Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    O, proszę! :) Piękna data :).

Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam dziś w nocy test... Szok i niedowierzanie... Pierwsze kreski po tylu latach... Od razu poszłam na betę i mam 38.86 i prog 22.13 ♥️. Nie dowierzamy z mężem... Ale też myślę, że jak już tyle wyczekaliśmy, wymodliliśmy, wypłakaliśmy... Już musi być dobrze 🥰.
    Pięknie! Czyli masz prezent na urodzinki 🥰
    Wszystkiego Najlepszego! Dużo zdrówka i spełnienia marzeń 🎂 ja testuje 24 grudnia.. Dziś przy zdmuchnięciu świeczek, pomyślałam abym była w ciąży 😍

Ana.Ta, Trzcina lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina, Lili wszystkiego najlepszego na urodziny. Spełnienia najskrytszych marzeń ❤️❤️❤️😘

Lili❤️, Trzcina lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Trzcina, Lili wszystkiego najlepszego na urodziny. Spełnienia najskrytszych marzeń ❤️❤️❤️😘
    Dziękuję 🥰😍
    Proszę o modlitwę bo aż boję się się.. i ja również każdego dnia modlę się różą różańcową o potomstwo dla nas i dla wszystkich małżeństw 😍

Ana.Ta lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę pamietac. Cały czas pamiętam o wątku i też modlę się róża różańcowa 🤗

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Będę pamietac. Cały czas pamiętam o wątku i też modlę się róża różańcowa 🤗
    To cudownie 😊 jestem bardzo przywiązana do tej modlitwy 😊

• Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka tak 13.12 wkońcu się ujawniła 🙈
    Dopiero od ok. 3 tygodni czuję się lepiej tzn. nadal jestem senna, nadal mi nie dobrze, ale chyba bardziej już od zgagi, ale... nie ma plam, nie ma aż takich bóli brzucha, zwalczyłam duuużą infekcję, więc nie narzekam. Czuje że mam więcej sił- wkońcu 😘
    Ja z wyprawką czekam właśnie jak już będę na L4 (planuję końcem stycznia). Muszę najpierw dostać „spadek” od rodzinki 🙈 jak przejrzę uzupełnię braki :) Fajny czas przed Nami.

Mam nadzieje że Ty się dobrze czujesz? U Ciebie będzie synek? 💙

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍
  • Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka to cudownie że modlitwa wlała w Was tyle dobra 😘 Teraz już będzie dobrze:* ja sobie zawsze powtarzam, że modlitwa zostanie wysłuchana w najlepszym dla Nas momencie😘 Lub otrzymamy inny dar, który dla Nas jest w tym momencie bardziej potrzebny. 🙏

Trzcina lubi tę wiadomość

• Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta tak,u nas będzie Tadzio 💙
    Jak dajesz radę w pracy z tymi dolegliwościami? Podziwiam! 😚
    Ja poszłam praktycznie od razu na zwolnienie. Poprawiło mi się w II trymestrze,a teraz robi się znowu ciężko,ale to już z uwagi na rosnący brzuszek
    Ja mam jeszcze do przejrzenia jedno pudełko po bratankach
    Sporo rzeczy już popralam i poprasowalam
    I tak mam sporo tych rzeczy,a dziś jeszcze poszłam do lumpeksu trochę pogrzebać 😁

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta wrote:
    Kasiastaraczka tak 13.12 wkońcu się ujawniła 🙈
    Dopiero od ok. 3 tygodni czuję się lepiej tzn. nadal jestem senna, nadal mi nie dobrze, ale chyba bardziej już od zgagi, ale... nie ma plam, nie ma aż takich bóli brzucha, zwalczyłam duuużą infekcję, więc nie narzekam. Czuje że mam więcej sił- wkońcu 😘
    Ja z wyprawką czekam właśnie jak już będę na L4 (planuję końcem stycznia). Muszę najpierw dostać „spadek” od rodzinki 🙈 jak przejrzę uzupełnię braki :) Fajny czas przed Nami.

