X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2022, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Może być urlop bo mojego też jest do jutra na urlopie. I dlatego mój nie bierze ovritelle bo nie szło kupić 4 opakowań. A wypisał na jednej recepcie 🤷‍♀️ jest tylko na cło i andrestrolu czy jakoś tak.
    Na zabieg czekał chyba 2 mięsace także nie długo. Ale prywatnie na pewno jest szybciej.
    My chcemy na NFZ zabieg,a prywatnie chodzimy na wizyty 😊
    Oj to rzeczywiście... Mam nadzieję, że szybko uda się Wam z Tym lekarzem złapać i rozwiązać problem z receptą ✊☺️

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2022, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka 93 wrote:
    My chcemy na NFZ zabieg,a prywatnie chodzimy na wizyty 😊
    Oj to rzeczywiście... Mam nadzieję, że szybko uda się Wam z Tym lekarzem złapać i rozwiązać problem z receptą ✊☺️
    Mój miał właśnie na nfz laparoskopowo. Dziś będę dzwonić bo mój w pracy. Albo wyślę meila

Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjj dziewczyny:-)
    Bardzo chciałabym dołączyć do waszej grupy 😊😇czytam o czytam wasze wątki i tak u Was milo pomimo dobrych oraz złych wieści.
    Nie macie nic przeciwko abym do Was dołączyła??:-))

Pozdrawiam Was serdecznie <3

Kasiastaraczka, Izi, Lili❤️, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

• Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana94 dołączaj do nas :) jeśli masz ochotę to napisz coś więcej o sobie, staraniach

U mnie zostało 39 dni do to
    Czasami bierze mnie przerażenie jak damy radę,ale już nie możemy się doczekać Synka 💙

Podczytuje Was i ciepło o Was myślę 😚🙏

Ana94, Izi, Trzcina, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna94 pewnie, rozgość się 😁

Kasiastaraczka co Ty zrobiłaś za przyspieszenie 🤔kiedy to minęło 😱 dasz radę 😎 zakochasz się od pierwszych sekund i nie będziesz sobie wyobrażała już jak to było bez synka 🤗❤️😘

Ana94, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :-)
    Ja ---> 28lat , maz 35 w marcu ;-)

Od 2 cykli staramy się z mężem, wiec dopiero zaczynamy przygode heh
    Najbliższy tydzień będzie zagwostka czy 🐒 przyjdzie czy tez nie 😍😍🥰
    Długo brałam hormony ( środki anty) na bóle miesiączkowe (nic innego nie pomagało:-( ) odstawiłam w sierpniu wiec moj organizm wraca powoli do siebie. Od grudnia pije ziola ojca sroki nr 3 , w końcu czuje jajniki wcześniej nie czułam , aby mieć owulke :-(

Apropo wątku, zawierzyłam się Maryi oraz Sw Ricie , aby wybłagały dla mnie i męża ten cud jakim jest dzieciątko <3

Osoba wierzaca jestem od zawsze . Nie raz mi się zdarza zabłądzić, myślę że jak każdemu, ale ważne , że zawsze wracam do Boga i to silniejsza , a on mnie przyjmuje .

"Nawracajcie się i głoście Ewangelię "🥰

Kasiastaraczka, Pszczolka36l, hannah_92, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

• Trzcina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Ana :)). Fajnie, że jesteś :). Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła :)

Kasiastaraczka- ale masz dobrze! Za chwilę poznasz miłość swojego życia! Przed dzieckiem człowiek nawet nie wie jak bardzo potrafi kochać 🥰❤️.
    Bóg jest dobry!
    Dziś widziałam całe 16mm mojego dziecka 🥰. To są takie cuda, że całą drogę powrotną płakałam z emocji i z tego, że to naprawdę się dzieje. Że ta nadzieja, która się tliła latami, mimo, że rozum nakazywał się pogodzić z rzeczywistością, się spełniła :). Coś niesamowitego 🥰🙏.
    Bogu niech będą dzięki!!! 🥰🙏❤️

Pszczolka36l, Ana94, edka85, Lili❤️, hannah_92, Gwiazdeczka 93, Zagadka919 lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 stycznia 2022, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółko żadne przyspieszenie, to już :D
    cieszę się i boję się :)

Ana94 trzymam kciuki w takim razie :*

Trzcina noo już tak blisko :)
    wspaniały widok taki maluszek-16 mm aż niewiarygodne, że z takiej fasolki później taki klocuszek :)

a gdzie nasze pozostałe ciężarne? co u Was dziewczyny?
    Żonkil zaglądasz tu jeszcze?jak Paulinka?pewnie duża już dziewczynka
    Hannah a Ty gdzie???

Ana94 lubi tę wiadomość

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna94 trzymam kciuki, żeby to był ostatni cykl ✊😁

Trzcina cudownie ❤️😍

Kasiastaraczka, nie bój się, będzie super. Zobaczysz 🤗

Byłam na kontroli. Usg piersi i tarczycy super 😎😁 owulacje miałam 2/3 dni temu. Endometrium 13,5mm. Więc jestem zdrowa ❤️

Kasiastaraczka, Ana94, Trzcina, Lili❤️, Gwiazdeczka 93, Zagadka919 lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:

Kasiastaraczka- ale masz dobrze! Za chwilę poznasz miłość swojego życia! Przed dzieckiem człowiek nawet nie wie jak bardzo potrafi kochać 🥰❤️.
    Bóg jest dobry!
    Dziś widziałam całe 16mm mojego dziecka 🥰. To są takie cuda, że całą drogę powrotną płakałam z emocji i z tego, że to naprawdę się dzieje. Że ta nadzieja, która się tliła latami, mimo, że rozum nakazywał się pogodzić z rzeczywistością, się spełniła :). Coś niesamowitego 🥰🙏.

