X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
    Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.
    Pokaż. Tak się cieszę 😍❤️ wiedziałam, że tak będzie 😋😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Pokaż. Tak się cieszę 😍❤️ wiedziałam, że tak będzie 😋😘
    Nie widać nawet wyraźnie na zdjęciu. Taka słaba kreska. No i wstawiać zdjęć tu nie umiem 😔
    Dzisiaj mój ostatni dzień NP 🙏🙏
    Jak myślisz 12 dpo taka słaba kreska to normalne?

Trzcina lubi tę wiadomość

• Zagadka919 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili mocno trzymam kciuki, że będzie świąteczny cud ❤️
    Wszystkich Wam życzę spokoju i radości ❤️

Lili❤️, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Paulina666 lubią tę wiadomość

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagadka919 wrote:
    Lili mocno trzymam kciuki, że będzie świąteczny cud ❤️
    Wszystkich Wam życzę spokoju i radości ❤️
    Bardzo tego pragniemy aby tak było i wszystko powierzamy Mateńce 🙏❤️
    Ja również Wam życzę Zdrowych Spokojnych Świąt oraz Aby Spełniło się wasze największe marzenie oraz wiele łask Bożych 🥰😘😘

Zagadka919, Paulina666, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie widać nawet wyraźnie na zdjęciu. Taka słaba kreska. No i wstawiać zdjęć tu nie umiem 😔
    Dzisiaj mój ostatni dzień NP 🙏🙏
    Jak myślisz 12 dpo taka słaba kreska to normalne?
    https://zapodaj.net/ ja na tym wstawiam zdjęcia. Wybierasz na forum, zdjęcie i kopiujesz linka na dole pod zdjęciem.
    Co do kresek. Zasada jest taka, że zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni po owulacji. Masz 12 dpo mogło zagnieżdżenie być kilka dni temu więc kreski nie będą mega mocne. Ważne, że są. Powtórz jutro albo pojutrze test. Zobaczysz jak ciemnieje. Uwierz w kropka i w siebie. Masz cudowny cud na Narodzenie dzieciątka Jezus. To najwspanialsze co może być ❤️😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    https://zapodaj.net/ ja na tym wstawiam zdjęcia. Wybierasz na forum, zdjęcie i kopiujesz linka na dole pod zdjęciem.
    Co do kresek. Zasada jest taka, że zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dni po owulacji. Masz 12 dpo mogło zagnieżdżenie być kilka dni temu więc kreski nie będą mega mocne. Ważne, że są. Powtórz jutro albo pojutrze test. Zobaczysz jak ciemnieje. Uwierz w kropka i w siebie. Masz cudowny cud na Narodzenie dzieciątka Jezus. To najwspanialsze co może być ❤️😘
    Spróbuje wstawić, dziękuję 😊
    Dziękuję Ci bardzo 😘 wierzę, ze tym razem będzie dobrze. Czuję taki spokój w sobie pierwszy raz 🙏
    Najpiękniejszy prezent pod choinkę ❤️

Pszczolka36l, Trzcina lubią tę wiadomość

• Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili prawdziwy cud ❤️

Wam Wszystkim Kochane życzę dużo radości, spedzcie ten Czas w gronie najbliższych W rodzinnej, wesołej atmosferze 🎀🎄❤️💕😘
    Spełniania najskrytszych marzeń 💕😘🎄🎀
    Pozwólmy by Chrystus narodził się w Waszych sercach oraz Waszych rodzinach ❤️
    Pozdrowienia dla Was Kochane 😘💕🎄🎀

Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Trzcina, Lili❤️, Paulina666, Zagadka919, Ana.Ta lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Spróbuje wstawić, dziękuję 😊
    Dziękuję Ci bardzo 😘 wierzę, ze tym razem będzie dobrze. Czuję taki spokój w sobie pierwszy raz 🙏
    Najpiękniejszy prezent pod choinkę ❤️
    Hej. Powtarzałaś test? Trzymam mocno kciuki. 😘

Lili❤️, Ana.Ta lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili co za wiadomość 🥰
    Powtarzałas test? Trzymam kciuki 💙🙏

Lili❤️ lubi tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏Szok! Wierzę, że modlitwy zostały wysłuchane 🙏
    Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.. Na bęte pójdę po świętach bo dziś już raczej nie zrobię.
    Aaaaaa!!! Cuda, cuda ogłaszają!!! ❤️❤️❤️ Lili, modlę się, żeby było pięknie ❤️.

Najlepsze życzenia dziewczyny! Jezus narodził się, by nas zbawić!
    Miłości! I jeszcze raz miłości! I małych stópek ♥️

Pszczolka36l, Lili❤️, Paulina666, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Hej. Powtarzałaś test? Trzymam mocno kciuki. 😘
    Hej 🥰 nie powtarzałam testu bo spaliśmy u teściów i nawet nie miałam go przez ten szok.. Ale zrobię jak będę na spokojnie w domku 😍 jejkuu dziewczyny wzruszyłam się wczoraj na wigili z mężem.. No i wszyscy też bo emocje mi puściły.. Wczoraj po wigili zakończyłam NP i powierzyliśmy wszystko Mateńce. Dziękuję każdej z was za wsparcie i za miłe słowo 🥰

Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Hej 🥰 nie powtarzałam testu bo spaliśmy u teściów i nawet nie miałam go przez ten szok.. Ale zrobię jak będę na spokojnie w domku 😍 jejkuu dziewczyny wzruszyłam się wczoraj na wigili z mężem.. No i wszyscy też bo emocje mi puściły.. Wczoraj po wigili zakończyłam NP i powierzyliśmy wszystko Mateńce. Dziękuję każdej z was za wsparcie i za miłe słowo 🥰
    To jak powtórzysz to pochwal się nam testem. Lubię patrzeć na pozytywy 😁❤️
    I nie dziwię się, że był wzrusz 😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    To jak powtórzysz to pochwal się nam testem. Lubię patrzeć na pozytywy 😁❤️
    I nie dziwię się, że był wzrusz 😘
    Przepraszam was, że tak nie wchodzę tutaj ale całe święta w gościach.
    Niestety u mnie w telefonie nie ma dodaj zdjęcie 🤔 a chciałabym wstawić.
    Dziś kreseczka ciemniejsza, nadal cień. Choć wierzę, ze tym razem musi być dobrze 🙏
    Jutro lecę na bęte i zaczynam kolejną Pompejke z intencją, aby ciąża się utrzymała 🙏🙏
    Dziś w kościele było piękne kazanie, nawiązywało do potomstwa, do Małżeństw i to jak ważna jest modlitwa. Była też odnowa przysięgi małżeńskiej.
    A wam jak mijają święta? 😘

Pszczolka36l, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili♥️, tutaj się nie da wrzucić zdjęcia. Na zapodaj.net wrzucasz zdjęcie i generuje się do niego link, który tutaj wklejasz :).

Nam święta minęły rodzinnie i pełne wzruszeń, ale nie powiedzieliśmy jeszcze w rodzinie... W czwartek mam wizytę, podobno ma być już widać serce, jak lekarz powie, że wszystko ok, to chyba w Sylwestra tak nieśmiało ogłosimy :).

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Przepraszam was, że tak nie wchodzę tutaj ale całe święta w gościach.
    Niestety u mnie w telefonie nie ma dodaj zdjęcie 🤔 a chciałabym wstawić.
    Dziś kreseczka ciemniejsza, nadal cień. Choć wierzę, ze tym razem musi być dobrze 🙏
    Jutro lecę na bęte i zaczynam kolejną Pompejke z intencją, aby ciąża się utrzymała 🙏🙏
    Dziś w kościele było piękne kazanie, nawiązywało do potomstwa, do Małżeństw i to jak ważna jest modlitwa. Była też odnowa przysięgi małżeńskiej.
    A wam jak mijają święta? 😘
    Bo musisz przez hosting ten co wrzucilam. Zapodaj.net tam generujesz kod do zdjęcia.
    Super, że ciemnieje ❤️😍

Ja miałam dziś dostać @ ale chyba dzieciątko Jezus nie chciało psuć mi humoru na Święta i czuję, że jutro mnie zaleje. Tak tak już czuje za rogiem @

Trzcina wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki i 🙏 za czwartek za Was 🤗

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nadal cień cienia.. Martwię się 😔 15dpo dzisiaj. I lecę na bęte.

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ Pszczolka- wiem jak jest, ale nie trać nadziei. Kiedyś przecież musi się udać. No musi. I każdy miesiąc może być tym, nigdy nie wiadomo :). Swoją drogą u Was tylko czynnik męski jest przeszkodą? Długo walczycie? Być może pisałaś wcześniej, ale nie przeczytałam całego wątku 😅🙈.
    @Lili, nie denerwuj się na zapas, z tymi testami to tak różnie bywa, że ja po 7 latach jak wyszedł cień to od razu szłam na betę i nie robiłam ich więcej. Z synem pozytywny wyszedł mi dopiero 4dni po @ a młody zdrowy, ma dziś 9 lat:). Zrób betę, postaraj się nie osiwieć do wyników i powtórz. Nic innego nie da się zrobić. Warto od razu zbadać progesteron, bo jeśli jest za niski to może słabo przyrastać beta i wtedy wystarczy go szybko wdrożyć w lekach. Modlę się, żeby wszystko było pięknie. W końcu tak na święta dane :)).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 08:25

Ana.Ta lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Kochana zrób betę. Może testy słabo się wybarwiają. Póki co na spokojnie 😘

Trzcina 3,5 roku. Tak czynnik męski głównie. Ja mam jeszcze IO i nadciśnienie.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Kochana zrób betę. Może testy słabo się wybarwiają. Póki co na spokojnie 😘

Trzcina 3,5 roku. Tak czynnik męski głównie. Ja mam jeszcze IO i nadciśnienie.

To już też sporo... Ale morfologia tak zupełnie 0%? Różne cuda się zdarzają, wystarczy że raz ten jeden dojrzeje i zaskoczy... Widzę, że miałaś dwie inseminacje, czyli jakichś żołnierzy udało się wyłuskać... Może coś z implantacją po drodze? U nas też badania wskazywały czasem na czynnik męski (morfologia 3% i teratozoospermia), a po latach okazało się, że problem był z zagnieżdżeniem... A mówili nam, że młodzi jesteśmy, że mamy już dziecko. Potem kasa wydana na suple i badania męża i rezygnacja, że niby wszystko ok, a nie idzie... W tym cyklu lekarz wdrożył mi heparynę i acard i od razu zaskoczyło... Po tylu latach...

• edka85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    To zależy jakiej firmy test zrobiłaś. One nie wybarwiają się tak samo.

Cztery szkraby, a najmłodszy ma:
    age.png
    Córka 06.2023
    Synek 04.2022
    Córka 08.2020
    Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