Mam nadzieje że Ty się dobrze czujesz? U Ciebie będzie synek? 💙
    Super, że już jest lepiej ❤️ Gratuluje córeczki 😍

Ana.Ta lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bardzo dziękuję za życzenia i Waszą życzliwość! 🥰 Wiecie, zamówiłam mszę dziękczynną z okazji urodzin, a proboszcz wszem wobec życzył mi córeczki 🙈. Nie wiedział wtedy, że jestem już przy nadziei 😁. Wzięłam to za proroctwo, bo mamy już dwójkę chłopców w domu, więc fajnie by było mieć córeczkę 🥰. No, ale co jest już jest i modlę się, by rozwijało się zdrowo... Tak chciałabym się cieszyć i tak się boję. 30.12 mam wizytę u lekarza, mówi, że może już być słychać serduszko... Jakaś magia 🙈😁. Dziewczyny, noszę Was w sercu. Pamiętam, że byłam już po badaniach hormonalnych i drożności i lekarka powiedziała, że teraz tylko in-vitro. Od razu poczułam, że nie chce aż tak ingerować w Boży plan na moje życie... Bałam się, że będę żałowała, że nie będzie to dla mnie dobre. I dzisiaj widzę, jak mnie poprowadził w naprawdę piękne miejsce w życiu. Zdążyłam przyjąć dziecko, które tego potrzebowało do naszej rodziny, skończyć studia, dostać się na doktorat, przejść psychoterapię i doświadczyć ogromu innych cudów. Nie umniejszało to cierpienia, ale wiedziałam, że to ma sens, nawet jeśli go nie znam. Teraz znalazłam pracę, którą kocham, z wspaniałymi ludźmi i trochę mi szkoda ich zostawiać, ale świadomość, że znów utulę okruszka, będę karmić piersią (uwieeeeelbiam to uczucie) i kształtować nową osobowość... Niesamowite cuda! 😁🙈🥰 Bądźcie z Bogiem dziewczyny, nikt tak nie rozpieszcza i nie prowadzi do szczęścia (choć czasem droga wiedzie przez ciernie) 🥰🙈

Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Ana.Ta, Zagadka919 lubią tę wiadomość

• Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina gratulacje ciąży ❤️🤰🎀☺️✊

Ana.Ta wreszcie się ujawniła Córcia! Gratuluję!

Kasiastaraczka jak też czas leci już jesteś w 32 tygodniu,zaraz będziesz nosić swoje malenstwo na rękach 🤗❤️

A Tobie Pszczółko chce bardzo podziękować,bo Twoja wiadomość mocno mnie zmotywowała do namówienia Męża oraz zapisania go na wczesniejsza wizytę do urologa.
    Prawdopodobnie żylaki po prawej stronie zostały źle zmierzone,ale to mamy udać się jeszcze w celu upewnienia się do pewnej Pani radiolog, w celu potwierdzenia, że wszystko w porządku i mąż może dostać skierowanie na embolizację,chyba, że jednak potwierdzi, że są z prawej to wtedy laparoskopowo będzie miał usuwane żylaki powrózka. Dzięki temu przyspieszymy operacje. Chociaż nie wiem ile na nią się czeka, lekarz powiedział, że ciężko stwierdzić i prawdopodobnie będzie albo w Olsztynie albo w Warszawie. Jeszcze raz Ci dziękuję za motywację😘❤️🤗

Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Trzcina, Ana.Ta, Zagadka919 lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana. Ta ja również gratuluję córci! ☺️
    Trzcina twoja historia jest piękna i zycze nudnej ciąży ☺️
    Kasiastaraczka cudownie, nie długo maleństwo będzie razem z tobą ☺️
    Dziewczyny każda z nas będzie tulić swoje dzieciątko, wierzę w to ☺️😍 ja testuję we wigilię albo w Boże Narodzenie ❤️🙏🙏

Pszczolka36l, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Trzcina, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Ana. Ta ja również gratuluję córci! ☺️
    Trzcina twoja historia jest piękna i zycze nudnej ciąży ☺️
    Kasiastaraczka cudownie, nie długo maleństwo będzie razem z tobą ☺️
    Dziewczyny każda z nas będzie tulić swoje dzieciątko, wierzę w to ☺️😍 ja testuję we wigilię albo w Boże Narodzenie ❤️🙏🙏
    Lili ♥️ mocno wierzę, że to będą dla Was CUDOWNE Święta :). Noszę Was w sercu!

