X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • olencja Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja!!!! jak tam Ciri?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olecncja co tam u Ciebie?

• olencja Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie nic nowego:D czekam na @,juz nawet mnie wziely bole malpowe wiec czas nadchodzi
    bez sensu mierze temp bo albo mam trening albo ide spac pozniej iwychodza mi pozniej takie kwiatki ze tem nagle miskoczyla o ponad 0,4 co sieniegdy nie zdarza,no ale pomierze jeszcze bo w sumie lubie to:D
    a u Was,jakies nowe cionze:D?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mimo moich obaw wystąpiła owulka. bo bałam się że przez torbiel jej nie będzie. wiec wiem że mogę spokojnie w poniedziałek iść zrobić badania hormonów i na wizytę u gin we wtorek będę miała aktualne badania

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naiwnie zrobiłam test. Oczywiście jedna smutna krecha

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa bo jeszcze za wcześnie może być na test ;) za 2-3 dni powtórz ;)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to za wcześnie jeszcze? Z drugiej strony lepiej czekać na @. Trzymaj się <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam sie;). Nie mam wyboru;)

littleladybird lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Naiwnie zrobiłam test. Oczywiście jedna smutna krecha
    co my wszystkie w sobie mamy, że tak ciężko nam jest wytrzymać?? ja dopiero 9dpo a już mnie nosi, że głowa mała :P no ale dziś to ja się mogę w tyłek pocałować a nie test robić o.O ehh

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A umiesz ?

Dzisiaj robilam bo mialam na troche później do pracy i jakby co to bym na bete poleciała. Do tego mam te allegrowe testy to mi tak nie szkoda;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też zawsze nosi :P nigdy nie umiem wytrzymać.... :) mimo iż mąż mnie hamuje do przynajmniej 5 dni po @. bo nie chce żebym się nakręcała ale to i tak nie działa :P zawsze pocichu testa machnę przed @ :P

Paulette lubi tę wiadomość

• ann_je Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuu a co do pracy... wczoraj dostałam od mojego szefostwa propozycję nie do odrzucenia... tworzy się nowy dział, który zaczenie funkcjonoiwac od stycznia i dyrekcja widzie mnie na stanowisku kierownika tego dzialu. Miałabym 12 osób pod sobą ale też trochę nerwówkę bo to będzie taki dział gdzie raczej często będą przychodzić ludzie z pyskówkami eh. I teraz tak... jeżeli chodzi o stanowisko to taki awans super, kasa większa, ja z takimi ludzmi sobie super radzę i nieraz przychodzi ktos i zaczyna kurwowac a wychodzi usmiechniety i dziekuje za wszystko... tylko.... co z moimi planami eh... :( jak dobrze pójdzie i pyknie teraz to ja w tyczniu na zwolnieniu lekarskim już będę i pozniej rok mnie nie bedzie bo macierzyński i nie wiem czy mi nie ucieknie taki awans sprzed nosa...
    Mam się zastanowic i po urlopie dać znać co wymyśliłam eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A umiesz ?

Dzisiaj robilam bo mialam na troche później do pracy i jakby co to bym na bete poleciała. Do tego mam te allegrowe testy to mi tak nie szkoda;)
    no nie u mnie, ale to bardziej prawdopodobne niż żebym testy robiła. a jak się czeka to też czas tak się dłuży :/

• olencja Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    U mnie mimo moich obaw wystąpiła owulka. bo bałam się że przez torbiel jej nie będzie. wiec wiem że mogę spokojnie w poniedziałek iść zrobić badania hormonów i na wizytę u gin we wtorek będę miała aktualne badania
    no to fajnie:) to porob badania :)

ja tez juz tydzien przed @ nie moge wytrzymac i sie skrecam zeby nie testowac:/ kuzwa strasznie to meczace:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je trudna decyzja.. niestety teraz jest z pracą tak ciężko i wiele kobiet zostaje przed takimi decyzjami postawiona. nie mówię tego akurat o Tobie i nie bierz sobie moich słów do serca, ale wiele kobiet wybiera karierę, a po karierze mają problem z zajściem... Ale to ja mówie tak ogólnie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie męczące. Mój dzisiaj wychodził o 4 rano to sie musiałam powstrzymać żeby nie iść sikac ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to bardzo męczące :/ Baronowa a Ty @ kiedy powinnaś dostać ?? 28-go ??

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja. We wtorek. Akurat wyjezdzamy na urlop.
    A w poniedziałek jeszcze mam usg nfzetowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:05

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie na usg może być za wcześnie, no ale z drugiej strony przecież może już coś tam powiedzieć, że wygląda tam na ciąże, bo może masz coś tam powiększone czy tam jak. zresztą się nie znam na tym :)
    ale możesz mieć miłą niespodziankę na urlop ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    USG nie ciążowe tylko w mojej przychodni sie tyle czeka jak cie lekarz skieruje na badanie.

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