Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili❤️ wrote:Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Pokaż. Tak się cieszę 😍❤️ wiedziałam, że tak będzie 😋😘
Dzisiaj mój ostatni dzień NP 🙏🙏
Jak myślisz 12 dpo taka słaba kreska to normalne?Trzcina lubi tę wiadomość
-
Lili mocno trzymam kciuki, że będzie świąteczny cud ❤️
Wszystkich Wam życzę spokoju i radości ❤️Lili❤️, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Paulina666 lubią tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Lili mocno trzymam kciuki, że będzie świąteczny cud ❤️
Wszystkich Wam życzę spokoju i radości ❤️
Ja również Wam życzę Zdrowych Spokojnych Świąt oraz Aby Spełniło się wasze największe marzenie oraz wiele łask Bożych 🥰😘😘Zagadka919, Paulina666, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Nie widać nawet wyraźnie na zdjęciu. Taka słaba kreska. No i wstawiać zdjęć tu nie umiem 😔
Dzisiaj mój ostatni dzień NP 🙏🙏
Jak myślisz 12 dpo taka słaba kreska to normalne?
Co do kresek. Zasada jest taka, że zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni po owulacji. Masz 12 dpo mogło zagnieżdżenie być kilka dni temu więc kreski nie będą mega mocne. Ważne, że są. Powtórz jutro albo pojutrze test. Zobaczysz jak ciemnieje. Uwierz w kropka i w siebie. Masz cudowny cud na Narodzenie dzieciątka Jezus. To najwspanialsze co może być ❤️😘Trzcina lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:https://zapodaj.net/ ja na tym wstawiam zdjęcia. Wybierasz na forum, zdjęcie i kopiujesz linka na dole pod zdjęciem.
Co do kresek. Zasada jest taka, że zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni po owulacji. Masz 12 dpo mogło zagnieżdżenie być kilka dni temu więc kreski nie będą mega mocne. Ważne, że są. Powtórz jutro albo pojutrze test. Zobaczysz jak ciemnieje. Uwierz w kropka i w siebie. Masz cudowny cud na Narodzenie dzieciątka Jezus. To najwspanialsze co może być ❤️😘
Dziękuję Ci bardzo 😘 wierzę, ze tym razem będzie dobrze. Czuję taki spokój w sobie pierwszy raz 🙏
Najpiękniejszy prezent pod choinkę ❤️Pszczolka36l, Trzcina lubią tę wiadomość
-
Lili prawdziwy cud ❤️
Wam Wszystkim Kochane życzę dużo radości, spedzcie ten Czas w gronie najbliższych W rodzinnej, wesołej atmosferze 🎀🎄❤️💕😘
Spełniania najskrytszych marzeń 💕😘🎄🎀
Pozwólmy by Chrystus narodził się w Waszych sercach oraz Waszych rodzinach ❤️
Pozdrowienia dla Was Kochane 😘💕🎄🎀Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Trzcina, Lili❤️, Paulina666, Zagadka919, Ana.Ta lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Lili❤️ wrote:Spróbuje wstawić, dziękuję 😊
Dziękuję Ci bardzo 😘 wierzę, ze tym razem będzie dobrze. Czuję taki spokój w sobie pierwszy raz 🙏
Najpiękniejszy prezent pod choinkę ❤️Lili❤️, Ana.Ta lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Lili❤️ wrote:Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.
Najlepsze życzenia dziewczyny! Jezus narodził się, by nas zbawić!
Miłości! I jeszcze raz miłości! I małych stópek ♥️
Pszczolka36l, Lili❤️, Paulina666, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Pszczolka36l wrote:Hej. Powtarzałaś test? Trzymam mocno kciuki. 😘
Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Hej 🥰 nie powtarzałam testu bo spaliśmy u teściów i nawet nie miałam go przez ten szok.. Ale zrobię jak będę na spokojnie w domku 😍 jejkuu dziewczyny wzruszyłam się wczoraj na wigili z mężem.. No i wszyscy też bo emocje mi puściły.. Wczoraj po wigili zakończyłam NP i powierzyliśmy wszystko Mateńce. Dziękuję każdej z was za wsparcie i za miłe słowo 🥰
I nie dziwię się, że był wzrusz 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczolka36l wrote:To jak powtórzysz to pochwal się nam testem. Lubię patrzeć na pozytywy 😁❤️
I nie dziwię się, że był wzrusz 😘
Niestety u mnie w telefonie nie ma dodaj zdjęcie 🤔 a chciałabym wstawić.
