Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 💖
My sie Lili chyba nie miałyśmy okazji poznać, ale gratulacje!! 🙌🏻
Ja ostatnio odezwałam się tu w maju, i to tylko na powitanie, więc niezbyt aktywnie 🤣 Ale często mam w myślach wierzące dziewczyny z tego forum i modlę się za tą naszą społeczność ovufriendową. Bardzo liczę na kolejne świadectwa‼️
Przez ten rok nieudanych starań sporo się zmieniło w moim sercu. Dużo „kłócę się” z Panem Bogiem w tej sprawie, otwarcie mówiąc Mu o swoich uczuciach. Gdy zaczęliśmy starania, czułam, że temat macierzyństwa jest od Niego, ale przez ten czas niewiele się wydarzyło. Były momenty, kiedy zaczynałam kwestionować Boże obietnice.
Mimo wszystko staram się mocno trzymać Jego słowa 🥹💖 Powoli uczę się przyjmować tę drogę niepłodności razem z Panem Bogiem, choć wcale nie jest to łatwe — chciałoby się przecież być w ciąży już teraz. Widzę jednak, jak bardzo On mnie w tym okresie pociesza, podnosi, kiedy tracę siły i przywraca mnie na właściwy tor, gdy zaczynam wątpić.
Wierzę, że każda z nas jest w Jego planie. 💖Mardotka, elektro96, Lili❤️ lubią tę wiadomość
13 cykl starań, a my wciąż nie tracimy wiary na przyjście naszego maluszka! Rozświetlij nasz dom perełko.👶🏻❤️
Nasza rzeczywistość:
💃🏻 28, PCO/PCOS? AMH 6,94 🤔
🕺🏻 26, słabe parametry nasienia:
✖️Ilość: 25 mln (11,09 mln/ml)
✖️Morfologia: 2%
✖️Ruchliwość: A=1% 😭, A+B=6%, A+B+C=17%
✖️HBA: 43%
Zmieniamy nawyki, suplementujemy się, walczymy o poprawę wyników 💊🥗🏃🏼 Kolejne badania 3 marca!
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥
-
Chochlik12 wrote:Cześć dziewczyny 💖
My sie Lili chyba nie miałyśmy okazji poznać, ale gratulacje!! 🙌🏻
Ja ostatnio odezwałam się tu w maju, i to tylko na powitanie, więc niezbyt aktywnie 🤣 Ale często mam w myślach wierzące dziewczyny z tego forum i modlę się za tą naszą społeczność ovufriendową. Bardzo liczę na kolejne świadectwa‼️
Przez ten rok nieudanych starań sporo się zmieniło w moim sercu. Dużo „kłócę się” z Panem Bogiem w tej sprawie, otwarcie mówiąc Mu o swoich uczuciach. Gdy zaczęliśmy starania, czułam, że temat macierzyństwa jest od Niego, ale przez ten czas niewiele się wydarzyło. Były momenty, kiedy zaczynałam kwestionować Boże obietnice.
Mimo wszystko staram się mocno trzymać Jego słowa 🥹💖 Powoli uczę się przyjmować tę drogę niepłodności razem z Panem Bogiem, choć wcale nie jest to łatwe — chciałoby się przecież być w ciąży już teraz. Widzę jednak, jak bardzo On mnie w tym okresie pociesza, podnosi, kiedy tracę siły i przywraca mnie na właściwy tor, gdy zaczynam wątpić.
Wierzę, że każda z nas jest w Jego planie. 💖[/QUOTE
Dziękuję 😊
Życzę dużo siły i wytrwałości 🙏❤️
Czujesz już dużo od strony Pana Boga . To już nie długo przyjdzie czas na was 🤰🙏 -