Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyrazy współczucia Paulina666.... dużo siły w tym ciężkim czasie Wam życzę....
Pomodlę się za duszę Twojego taty (*)
Paulina666 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Lili trzymam kciuki za piękny przyrost ✊
Paulina wyrazy współczucia 😢 [*] Moja mama zmarła prawie 10 lat temu. Wiem jaki to ból. Czas goi rany choć blizny pozostają. Przytulam z całego serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2021, 23:51
Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Lili trzymam kciuki za piękny przyrost ✊
Paulina wyrazy współczucia 😢 [*] DZIEWCZYNY Moja mama zmarła prawie 10 lat temu. Wiem jaki to ból. Czas goi rany choć blizny pozostają. Przytulam z całego serca. -
Paulina bardzo mi przykro.. Będę pamiętała w modlitwie o Twoim tacie oraz o Twojej rodzinie.
Trzymaj sięPaulina666 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Kurcze, masz bardzo ładny progesteron.
Na estradiol się nie znam.
To to samo laboratorium?
Kurcze, az nie wiem co powiedzieć 😔
A lekarz co mówił na poprzednie biochemy i puste jaja? Może musisz mieć zabezpieczenie jak heparyne?
Ja tylko raz miałam przez te ponad 3 lata biochem. 2 lata temu. Przytulam Cię mocno 🤗 nie poddawaj się 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Kurcze, masz bardzo ładny progesteron.
To to samo laboratorium?
A lekarz co mówił na poprzednie biochemy i puste jaja? Może musisz mieć zabezpieczenie jak heparyne?
Ja tylko raz miałam przez te ponad 3 lata biochem. 2 lata temu. Przytulam Cię mocno 🤗 nie poddawaj się 😘
Lekarz napisał by brać leki i zbadać jeszcze raz bęte. Ehh nie umiem sie juz teraz pozbierać tak bardzo się cieszyliśmy No i we wigilię się dowiedzieliśmy .... Nie wiem czy coś z tego będzie 😔 -
Lili❤️ wrote:Jestem na heparynie od owulacji, acard, luteina, glupophage inozytol oraz witaminy.
Lekarz napisał by brać leki i zbadać jeszcze raz bęte. Ehh nie umiem sie juz teraz pozbierać tak bardzo się cieszyliśmy No i we wigilię się dowiedzieliśmy .... Nie wiem czy coś z tego będzie 😔
-
Pszczolka36l wrote:Kurcze, masz bardzo ładny progesteron.
To to samo laboratorium?
Ja tylko raz miałam przez te ponad 3 lata biochem. 2 lata temu. Przytulam Cię mocno 🤗 nie poddawaj się 😘
Tak w laboratorium byłam w tym samym.
A jeśli chodzi o nasz przypadek.. To dużo tego, bo przyczyn jest wiele. Mąż ma translokacje w swoim kariotypie, ja mam Pai hetero i obie mthfr, miałam usunięte zrosty i polipa nie dawno, mam PCOS I IO, no i z immunologii wyszło nam Allo MLR 0% (brak ochrony na zarodek) odbyliśmy szczepienia limfocytami męża i teraz właśnie drugi cykl starań i udany, ale chyba znowu ciężko z implantacja mimo leków.. Paśnik kazał zgłosić się w lutym jeśli nie uda się. Allo nie kazał teraz badać. Więc nie wiem czy urosło 🤔😔
Dziękuję Ci za wsparcie oraz każdej z was 😘 -
Lili ❤️ ja nadal się modlę i trzymam kciuki,ze podrośnie, progesteron nadal bardzo ładny 🙌
Kurczę....dużo macie tego,ale przynajmniej wiecie jakie są nieprawidłowości..
Każdej z Was bardzo życzę dzidziusia, będziecie cudownymi Mamusiami ❤️❤️❤️🙌Lili❤️ lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Lili❤️ wrote:Pszczółko tak szybko czytałam, że nie czytałam ze zrozumieniem i teraz od nowa czytam o nie odpowiedziałam Ci na wszystko, wybacz.
Tak w laboratorium byłam w tym samym.
A jeśli chodzi o nasz przypadek.. To dużo tego, bo przyczyn jest wiele. Mąż ma translokacje w swoim kariotypie, ja mam Pai hetero i obie mthfr, miałam usunięte zrosty i polipa nie dawno, mam PCOS I IO, no i z immunologii wyszło nam Allo MLR 0% (brak ochrony na zarodek) odbyliśmy szczepienia limfocytami męża i teraz właśnie drugi cykl starań i udany, ale chyba znowu ciężko z implantacja mimo leków.. Paśnik kazał zgłosić się w lutym jeśli nie uda się. Allo nie kazał teraz badać. Więc nie wiem czy urosło 🤔😔
Dziękuję Ci za wsparcie oraz każdej z was 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Gwiazdeczka 93 wrote:Lili ❤️ ja nadal się modlę i trzymam kciuki,ze podrośnie, progesteron nadal bardzo ładny 🙌
Kurczę....dużo macie tego,ale przynajmniej wiecie jakie są nieprawidłowości..
Każdej z Was bardzo życzę dzidziusia, będziecie cudownymi Mamusiami ❤️❤️❤️🙌
Dziękuję za modlitwę 🙏 ❤️ dodajecie sił Dziewczyny!
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość