Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
    Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.
    Pokaż. Tak się cieszę 😍❤️ wiedziałam, że tak będzie 😋😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Pokaż. Tak się cieszę 😍❤️ wiedziałam, że tak będzie 😋😘
    Nie widać nawet wyraźnie na zdjęciu. Taka słaba kreska. No i wstawiać zdjęć tu nie umiem 😔
    Dzisiaj mój ostatni dzień NP 🙏🙏
    Jak myślisz 12 dpo taka słaba kreska to normalne?

Trzcina lubi tę wiadomość

• Zagadka919 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili mocno trzymam kciuki, że będzie świąteczny cud ❤️
    Wszystkich Wam życzę spokoju i radości ❤️

Lili❤️, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Paulina666 lubią tę wiadomość

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 🧚🩷
    Szyjka pod obserwacją ⚠️
    22.11.2024 wizyta

PTP 13.12.2024 piątek 😃

preg.png
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagadka919 wrote:
    Lili mocno trzymam kciuki, że będzie świąteczny cud ❤️
    Wszystkich Wam życzę spokoju i radości ❤️
    Bardzo tego pragniemy aby tak było i wszystko powierzamy Mateńce 🙏❤️
    Ja również Wam życzę Zdrowych Spokojnych Świąt oraz Aby Spełniło się wasze największe marzenie oraz wiele łask Bożych 🥰😘😘

Zagadka919, Paulina666, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie widać nawet wyraźnie na zdjęciu. Taka słaba kreska. No i wstawiać zdjęć tu nie umiem 😔
    Dzisiaj mój ostatni dzień NP 🙏🙏
    Jak myślisz 12 dpo taka słaba kreska to normalne?
    https://zapodaj.net/ ja na tym wstawiam zdjęcia. Wybierasz na forum, zdjęcie i kopiujesz linka na dole pod zdjęciem.
    Co do kresek. Zasada jest taka, że zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni po owulacji. Masz 12 dpo mogło zagnieżdżenie być kilka dni temu więc kreski nie będą mega mocne. Ważne, że są. Powtórz jutro albo pojutrze test. Zobaczysz jak ciemnieje. Uwierz w kropka i w siebie. Masz cudowny cud na Narodzenie dzieciątka Jezus. To najwspanialsze co może być ❤️😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    https://zapodaj.net/ ja na tym wstawiam zdjęcia. Wybierasz na forum, zdjęcie i kopiujesz linka na dole pod zdjęciem.
    Co do kresek. Zasada jest taka, że zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni po owulacji. Masz 12 dpo mogło zagnieżdżenie być kilka dni temu więc kreski nie będą mega mocne. Ważne, że są. Powtórz jutro albo pojutrze test. Zobaczysz jak ciemnieje. Uwierz w kropka i w siebie. Masz cudowny cud na Narodzenie dzieciątka Jezus. To najwspanialsze co może być ❤️😘
    Spróbuje wstawić, dziękuję 😊
    Dziękuję Ci bardzo 😘 wierzę, ze tym razem będzie dobrze. Czuję taki spokój w sobie pierwszy raz 🙏
    Najpiękniejszy prezent pod choinkę ❤️

Pszczolka36l, Trzcina lubią tę wiadomość

• Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili prawdziwy cud ❤️

Wam Wszystkim Kochane życzę dużo radości, spedzcie ten Czas w gronie najbliższych W rodzinnej, wesołej atmosferze 🎀🎄❤️💕😘
    Spełniania najskrytszych marzeń 💕😘🎄🎀
    Pozwólmy by Chrystus narodził się w Waszych sercach oraz Waszych rodzinach ❤️
    Pozdrowienia dla Was Kochane 😘💕🎄🎀

Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Trzcina, Lili❤️, Paulina666, Zagadka919, Ana.Ta lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Spróbuje wstawić, dziękuję 😊
    Dziękuję Ci bardzo 😘 wierzę, ze tym razem będzie dobrze. Czuję taki spokój w sobie pierwszy raz 🙏
    Najpiękniejszy prezent pod choinkę ❤️
    Hej. Powtarzałaś test? Trzymam mocno kciuki. 😘

Lili❤️, Ana.Ta lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili co za wiadomość 🥰
    Powtarzałas test? Trzymam kciuki 💙🙏

Lili❤️ lubi tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
    Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.
    Aaaaaa!!! Cuda, cuda ogłaszają!!! ❤️❤️❤️ Lili, modlę się, żeby było pięknie ❤️.

Najlepsze życzenia dziewczyny! Jezus narodził się, by nas zbawić!
    Miłości! I jeszcze raz miłości! I małych stópek ♥️

Pszczolka36l, Lili❤️, Paulina666, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Hej. Powtarzałaś test? Trzymam mocno kciuki. 😘
    Hej 🥰 nie powtarzałam testu bo spaliśmy u teściów i nawet nie miałam go przez ten szok.. Ale zrobię jak będę na spokojnie w domku 😍 jejkuu dziewczyny wzruszyłam się wczoraj na wigili z mężem.. No i wszyscy też bo emocje mi puściły.. Wczoraj po wigili zakończyłam NP i powierzyliśmy wszystko Mateńce. Dziękuję każdej z was za wsparcie i za miłe słowo 🥰

Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Hej 🥰 nie powtarzałam testu bo spaliśmy u teściów i nawet nie miałam go przez ten szok.. Ale zrobię jak będę na spokojnie w domku 😍 jejkuu dziewczyny wzruszyłam się wczoraj na wigili z mężem.. No i wszyscy też bo emocje mi puściły.. Wczoraj po wigili zakończyłam NP i powierzyliśmy wszystko Mateńce. Dziękuję każdej z was za wsparcie i za miłe słowo 🥰
    To jak powtórzysz to pochwal się nam testem. Lubię patrzeć na pozytywy 😁❤️
    I nie dziwię się, że był wzrusz 😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    To jak powtórzysz to pochwal się nam testem. Lubię patrzeć na pozytywy 😁❤️
    I nie dziwię się, że był wzrusz 😘
    Przepraszam was, że tak nie wchodzę tutaj ale całe święta w gościach.
    Niestety u mnie w telefonie nie ma dodaj zdjęcie 🤔 a chciałabym wstawić.
    Dziś kreseczka ciemniejsza, nadal cień. Choć wierzę, ze tym razem musi być dobrze 🙏
    Jutro lecę na bęte i zaczynam kolejną Pompejke z intencją, aby ciąża się utrzymała 🙏🙏
    Dziś w kościele było piękne kazanie, nawiązywało do potomstwa, do Małżeństw i to jak ważna jest modlitwa. Była też odnowa przysięgi małżeńskiej.
    A wam jak mijają święta? 😘

Pszczolka36l, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili♥️, tutaj się nie da wrzucić zdjęcia. Na zapodaj.net wrzucasz zdjęcie i generuje się do niego link, który tutaj wklejasz :).

Nam święta minęły rodzinnie i pełne wzruszeń, ale nie powiedzieliśmy jeszcze w rodzinie... W czwartek mam wizytę, podobno ma być już widać serce, jak lekarz powie, że wszystko ok, to chyba w Sylwestra tak nieśmiało ogłosimy :).

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Przepraszam was, że tak nie wchodzę tutaj ale całe święta w gościach.
    Niestety u mnie w telefonie nie ma dodaj zdjęcie 🤔 a chciałabym wstawić.
    Dziś kreseczka ciemniejsza, nadal cień. Choć wierzę, ze tym razem musi być dobrze 🙏
    Jutro lecę na bęte i zaczynam kolejną Pompejke z intencją, aby ciąża się utrzymała 🙏🙏
    Dziś w kościele było piękne kazanie, nawiązywało do potomstwa, do Małżeństw i to jak ważna jest modlitwa. Była też odnowa przysięgi małżeńskiej.
    A wam jak mijają święta? 😘
    Bo musisz przez hosting ten co wrzucilam. Zapodaj.net tam generujesz kod do zdjęcia.
    Super, że ciemnieje ❤️😍

Ja miałam dziś dostać @ ale chyba dzieciątko Jezus nie chciało psuć mi humoru na Święta i czuję, że jutro mnie zaleje. Tak tak już czuje za rogiem @

Trzcina wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki i 🙏 za czwartek za Was 🤗

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nadal cień cienia.. Martwię się 😔 15dpo dzisiaj. I lecę na bęte.

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ Pszczolka- wiem jak jest, ale nie trać nadziei. Kiedyś przecież musi się udać. No musi. I każdy miesiąc może być tym, nigdy nie wiadomo :). Swoją drogą u Was tylko czynnik męski jest przeszkodą? Długo walczycie? Być może pisałaś wcześniej, ale nie przeczytałam całego wątku 😅🙈.
    @Lili, nie denerwuj się na zapas, z tymi testami to tak różnie bywa, że ja po 7 latach jak wyszedł cień to od razu szłam na betę i nie robiłam ich więcej. Z synem pozytywny wyszedł mi dopiero 4dni po @ a młody zdrowy, ma dziś 9 lat:). Zrób betę, postaraj się nie osiwieć do wyników i powtórz. Nic innego nie da się zrobić. Warto od razu zbadać progesteron, bo jeśli jest za niski to może słabo przyrastać beta i wtedy wystarczy go szybko wdrożyć w lekach. Modlę się, żeby wszystko było pięknie. W końcu tak na święta dane :)).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 08:25

Ana.Ta lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Kochana zrób betę. Może testy słabo się wybarwiają. Póki co na spokojnie 😘

Trzcina 3,5 roku. Tak czynnik męski głównie. Ja mam jeszcze IO i nadciśnienie.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Kochana zrób betę. Może testy słabo się wybarwiają. Póki co na spokojnie 😘

Trzcina 3,5 roku. Tak czynnik męski głównie. Ja mam jeszcze IO i nadciśnienie.

To już też sporo... Ale morfologia tak zupełnie 0%? Różne cuda się zdarzają, wystarczy że raz ten jeden dojrzeje i zaskoczy... Widzę, że miałaś dwie inseminacje, czyli jakichś żołnierzy udało się wyłuskać... Może coś z implantacją po drodze? U nas też badania wskazywały czasem na czynnik męski (morfologia 3% i teratozoospermia), a po latach okazało się, że problem był z zagnieżdżeniem... A mówili nam, że młodzi jesteśmy, że mamy już dziecko. Potem kasa wydana na suple i badania męża i rezygnacja, że niby wszystko ok, a nie idzie... W tym cyklu lekarz wdrożył mi heparynę i acard i od razu zaskoczyło... Po tylu latach...

• edka85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    To zależy jakiej firmy test zrobiłaś. One nie wybarwiają się tak samo.

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