Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2021, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Cały dzień myślę jak Ci pomóc. Kochana będę się modlić jeszcze mocniej za Was. Wierzę, że wyjdzie dla Was słońce. Wierzę, że będziesz mamą 🤗 W takim razie lekami jesteś obstawiona. Oby Paśnik coś poradził więcej. A może beta odbije i nie będzie potrzeba 🙏🙏🙏🙏🙏
    Bardzo jestemy wdzięczni za modlitwę 🙏 Dziękujemy bardzo za tak wielkie wsparcie ❤️
    Jutro od razu napisze jak będą wyniki 🙏🙏

• Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2021, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Jestem na heparynie od owulacji, acard, luteina, glupophage inozytol oraz witaminy.
    Lekarz napisał by brać leki i zbadać jeszcze raz bęte. Ehh nie umiem sie juz teraz pozbierać tak bardzo się cieszyliśmy No i we wigilię się dowiedzieliśmy .... Nie wiem czy coś z tego będzie 😔
    Lili przykro mi :(
    A czy Wasz lekarz jest jakimś specjalistą od cięższych przypadków? Czy to naprotechnolog?
    Wierzę,że będziecie rodzicami 🙏💙

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2021, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Lili przykro mi :(
    A czy Wasz lekarz jest jakimś specjalistą od cięższych przypadków? Czy to naprotechnolog?
    Wierzę,że będziecie rodzicami 🙏💙
    Tak to naprotechnolog, jesteśmy u niego od maja i dużo pomógł już. Tylko kontakt z Nim jest praktycznie przez maila.. Dziś czekam już długo za odpowiedzią. Ale pomógł właśnie w ciężkich przypadkach wielu osobom. 🙏 Mam nadzieję, ze i nam pomoże 🙏🙏 Dziękuję za dobre słowo ❤️

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

• Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2021, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ Wierze, że to był dla Was znak, że nadejdzie wkońcu i dla was ten czas kiedy zostaniecie rodzicami. Przed każdą z mam zawsze jest droga pełna strachu i obaw. Ale najważniejsze i najpiękniejsze jest to, że zawsze oddajemy Nasze radości, lęki i strachy tam gdzie trzeba. 🙏
    Jak piękne jest to, że zwróciliście razem z mężem do najlepszego lekarza, czyli Boga 🙏

Mam nadzieje, że czekamy na dobre wieści❤️

Paulina wyrazy współczucia [*]. Pamiętaj, że tato jest teraz z Tobą i zawsze będzie i w sercu i w myślach. Pamiętam jak po śmierci mojego napisałam do niego długi list... Modlitwa i to, że wyrzuciłam z sobie to czego nie zdążyłam powiedzieć bardzo mi pomogły. Trzymajcie się. 🙏 Czas uleczy rany.

16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Pszczółko tak szybko czytałam, że nie czytałam ze zrozumieniem i teraz od nowa czytam o nie odpowiedziałam Ci na wszystko, wybacz.
    Tak w laboratorium byłam w tym samym.
    A jeśli chodzi o nasz przypadek.. To dużo tego, bo przyczyn jest wiele. Mąż ma translokacje w swoim kariotypie, ja mam Pai hetero i obie mthfr, miałam usunięte zrosty i polipa nie dawno, mam PCOS I IO, no i z immunologii wyszło nam Allo MLR 0% (brak ochrony na zarodek) odbyliśmy szczepienia limfocytami męża i teraz właśnie drugi cykl starań i udany, ale chyba znowu ciężko z implantacja mimo leków.. Paśnik kazał zgłosić się w lutym jeśli nie uda się. Allo nie kazał teraz badać. Więc nie wiem czy urosło 🤔😔
    Dziękuję Ci za wsparcie oraz każdej z was 😘
    O rety, ale tego macie... Bardzo Was podziwiam za walkę i wytrwałość. Ja też, tak jak dziewczyny, wierzę że zaświeci dla Was słońce. Wiem jak to jest czekać, a czasem nawet wyć z rozpaczy, zdruzgotana przez Najświętszym Sakramentem. Po coś ta droga jest... Modlę się, żeby beta odbiła ( czytałam, że zdarzają się takie sytuacje) i o pokój dla Was. Nie wszystko jest przed nami odkryte...

