ci ciężko i brak siły 🥺 zobaczysz że Pan ma dla was plan. Jesteś wytrwała w modlitwie i zostanie ona wysłuchana. Pan jedyny wie kiedy ❤️🙏 ściskam cie bo wiem co przeżywasz 🤗❤️
Trzcina jaka słodycz ☺️ cudowną masz córcię 😍
Niech zdrowo rośnie jak do tej pory ☺️
Bracia napewno są pochłonięci małą i zabawiają 😁
Edka co u ciebie? ☺️
Hannah jak nowa praca? ☺️
Szafirek zaglądasz tu czasem?☺️
Miłego dnia dziewczyny 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2022, 14:07
Wiara Nadzieja Miłość, Trzcina lubią tę wiadomość
-
Ja.J, Lili - mój młodszy syn też jest Ignaś
Wiara Nadzieja Miłośč - na gorsze chwile polecam muzykę Uwielbienia. Ostatnio tylko tego słucham i daje mi to dużo sił. Zresztą wszystkim polecam
Ja już przebieram z nogi na nogę w oczekiwaniu na owulację, ale dopiero 7dc. W niedzielę wypadają moje urodziny, mąż pytał jaki chce prezent - wiadomo, że Kinder Niespodziankę 😅Lili❤️, edka85, Wiara Nadzieja Miłość lubią tę wiadomość
-
A jaką konkretnie pieśń uwielbienia lubisz? Ja "Panie, Twój tron".
Dziś piąta sobota nabożeństw i jednocześnie 5 tygodni ciąży (licząc od zapłodnienia). Za tydzień wizyta , w szóstą sobotę. Pewnie im bliżej będzie tego terminu,tym większy stres i obawy 😏 -
edka85 wrote:A jaką konkretnie pieśń uwielbienia lubisz? Ja "Panie, Twój tron".
Dziś piąta sobota nabożeństw i jednocześnie 5 tygodni ciąży (licząc od zapłodnienia). Za tydzień wizyta , w szóstą sobotę. Pewnie im bliżej będzie tego terminu,tym większy stres i obawy 😏
Ja się ostatnio zasluchalam w uwielbieniu Mai Słowińskiej 'Live experience', bardzo bardzo piękne. Modlitwy posto z serca jest na YouTube. -
Dziewczyny!
Nie odniose się do każdego wpisu,ale mocno kibicuję 🙏💙❤️
Trzcina cudna córcia ❤️
Tadek waży 10 kg! Wybawieniem jest dla mnie nosidło,kochamy je! Dzięki niemu byliśmy na weselach,nad morzem,na Roztoczu. Tadzio zwiedza albo śpi w nim przytulony do mnie
W ostatnim czasie bardzo się zmienił, pełza do przodu,siada sam,gada po swojemu,zaczepia nas,sam nas prowokuje do uśmiechuTrzcina, IlonaQ, edka85 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
edka85 wrote:A jaką konkretnie pieśń uwielbienia lubisz? Ja "Panie, Twój tron".
Dziś piąta sobota nabożeństw i jednocześnie 5 tygodni ciąży (licząc od zapłodnienia). Za tydzień wizyta , w szóstą sobotę. Pewnie im bliżej będzie tego terminu,tym większy stres i obawy 😏
-
Trzcina wrote:Kasiastaraczka, nie mogę się doczekać tego etapu! Ale cieszę się każdym dniem i każdą zmianą teraz . Jakie nosidło polecasz? My na razie kochamy chustę, ale zdecydowanie szybciej będzie jak dorośnie trochę do nosidła .
Początkowo korzystałam z chusty kolkowej,ale tak średnio byłam zadowolona. Teraz mamy nosidło kavka multi age i jest rewelacyjne. Do tego kurtka dla dwojga i spacery nam niestraszne 😁Trzcina lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Cześć dziewczyny:)
kilka z Was pytało co u mnie i jak nowa praca. Dziś byłam już sama na swoim stanowisku, są osoby do pomocy na szczęście, ale stres jest bardzo duży. Głupio mi tak ciągle pytać o wszystko. Pracy sporo, więc czasowo boję się, że nie wyrobię Ostatnio mam niesamowicie ciężki czas, dużo stresu ale i zmęczenia. Zrobiłam m.in. badanie ferrtyyny i jak zwykle leży (wynik<12) , więc możliwe że to osłabienie jest też przez braki zapasów żelaza w organizmie. Już zamówiłam sobie stosowny suplement, mam nadzieję ze przyjdzie mi na dniach i podbije mi wartości.
Proszę Was bardzo o modlitwę o wytrwanie i siłę w nowej pracy, aby wdrożenie przebiegło sprawnie i w miarę szybko. Dziś przyszłam z pracy i musiałam sobie popłakać by odreagować zmęczenie i stres:( Nie chcę się zniechęcać, bo do wszystkiego trzeba czasu, ale martwię się jak poradzę sobie fizycznie i psychicznie. Ciągle z tyłu głowy mam te starania, a taki stres nie ułatwi mi tego. Generalnie ostatnio nawet nie potrafię się skupić na staraniach. Bardzo chce być mamą, ale dopadło mnie zniechęcenie i to takie totalne.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Cześć dziewczyny:)
kilka z Was pytało co u mnie i jak nowa praca. Dziś byłam już sama na swoim stanowisku, są osoby do pomocy na szczęście, ale stres jest bardzo duży. Głupio mi tak ciągle pytać o wszystko. Pracy sporo, więc czasowo boję się, że nie wyrobię Ostatnio mam niesamowicie ciężki czas, dużo stresu ale i zmęczenia. Zrobiłam m.in. badanie ferrtyyny i jak zwykle leży (wynik<12) , więc możliwe że to osłabienie jest też przez braki zapasów żelaza w organizmie. Już zamówiłam sobie stosowny suplement, mam nadzieję ze przyjdzie mi na dniach i podbije mi wartości. Kiepsko śpię, non stop się wybudzam w nocy, a czasem śpię po 8-9 godzin i nadal chodzę zmęczona, ciągle ziewam, w dzień mam drzemki i od jakiegoś czasu mocno boli mnie głowa. Wczoraj w kościele myślałam, że zemdleję.
Proszę Was bardzo o modlitwę o wytrwanie i siłę w nowej pracy, aby wdrożenie przebiegło sprawnie i w miarę szybko. Dziś przyszłam z pracy i musiałam sobie popłakać by odreagować zmęczenie i stres:( Nie chcę się zniechęcać, bo do wszystkiego trzeba czasu, ale martwię się jak poradzę sobie fizycznie i psychicznie. Ciągle z tyłu głowy mam te starania, a taki stres nie ułatwi mi tego. Generalnie ostatnio nawet nie potrafię się skupić na staraniach. Bardzo chce być mamą, ale dopadło mnie zniechęcenie i to takie totalne."Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Hannah trzymam kciuki za poradzenie sobie ze stresem,aby w pracy było coraz lepiej 🙏❤️
Jaki suplement będziesz brać?
Ja od dziś piję zakwas z buraka
Polecam też floradix
Ja wczoraj zaczęłam pompejanke
Pierwszy dzień w pośpiechu, jeszcze po północy mówiłam
Dziś ładnie rozłożyłam na cały dzień, podczas karmienia,usypiania TadziaLili❤️ lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Hannah (Hania?) czemu stresujesz się pytaniem innych? Dla pocieszenia powiem Ci, ze ja w swojej obecnej pracy duzo pytalam na początku, było to aż 6 miesięcy! Wiadomo, że z czasem tych pytań było mniej ale jednak.. a pytasz kogos na wyższym stanowisku czy kolege/ kolezanke?
Nie martw się tym, że się stresujesz i to szkodzi staraniom. Pan Bog sobie ze wszystkim poradzi 😘
A zniechęcenie się pojawia co jakiś czas.. to normalne.
A moze jakiś fitness na rozładowanie tego stresu? Czy basen? Randka z Mezem, kino, dobre jedzenie?
Kasia ja skończyłam swoją nowennę 31.10.
Zastanawiam się nad kolejną, ale intencji, przeróżnych, jest tak dużo..
Gwiazdeczka, jesteś? Co u Ciebie?
U mnie ostatnio lepiej. Samopoczucie lepsze. I mam cudownego Meza ❤Kasiastaraczka, A-6, dominikawa, Lili❤️, hannah_92 lubią tę wiadomość
Starania od Września 2018❤️🩹 -
Kasiastaraczka wrote:Ja wczoraj zaczęłam pompejanke
Pierwszy dzień w pośpiechu, jeszcze po północy mówiłam
Dziś ładnie rozłożyłam na cały dzień, podczas karmienia,usypiania Tadzia
Kasia, to my z Tobą. Również zaczęliśmy z Mężem wczoraj. Wytrwałości! 🕊️❤️Kasiastaraczka, Lili❤️, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Kasia, to my z Tobą. Również zaczęliśmy z Mężem wczoraj. Wytrwałości! 🕊️❤️
Wam również wytrwałości 🙏Wiara Nadzieja Miłość, hannah_92 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87