Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzcina wrote:To już też sporo... Ale morfologia tak zupełnie 0%? Różne cuda się zdarzają, wystarczy że raz ten jeden dojrzeje i zaskoczy... Widzę, że miałaś dwie inseminacje, czyli jakichś żołnierzy udało się wyłuskać... Może coś z implantacją po drodze? U nas też badania wskazywały czasem na czynnik męski (morfologia 3% i teratozoospermia), a po latach okazało się, że problem był z zagnieżdżeniem... A mówili nam, że młodzi jesteśmy, że mamy już dziecko. Potem kasa wydana na suple i badania męża i rezygnacja, że niby wszystko ok, a nie idzie... W tym cyklu lekarz wdrożył mi heparynę i acard i od razu zaskoczyło... Po tylu latach...
Czasem są tacy jak ja co nie doczekają się cudu 😉 Albo ilość cudów został wyczerpana. Mam 2 dzieci, no już młodzież. Też wyczekane i wystarane 😘 wykupie leki mojemu, poczekam 3 miesiące i jak się nic nie zadzieje to odpuszczam. Już miało być do grudnia ale mąż jeszcze chciał spróbować. A ja no cóż chyba mi entuzjazm mocno opadł. Nie mam żalu, chyba to już w sobie przepracowałam.Dziekuje, 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Wiem jak to jest... Też po 3 latach starań stwierdziłam, że jak w ciągu pół roku nie wyjdzie to odpuszczam. W ogóle jakoś tak za wszelką cenę nigdy nie cisnęłam. Teraz poszłam do lekarza, bo rozregulowały mi się cykle i ostatnie pół roku miałam tak różnie, raz 26 raz 32, a do tej pory jak w zegarku. Lekarz uznał, że skoro są raz w miesiącu to są regularnie, ale tyle lat starań to już normalne nie jest z takimi wynikami. I tak w sumie przypadkiem dostałam te leki i zastrzyki 🤷. Z tym, że nie wierzę w przypadki. W końcu jest nasz czas .
Wierzę, że jeśli Bóg złożył w nas to pragnienie, to jakoś je wypełni. Nie zawsze wiemy co dla nas najlepsze.
Swoją drogą @ przyszła? -
Trzcina wrote:Wiem jak to jest... Też po 3 latach starań stwierdziłam, że jak w ciągu pół roku nie wyjdzie to odpuszczam. W ogóle jakoś tak za wszelką cenę nigdy nie cisnęłam. Teraz poszłam do lekarza, bo rozregulowały mi się cykle i ostatnie pół roku miałam tak różnie, raz 26 raz 32, a do tej pory jak w zegarku. Lekarz uznał, że skoro są raz w miesiącu to są regularnie, ale tyle lat starań to już normalne nie jest z takimi wynikami. I tak w sumie przypadkiem dostałam te leki i zastrzyki 🤷. Z tym, że nie wierzę w przypadki. W końcu jest nasz czas .
Wierzę, że jeśli Bóg złożył w nas to pragnienie, to jakoś je wypełni. Nie zawsze wiemy co dla nas najlepsze.
Swoją drogą @ przyszła?
Edit. Jak to napisałam to zaczęłam plamić 😉 także do wieczora się rozkręciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 11:07
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Spoko przyzwyczaiłam się 😉04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Lili super, gratuluję ❤️😍😘
Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Lili zawsze zaczyna rosnąć od p 😉 zrób pojutrze jeszcze raz i sprawdź przyrost. Jak wcześnie wyłapałaś ciążę to będzie niższa i rosła w miarę upływającego czasu 🤗
Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Lili❤️ wrote:Dziewczyny jest beta! Wynosi 38,27! 🙏🥰
Progesteron 44,74. Dziś 15 dpoLili❤️ lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Lili gratulacje 😍
My wigilię i pierwszy dzień świąt spędziliśmy u teściów,a w drugi dzień świąt po śniadaniu wyjechaliśmy do mojej mamy. Najpierw poszliśmy na obiad do babci, później kolacja u mamy. Przyjechali też moi bracia. Jeden ma dwóch synów,ja jestem chrzestną u starszego,a mój mąż u młodszego. Super chłopaki 🥰
Ja mam katar i słabo się czuję.. głowa mnie boli. Dobrze,że spakowałam sprzęty typu nebulizator
W ogóle to siedzimy u mojej mamy do trzech króli,a później to już przyjedziemy na Wielkanoc z Tadzikiem 💙 jednak to ponad 200 km jazdy
Trzcina, Pszczolka36l, Lili❤️, Ana.Ta lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Lili❤️ wrote:Rozumiem. Tak idę na betę za 3 dni. Tak mi napisał lekarz 😘
Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasiastaraczka wrote:Lili gratulacje 😍
My wigilię i pierwszy dzień świąt spędziliśmy u teściów,a w drugi dzień świąt po śniadaniu wyjechaliśmy do mojej mamy. Najpierw poszliśmy na obiad do babci, później kolacja u mamy. Przyjechali też moi bracia. Jeden ma dwóch synów,ja jestem chrzestną u starszego,a mój mąż u młodszego. Super chłopaki 🥰
Ja mam katar i słabo się czuję.. głowa mnie boli. Dobrze,że spakowałam sprzęty typu nebulizator
W ogóle to siedzimy u mojej mamy do trzech króli,a później to już przyjedziemy na Wielkanoc z Tadzikiem 💙 jednak to ponad 200 km jazdyKasiastaraczka lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Ja się odcięłam na święta od telefonu praktycznie i dziś wracam
Lili cudowne wieści Beta ładna na prawdę, czekamy na wyniki kolejnej i piękny przyrost
Lili❤️, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Lili❤️!Jesteś w ciąży! Gratuluje ślicznie! Prawdziwy cud 🙌💕
Lili❤️ lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Izi wrote:Ja się odcięłam na święta od telefonu praktycznie i dziś wracam
Lili cudowne wieści Beta ładna na prawdę, czekamy na wyniki kolejnej i piękny przyrost
Jak ci minęły święta? 😊