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    O rety, ale tego macie... Bardzo Was podziwiam za walkę i wytrwałość. Ja też, tak jak dziewczyny, wierzę że zaświeci dla Was słońce. Wiem jak to jest czekać, a czasem nawet wyć z rozpaczy, zdruzgotana przez Najświętszym Sakramentem. Po coś ta droga jest... Modlę się, żeby beta odbiła ( czytałam, że zdarzają się takie sytuacje) i o pokój dla Was. Nie wszystko jest przed nami odkryte...
    Trzcina dziś twoja wizyta! Trzymam kciuki ❤️✊
    To bardzo boli, same wiecie. Lecz wszystko jest po coś.. Idealnie opisałas

Ana.Ta 🙏❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 13:31

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Trzcina dziś twoja wizyta! Trzymam kciuki ❤️✊
    To bardzo boli, same wiecie. Lecz wszystko jest po coś.. Idealnie opisałas

Ana.Ta 🙏❤️
    Tak, o 18:00 dopiero. O niczym innym nie mogę myśleć... Bardzo bym chciała dzieciom powiedzieć, ale boję się zanim nie zobaczę serduszka. Mam taką mieszankę ekscytacji i strachu. Z tyłu głowy czuję jednak, że musi być dobrze. Że nie bez celu czekaliśmy tyle lat i że to już nasza pora. Jeśli wszystko będzie dobrze, to różnica wieku między moimi dziećmi będzie 10 lat, a marzyliśmy rok po roku... Trzymajcie kciuki dziewczyny, dam znać zaraz po wizycie.
    Lili ♥️ też czekam na Twoją wiadomość.

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Tak, o 18:00 dopiero. O niczym innym nie mogę myśleć... Bardzo bym chciała dzieciom powiedzieć, ale boję się zanim nie zobaczę serduszka. Mam taką mieszankę ekscytacji i strachu. Z tyłu głowy czuję jednak, że musi być dobrze. Że nie bez celu czekaliśmy tyle lat i że to już nasza pora. Jeśli wszystko będzie dobrze, to różnica wieku między moimi dziećmi będzie 10 lat, a marzyliśmy rok po roku... Trzymajcie kciuki dziewczyny, dam znać zaraz po wizycie.
    Lili ♥️ też czekam na Twoją wiadomość.
    Kochana pomodliłam się za Ciebie i za Twoje dzieciątko ❤️🙏🙏
    Pan wynagrodzi wam wasze łzy i cierpienia. Dla Boga nie ma rzeczy nie możliwych ❤️
    Oj bardzo dobrze rozumiem twój strach i te uczucia mieszane.. Wierzę, że wszystko będzie dobrze 🙏.
    Jeszcze spytam.. Ile razy bęte robiłaś?

Trzcina lubi tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Kochana pomodliłam się za Ciebie i za Twoje dzieciątko ❤️🙏🙏
    Pan wynagrodzi wam wasze łzy i cierpienia. Dla Boga nie ma rzeczy nie możliwych ❤️
    Oj bardzo dobrze rozumiem twój strach i te uczucia mieszane.. Wierzę, że wszystko będzie dobrze 🙏.
    Jeszcze spytam.. Ile razy bęte robiłaś?

Dziękuję za modlitwę! 🙏❤️
    Betę robiłam w sumie 4 razy: 10dpo miałam 36, potem 12 dpo i było 111, 15dpo 536 i 18dpo 2616. Więcej już nie robiłam. Przyrost był prawidłowy, więc biorę leki i się modlę, żeby było dobrze. Przestałam już czytać inne fora, bo dużo niepokoju wnosiły mi do serca, a ja chcę ufać Panu, że jak zawsze poprowadzi mnie przez tę najlepszą z dróg.