Dziś kreseczka ciemniejsza, nadal cień. Choć wierzę, ze tym razem musi być dobrze 🙏
Jutro lecę na bęte i zaczynam kolejną Pompejke z intencją, aby ciąża się utrzymała 🙏🙏
Dziś w kościele było piękne kazanie, nawiązywało do potomstwa, do Małżeństw i to jak ważna jest modlitwa. Była też odnowa przysięgi małżeńskiej.
A wam jak mijają święta? 😘Pszczolka36l, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Lili♥️, tutaj się nie da wrzucić zdjęcia. Na zapodaj.net wrzucasz zdjęcie i generuje się do niego link, który tutaj wklejasz .
Nam święta minęły rodzinnie i pełne wzruszeń, ale nie powiedzieliśmy jeszcze w rodzinie... W czwartek mam wizytę, podobno ma być już widać serce, jak lekarz powie, że wszystko ok, to chyba w Sylwestra tak nieśmiało ogłosimy . -
Lili❤️ wrote:Przepraszam was, że tak nie wchodzę tutaj ale całe święta w gościach.
Niestety u mnie w telefonie nie ma dodaj zdjęcie 🤔 a chciałabym wstawić.
Dziś kreseczka ciemniejsza, nadal cień. Choć wierzę, ze tym razem musi być dobrze 🙏
Jutro lecę na bęte i zaczynam kolejną Pompejke z intencją, aby ciąża się utrzymała 🙏🙏
Dziś w kościele było piękne kazanie, nawiązywało do potomstwa, do Małżeństw i to jak ważna jest modlitwa. Była też odnowa przysięgi małżeńskiej.
A wam jak mijają święta? 😘
Super, że ciemnieje ❤️😍
Ja miałam dziś dostać @ ale chyba dzieciątko Jezus nie chciało psuć mi humoru na Święta i czuję, że jutro mnie zaleje. Tak tak już czuje za rogiem @
Trzcina wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki i 🙏 za czwartek za Was 🤗Trzcina lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
@ Pszczolka- wiem jak jest, ale nie trać nadziei. Kiedyś przecież musi się udać. No musi. I każdy miesiąc może być tym, nigdy nie wiadomo . Swoją drogą u Was tylko czynnik męski jest przeszkodą? Długo walczycie? Być może pisałaś wcześniej, ale nie przeczytałam całego wątku 😅🙈.
@Lili, nie denerwuj się na zapas, z tymi testami to tak różnie bywa, że ja po 7 latach jak wyszedł cień to od razu szłam na betę i nie robiłam ich więcej. Z synem pozytywny wyszedł mi dopiero 4dni po @ a młody zdrowy, ma dziś 9 lat:). Zrób betę, postaraj się nie osiwieć do wyników i powtórz. Nic innego nie da się zrobić. Warto od razu zbadać progesteron, bo jeśli jest za niski to może słabo przyrastać beta i wtedy wystarczy go szybko wdrożyć w lekach. Modlę się, żeby wszystko było pięknie. W końcu tak na święta dane ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 08:25
Ana.Ta lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Dziewczyny nadal cień cienia.. Martwię się 😔 15dpo dzisiaj. I lecę na bęte.
Trzcina 3,5 roku. Tak czynnik męski głównie. Ja mam jeszcze IO i nadciśnienie.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczolka36l wrote:Kochana zrób betę. Może testy słabo się wybarwiają. Póki co na spokojnie 😘
Trzcina 3,5 roku. Tak czynnik męski głównie. Ja mam jeszcze IO i nadciśnienie.
To już też sporo... Ale morfologia tak zupełnie 0%? Różne cuda się zdarzają, wystarczy że raz ten jeden dojrzeje i zaskoczy... Widzę, że miałaś dwie inseminacje, czyli jakichś żołnierzy udało się wyłuskać... Może coś z implantacją po drodze? U nas też badania wskazywały czasem na czynnik męski (morfologia 3% i teratozoospermia), a po latach okazało się, że problem był z zagnieżdżeniem... A mówili nam, że młodzi jesteśmy, że mamy już dziecko. Potem kasa wydana na suple i badania męża i rezygnacja, że niby wszystko ok, a nie idzie... W tym cyklu lekarz wdrożył mi heparynę i acard i od razu zaskoczyło... Po tylu latach... -
Lili❤️ wrote:Dziewczyny nadal cień cienia.. Martwię się 😔 15dpo dzisiaj. I lecę na bęte.