Dziekuje <3
    A Tobie gratuluje i życzę dużo zdrowia dla Ciebie i dzidzi 🥰

Trzcina lubi tę wiadomość

• Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2022, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Anna94 trzymam kciuki, żeby to był ostatni cykl ✊😁

Trzcina cudownie ❤️😍

Kasiastaraczka, nie bój się, będzie super. Zobaczysz 🤗

Byłam na kontroli. Usg piersi i tarczycy super 😎😁 owulacje miałam 2/3 dni temu. Endometrium 13,5mm. Więc jestem zdrowa ❤️

Dziekuje ! <3
    I życzę jeszcze więcej zdrowka 🥰

Pszczolka36l, Trzcina lubią tę wiadomość

• edka85 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina, super! Ja nie odejdę z tego forum dopóki wszystkie tu nie będziecie w ciąży 😝 Mój znajomy ksiądz kiedyś bardzo chciał wymodlić uzdrowienie dla pewnego przyjaciela, który był w ciężkim stanie w szpitalu. Wszedł do kaplicy adoracji i powiedział Bogu, że nie wyjdzie stąd i nie przestanie się modlić dopóki nie spełni On jego prośby. Nie wiem ile dni tam siedział (koledzy mu chyba przynosili do tej kaplicy posiłki, żeby nie padł z głodu), ale w końcu przyszła wiadomość, że ten znajomy czuje się lepiej. I rzeczywiście wyzdrowiał. Później się śmieliśmy z księdzem, że tak się załatwia sprawy z Panem Bogiem 😁

Ana94, Kasiastaraczka, Pszczolka36l, Trzcina, Lili❤️, hannah_92, Gwiazdeczka 93, Zagadka919 lubią tę wiadomość

Piąte w drodze! 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)

Wysłany: 13 stycznia 2022, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka Ty to masz zawsze coś "w rękawie'😋super świadectwo!🙏
    A jak u Ciebie?już 25 tc? Jej,leci ten czas

Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Trzcina, super! Ja nie odejdę z tego forum dopóki wszystkie tu nie będziecie w ciąży 😝 Mój znajomy ksiądz kiedyś bardzo chciał wymodlić uzdrowienie dla pewnego przyjaciela, który był w ciężkim stanie w szpitalu. Wszedł do kaplicy adoracji i powiedział Bogu, że nie wyjdzie stąd i nie przestanie się modlić dopóki nie spełni On jego prośby. Nie wiem ile dni tam siedział (koledzy mu chyba przynosili do tej kaplicy posiłki, żeby nie padł z głodu), ale w końcu przyszła wiadomość, że ten znajomy czuje się lepiej. I rzeczywiście wyzdrowiał. Później się śmieliśmy z księdzem, że tak się załatwia sprawy z Panem Bogiem 😁
    Ale to cudne 😍 Jesteś kochana, 🤗

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Trzcina Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    😁 Ekstra!! Swoją drogą, cudowny przyjaciel! ❤️

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzcina wrote:

Bóg jest dobry!
    Kochana bardzo się cieszę 😍
    Spełniło sie wasze marzenie ❤️

Trzcina lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2022, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółka cieszę się, że Twoje wyniki są dobre, możesz być spokojna 😊

Cześć Ana, rozgość się u nas 😊

Edka piękne świadectwo, aż mam ochotę zrobić to samo 😊

Kasiastaraczka przed tobą najpiękniejszy widok na świecie i najpiękniejszy czas 😍

Zaglądam teraz mniej, bo pracuje na dwie zmiany 🙈🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2022, 15:57

Ana94, Pszczolka36l lubią tę wiadomość

• Ana94 Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2022, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odmawiajac nowenne do Matki Boskiej o rozwiązanie węzłów czuje taki spokoj , ze Maryja jest ze mną . Ogólnie wybrałam sobie patronkę Sw Rite, zamówiłam sobie różaniec z poświęcona Różą - kocham roze i storczyki . Jest piekny

Heh powiedzialam wczoraj do męża , ze gdyby się udało i byłaby to córeczka to na drugie będzie miała Rita 🥰🥰

Pszczolka36l, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Trzcina, Lili❤️ lubią tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2022, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili a jak się czujesz?

Ana94 super. Owocnej modlitwy ❤️

Ana94 lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • hannah_92 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2022, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka miło, że mnie pamiętasz 🥰😘 dziękuję!🙏
    Zaglądam tutaj do Was, kibicuję, cieszę się, że już tyle z Was zaszło w ciąże. Ty za chwilkę rodzisz, ten czas tak leci!

Czytam po cichu bez udzielania się, bo ostatni rok bardzo mnie przeorał i fizycznie i psychicznie. Teraz staram się powolutku z tego wygrzebać. Zwłaszcza psychicznie siadam, bo te 3 lata starań mocno dają mi w kość, wokół już wszyscy w ciąży a ja tkwię ciągle w tym samym miejscu. Jakos tak nadzieja ze mnie uszła. Po skończeniu Nowenny Pompejańskiej 25 grudnia nie mam nawet siły, ochoty i motywacji na modlitwę, dopadł mnie kryzys. Także będę wdzięczna jeśli któraś z Was się za mnie pomodli!❤️🙏

Ja tutaj często zaglądam i cieszę się z każdej ciąży ☺️ może małymi kroczkami jak już dojdę do siebie to będę coś pisała.

Kasiastaraczka będzie dobrze ❤️
    Pszczółka cieszę się, że jesteś zdrowa! Endometrium jest piękne ❤️

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