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Dziękuję za modlitwę! 🙏❤️
    Betę robiłam w sumie 4 razy: 10dpo miałam 36, potem 12 dpo i było 111, 15dpo 536 i 18dpo 2616. Więcej już nie robiłam. Przyrost był prawidłowy, więc biorę leki i się modlę, żeby było dobrze. Przestałam już czytać inne fora, bo dużo niepokoju wnosiły mi do serca, a ja chcę ufać Panu, że jak zawsze poprowadzi mnie przez tę najlepszą z dróg.
    Piękne przyrosty! Napewno będzie dobrze ❤️

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja beta to 43,12 i prog 29,50 🥺

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny moja beta to 43,12 i prog 29,50 🥺

😞 Przykro mi, Lili... Dziwne takie zatrzymanie, ale niczego dobrego nie wróży... :( Tulę Cię mocno w tym nieznośnym zawieszeniu...

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sytuacja ma się tak, że było widać 4mm dzidzi i bicie serca ❤️. Na razie 100 ale ma się rozkręcić. Lekarz mówi, żeby jednak wstrzymać się z radością i informowaniem dzieci, bo na to przyjdzie czas po 10tc... Zasiał ciut niepewności, ale póki co cieszę się, że się dzidzia rozwija.

Kasiastaraczka, Pszczolka36l, Ana.Ta lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    U mnie sytuacja ma się tak, że było widać 4mm dzidzi i bicie serca ❤️. Na razie 100 ale ma się rozkręcić. Lekarz mówi, żeby jednak wstrzymać się z radością i informowaniem dzieci, bo na to przyjdzie czas po 10tc... Zasiał ciut niepewności, ale póki co cieszę się, że się dzidzia rozwija.
    Kochana cudowne wieści! ❤️ Tak bardzo się cieszę ❤️ zobaczysz będzie wszystko dobrze. Który to tydzień?

Trzcina lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    😞 Przykro mi, Lili... Dziwne takie zatrzymanie, ale niczego dobrego nie wróży... :( Tulę Cię mocno w tym nieznośnym zawieszeniu...
    Mam brać leki do poniedziałku i iść jeszcze na bęte 🤔

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Mam brać leki do poniedziałku i iść jeszcze na bęte 🤔
    Czyli lekarz ma nadzieję, więc jest się czego uczepić... Pozostaje się modlić- obiecuję swoją modlitwę.

U mnie dziś 5t+4d.

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:
    Czyli lekarz ma nadzieję, więc jest się czego uczepić... Pozostaje się modlić- obiecuję swoją modlitwę.

U mnie dziś 5t+4d.
    No właśnie.. Strasznie bym Chciała by stał się cud 🙏🙏 Dziękuję za modlitwę
    Ja odmawiam trzecia nowennę i nowennę trzech zdrowaś Maryjo 🙏🙏🙏

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina super. Gratuluję serduszka❤️😍 Myślę, że nie miał na myśli, że coś się dzieje, tylko wiadomo do 13tc jest ten czas mniej pewnym. Myślę, że t ok to powiedział zapobiegawczo.

Lili proga dalej masz super. I mnie przy cb próg spadał razem z beta. Dość szybko. U Ciebie cały czas się utrzymuje. Będę się modlić 😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Trzcina super. Gratuluję serduszka❤️😍 Myślę, że nie miał na myśli, że coś się dzieje, tylko wiadomo do 13tc jest ten czas mniej pewnym. Myślę, że t ok to powiedział zapobiegawczo.

Lili proga dalej masz super. I mnie przy cb próg spadał razem z beta. Dość szybko. U Ciebie cały czas się utrzymuje. Będę się modlić 😘

Dziękuję Pszczółko 🙏

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2021, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:

Mam taką nadzieję właśnie! Nie mogłam wytrzymać i powiedzieliśmy chłopcom... Kiedyś już rozmawialiśmy o stracie (bo i mi się przydarzyło te 7 lat temu i w rodzinie w zeszłym roku mieliśmy pogrzeb utraconego dziecka) i teraz też im zaznaczyłam, że wszystko może się zdarzyć, że to nic pewnego... Syn się popłakał ze szczęścia... Mówi mi do brzucha, że nauczy dzidzię mówić i śpiewa "spokojne" kolędy. Starszy wymyśla imiona i też się cieszy :). Dawno się tak nie wzruszałam jak dziś. Czuję się jak we śnie, jakby rzeczywistość się zacierała z fantazją...
    Lili, w modlitwie wielbieniowej sercem jestem z Waszymi błaganiami...😘

‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