Ana.Ta, Lili❤️ lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili mamy podobny czas. Trzymam. Mocne kciuki za piękny prezent od Dzieciątka Jezus ❤️
    Ja się spodziewam @ w drugi dzień Świąt.

Gwiazdeczka mocne uściski. Małymi kroczkami do celu. Wierzę w to, że Nowy Rok będzie łaskawy dla Ciebie 😎❤️

Trzcina cudownie ❤️ tak tulenie małego ciałka, pachnącego. ❤️😍😍😍
    Każda z dziewczyn się doczeka 😘

Gwiazdeczka 93, Trzcina, Lili❤️ lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Ana.Ta tak,u nas będzie Tadzio 💙
    Jak dajesz radę w pracy z tymi dolegliwościami? Podziwiam! 😚
    Ja poszłam praktycznie od razu na zwolnienie. Poprawiło mi się w II trymestrze,a teraz robi się znowu ciężko,ale to już z uwagi na rosnący brzuszek
    Ja mam jeszcze do przejrzenia jedno pudełko po bratankach
    Sporo rzeczy już popralam i poprasowalam
    I tak mam sporo tych rzeczy,a dziś jeszcze poszłam do lumpeksu trochę pogrzebać 😁

O jakie słodkie imie 💙
    Powiem Ci, że chyba chęć ukrycia tego wszystkiego kiedy była ta nie pewność co dalej dała mi sił..
    Plusem jest to, że sama wyznaczam sobie działania w danym dniu i jak trzeba było folgowałam..
    Ale racja- tak z każdym dniem się wszystko teraz zmienia, że wytrwać do końca stycznia to będzie faktycznie wyczyn 🙈 i jeszcze ta pogoda 🙉

Super, że już tak ruszyłaś z tematem 😘

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

• Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję każdej z Was za miłe słowa. 😘

Jestem myślami z Naszymi staraczkami i niezmiennie modlę się, aby każdej z Was się udało 🙏

Lili życze II i każdej testującej. ✊💛

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 23:18

Lili❤️, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółko myślami jestem z Tobą i również tobie tego życzę ☺️i dziękuję Ci za piękne słowa oraz każdej z was z osobna dziękuję za wsparcie jakie tutaj otrzymuje od was❤️🥺Że po całym dniu wejdę tutaj do was to aż mi lepiej.. Dziękuję Wam ☺️☺️🤗 dodajecie otuchy ☺️

Pszczolka36l, Gwiazdeczka 93, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2021, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie wiem czy będę tu jeszcze zaglądać przed Świętami, więc życzę Wam wszystkiego co najlepsze-staraczkom,by ujarzaly niedługo dwie kreski,mamom w ciąży,by miały dużo siły i oby Dzieciątka rozwijały się zdrowo 🥰 wszystkim nam tu,aby Chrystus, którego przyjścia oczekujemy zesłał na nas jeszcze głębszą wiarę, nadzieję na lepsze jutro i miłość, która nigdy nie ustaje 💙

Pszczolka36l, Zagadka919, Lili❤️, Ana.Ta lubią tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2021, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja już Wam składam życzenia.
    Niech dzieciątko Jezus pobłogosławi Was, dając wiele łask. Niech czas Świąt mija spokojnie, radośnie i w zdrowiu.
    Niech się spełnia Wam każdy życzenia te wypowiedziane i te zachowane w sercu. Oczywiście wszystkim staraczkom życzę upragnionych II kresek. A Wam dziewczyny już w upragnionej ciąży aby były bez komplikacji, upływał Wam czas w samych radościach i spokoju.
    Tym, które już tulą skarby radości z macierzyństwa, cierpliwości i zero trosk.
    Wszystkiego dobrego dla Was wszystkich. Buziaki 😘

Paulina666, Kasiastaraczka, Lili❤️, Gwiazdeczka 93, Trzcina, Ana.Ta lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
    Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.

Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Trzcina, Paulina666, Ana.Ta lubią tę wiadomość

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