Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie sobie przypomniałam ze przedwczoraj zapisalam sobie kwas mlekowy no bo przecież jestem PO owulacji, wiec nawet gdyby jednak miało cos się wydarzyć to i tak je utukłam w sobie.
Bijcie mnie -
nick nieaktualnyDziewczyny dopiero dostalam wyniki:
- prolaktyna 25,4 ng/ml norma 4.79-23,3
- prolaktyna po obciążeniu 372,7 nie mam norm podanych
- Progesteron 15,27 ng/ml nie mam norm podanych
- TSH 2,640 l'lU/ml norma 0,27-4,2
- FT3 2,78 pg/ml norma 2-4,4
- FT4 1,2 ng/dl norma 0,93-1,7
- anty-TG 14,0 IU/ml norma do 115
- anty-TPO 6,0 IU/ml norma do 34
- Testosteron 0,20 ng/ml norma 0,084-0,481 -
Nie znam sie ale wygląda niźle. O tarczyce zapytalabym w wątku gdzie odpisuje zwei. Ona sie na tym zna. Prolaktyne pewnie tym mocniejszym niepokalankiem można zbić
-
nick nieaktualny
-
Ziółka na regulację cyklu, zmniejszenie PMS i przy okazji regulują prolaktynę ja wcinam niepokalanka bez wiedzy lekarza Przy takiej małej nadwyżce powinien pomóc.
FT4 35.06% [ wynik 1.2, norma (0.93 - 1.7)]
FT3 32.50% [ wynik 2.78, norma (2 - 4.4)]
Procentowo wyniki tarczycy w normie i na zbliżonym poziomie pewnie mogłyby być troszkę wyższe, bliżej 50%, ale jesli Ty nie odczuwasz z tym żadnego dyskomfortu to może jest to Twój optymalny poziom, TSH ogólnie w porządku, ale według mojego endo dla staraczki za wysokie, chociaz i przy takim dziewczyny zachodza i utrzymują ciążę
Reszta w porządku, nie znam się na wynikach prolaktyny po obciążeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 19:26
-
nick nieaktualnyJa tez mysle ze nie sa zle ja z 2.6 zaszlam jak eidac co do reszty tez nie jest zle naprawde.mozesz jesc niepokalnka i bedzie spox nnie sie wydaje ze twoja tarxzyca daje redy o teraz zalezy od lekarza czy bedzie chcial zbijac czy nie. Ale masz jutro wizyte to wypytaj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny