Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Pszczolka36l wrote:Cały dzień myślę jak Ci pomóc. Kochana będę się modlić jeszcze mocniej za Was. Wierzę, że wyjdzie dla Was słońce. Wierzę, że będziesz mamą 🤗 W takim razie lekami jesteś obstawiona. Oby Paśnik coś poradził więcej. A może beta odbije i nie będzie potrzeba 🙏🙏🙏🙏🙏
Jutro od razu napisze jak będą wyniki 🙏🙏 -
Lili❤️ wrote:Jestem na heparynie od owulacji, acard, luteina, glupophage inozytol oraz witaminy.
Lekarz napisał by brać leki i zbadać jeszcze raz bęte. Ehh nie umiem sie juz teraz pozbierać tak bardzo się cieszyliśmy No i we wigilię się dowiedzieliśmy .... Nie wiem czy coś z tego będzie 😔
A czy Wasz lekarz jest jakimś specjalistą od cięższych przypadków? Czy to naprotechnolog?
Wierzę,że będziecie rodzicami 🙏💙Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Lili przykro mi
A czy Wasz lekarz jest jakimś specjalistą od cięższych przypadków? Czy to naprotechnolog?
Wierzę,że będziecie rodzicami 🙏💙Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ Wierze, że to był dla Was znak, że nadejdzie wkońcu i dla was ten czas kiedy zostaniecie rodzicami. Przed każdą z mam zawsze jest droga pełna strachu i obaw. Ale najważniejsze i najpiękniejsze jest to, że zawsze oddajemy Nasze radości, lęki i strachy tam gdzie trzeba. 🙏
Jak piękne jest to, że zwróciliście razem z mężem do najlepszego lekarza, czyli Boga 🙏
Mam nadzieje, że czekamy na dobre wieści❤️
Paulina wyrazy współczucia [*]. Pamiętaj, że tato jest teraz z Tobą i zawsze będzie i w sercu i w myślach. Pamiętam jak po śmierci mojego napisałam do niego długi list... Modlitwa i to, że wyrzuciłam z sobie to czego nie zdążyłam powiedzieć bardzo mi pomogły. Trzymajcie się. 🙏 Czas uleczy rany.
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Lili❤️ wrote:Pszczółko tak szybko czytałam, że nie czytałam ze zrozumieniem i teraz od nowa czytam o nie odpowiedziałam Ci na wszystko, wybacz.
Tak w laboratorium byłam w tym samym.
A jeśli chodzi o nasz przypadek.. To dużo tego, bo przyczyn jest wiele. Mąż ma translokacje w swoim kariotypie, ja mam Pai hetero i obie mthfr, miałam usunięte zrosty i polipa nie dawno, mam PCOS I IO, no i z immunologii wyszło nam Allo MLR 0% (brak ochrony na zarodek) odbyliśmy szczepienia limfocytami męża i teraz właśnie drugi cykl starań i udany, ale chyba znowu ciężko z implantacja mimo leków.. Paśnik kazał zgłosić się w lutym jeśli nie uda się. Allo nie kazał teraz badać. Więc nie wiem czy urosło 🤔😔
Dziękuję Ci za wsparcie oraz każdej z was 😘 -
Trzcina wrote:O rety, ale tego macie... Bardzo Was podziwiam za walkę i wytrwałość. Ja też, tak jak dziewczyny, wierzę że zaświeci dla Was słońce. Wiem jak to jest czekać, a czasem nawet wyć z rozpaczy, zdruzgotana przez Najświętszym Sakramentem. Po coś ta droga jest... Modlę się, żeby beta odbiła ( czytałam, że zdarzają się takie sytuacje) i o pokój dla Was. Nie wszystko jest przed nami odkryte...
To bardzo boli, same wiecie. Lecz wszystko jest po coś.. Idealnie opisałas
Ana.Ta 🙏❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 13:31
-
Lili❤️ wrote:Trzcina dziś twoja wizyta! Trzymam kciuki ❤️✊
To bardzo boli, same wiecie. Lecz wszystko jest po coś.. Idealnie opisałas
Ana.Ta 🙏❤️
Lili ♥️ też czekam na Twoją wiadomość. -
Trzcina wrote:Tak, o 18:00 dopiero. O niczym innym nie mogę myśleć... Bardzo bym chciała dzieciom powiedzieć, ale boję się zanim nie zobaczę serduszka. Mam taką mieszankę ekscytacji i strachu. Z tyłu głowy czuję jednak, że musi być dobrze. Że nie bez celu czekaliśmy tyle lat i że to już nasza pora. Jeśli wszystko będzie dobrze, to różnica wieku między moimi dziećmi będzie 10 lat, a marzyliśmy rok po roku... Trzymajcie kciuki dziewczyny, dam znać zaraz po wizycie.
