Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej u mnie nic nowego:D czekam na @,juz nawet mnie wziely bole malpowe wiec czas nadchodzi
bez sensu mierze temp bo albo mam trening albo ide spac pozniej iwychodza mi pozniej takie kwiatki ze tem nagle miskoczyla o ponad 0,4 co sieniegdy nie zdarza,no ale pomierze jeszcze bo w sumie lubie to:D
a u Was,jakies nowe cionze:D? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Naiwnie zrobiłam test. Oczywiście jedna smutna krecha
-
A umiesz ?
Dzisiaj robilam bo mialam na troche później do pracy i jakby co to bym na bete poleciała. Do tego mam te allegrowe testy to mi tak nie szkoda;) -
nick nieaktualny
-
buuu a co do pracy... wczoraj dostałam od mojego szefostwa propozycję nie do odrzucenia... tworzy się nowy dział, który zaczenie funkcjonoiwac od stycznia i dyrekcja widzie mnie na stanowisku kierownika tego dzialu. Miałabym 12 osób pod sobą ale też trochę nerwówkę bo to będzie taki dział gdzie raczej często będą przychodzić ludzie z pyskówkami eh. I teraz tak... jeżeli chodzi o stanowisko to taki awans super, kasa większa, ja z takimi ludzmi sobie super radzę i nieraz przychodzi ktos i zaczyna kurwowac a wychodzi usmiechniety i dziekuje za wszystko... tylko.... co z moimi planami eh... jak dobrze pójdzie i pyknie teraz to ja w tyczniu na zwolnieniu lekarskim już będę i pozniej rok mnie nie bedzie bo macierzyński i nie wiem czy mi nie ucieknie taki awans sprzed nosa...
Mam się zastanowic i po urlopie dać znać co wymyśliłam eh... -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:A umiesz ?
Dzisiaj robilam bo mialam na troche później do pracy i jakby co to bym na bete poleciała. Do tego mam te allegrowe testy to mi tak nie szkoda;) -
Madziulla wrote:U mnie mimo moich obaw wystąpiła owulka. bo bałam się że przez torbiel jej nie będzie. wiec wiem że mogę spokojnie w poniedziałek iść zrobić badania hormonów i na wizytę u gin we wtorek będę miała aktualne badania
ja tez juz tydzien przed @ nie moge wytrzymac i sie skrecam zeby nie testowac:/ kuzwa strasznie to meczace:/ -
nick nieaktualnyann_je trudna decyzja.. niestety teraz jest z pracą tak ciężko i wiele kobiet zostaje przed takimi decyzjami postawiona. nie mówię tego akurat o Tobie i nie bierz sobie moich słów do serca, ale wiele kobiet wybiera karierę, a po karierze mają problem z zajściem... Ale to ja mówie tak ogólnie.
-
Strasznie męczące. Mój dzisiaj wychodził o 4 rano to sie musiałam powstrzymać żeby nie iść sikac
-
nick nieaktualny
-
Ja. We wtorek. Akurat wyjezdzamy na urlop.
A w poniedziałek jeszcze mam usg nfzetoweWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:05
-
nick nieaktualny