Lili ♥️ też czekam na Twoją wiadomość.
Pan wynagrodzi wam wasze łzy i cierpienia. Dla Boga nie ma rzeczy nie możliwych ❤️
Oj bardzo dobrze rozumiem twój strach i te uczucia mieszane.. Wierzę, że wszystko będzie dobrze 🙏.
Jeszcze spytam.. Ile razy bęte robiłaś?Trzcina lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Kochana pomodliłam się za Ciebie i za Twoje dzieciątko ❤️🙏🙏
Pan wynagrodzi wam wasze łzy i cierpienia. Dla Boga nie ma rzeczy nie możliwych ❤️
Oj bardzo dobrze rozumiem twój strach i te uczucia mieszane.. Wierzę, że wszystko będzie dobrze 🙏.
Jeszcze spytam.. Ile razy bęte robiłaś?
Dziękuję za modlitwę! 🙏❤️
Betę robiłam w sumie 4 razy: 10dpo miałam 36, potem 12 dpo i było 111, 15dpo 536 i 18dpo 2616. Więcej już nie robiłam. Przyrost był prawidłowy, więc biorę leki i się modlę, żeby było dobrze. Przestałam już czytać inne fora, bo dużo niepokoju wnosiły mi do serca, a ja chcę ufać Panu, że jak zawsze poprowadzi mnie przez tę najlepszą z dróg.Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Dziękuję za modlitwę! 🙏❤️
Betę robiłam w sumie 4 razy: 10dpo miałam 36, potem 12 dpo i było 111, 15dpo 536 i 18dpo 2616. Więcej już nie robiłam. Przyrost był prawidłowy, więc biorę leki i się modlę, żeby było dobrze. Przestałam już czytać inne fora, bo dużo niepokoju wnosiły mi do serca, a ja chcę ufać Panu, że jak zawsze poprowadzi mnie przez tę najlepszą z dróg. -
U mnie sytuacja ma się tak, że było widać 4mm dzidzi i bicie serca ❤️. Na razie 100 ale ma się rozkręcić. Lekarz mówi, żeby jednak wstrzymać się z radością i informowaniem dzieci, bo na to przyjdzie czas po 10tc... Zasiał ciut niepewności, ale póki co cieszę się, że się dzidzia rozwija.
Kasiastaraczka, Pszczolka36l, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Trzcina wrote:U mnie sytuacja ma się tak, że było widać 4mm dzidzi i bicie serca ❤️. Na razie 100 ale ma się rozkręcić. Lekarz mówi, żeby jednak wstrzymać się z radością i informowaniem dzieci, bo na to przyjdzie czas po 10tc... Zasiał ciut niepewności, ale póki co cieszę się, że się dzidzia rozwija.
Trzcina lubi tę wiadomość
-
Trzcina wrote:Czyli lekarz ma nadzieję, więc jest się czego uczepić... Pozostaje się modlić- obiecuję swoją modlitwę.
U mnie dziś 5t+4d.
Ja odmawiam trzecia nowennę i nowennę trzech zdrowaś Maryjo 🙏🙏🙏 -
Trzcina super. Gratuluję serduszka❤️😍 Myślę, że nie miał na myśli, że coś się dzieje, tylko wiadomo do 13tc jest ten czas mniej pewnym. Myślę, że t ok to powiedział zapobiegawczo.
Lili proga dalej masz super. I mnie przy cb próg spadał razem z beta. Dość szybko. U Ciebie cały czas się utrzymuje. Będę się modlić 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Trzcina super. Gratuluję serduszka❤️😍 Myślę, że nie miał na myśli, że coś się dzieje, tylko wiadomo do 13tc jest ten czas mniej pewnym. Myślę, że t ok to powiedział zapobiegawczo.
Lili proga dalej masz super. I mnie przy cb próg spadał razem z beta. Dość szybko. U Ciebie cały czas się utrzymuje. Będę się modlić 😘
Dziękuję Pszczółko 🙏 -
Pszczolka36l wrote:Trzcina super. Gratuluję serduszka❤️😍 Myślę, że nie miał na myśli, że coś się dzieje, tylko wiadomo do 13tc jest ten czas mniej pewnym. Myślę, że t ok to powiedział zapobiegawczo.
Lili proga dalej masz super. I mnie przy cb próg spadał razem z beta. Dość szybko. U Ciebie cały czas się utrzymuje. Będę się modlić 😘
Lili, w modlitwie wielbieniowej sercem jestem z Waszymi błaganiami...😘