Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz wedlug regulaminy mam przerwe 10 minut co 2 godziny do tego uslyszalam ze przez moje przerwy spada mi efektywnosc i zostalam zwolniona do domu z tekstem ze taki pracownik to im nie potrzebny... Eh mam nadzieje ze nie bedzoe mi robil problemow...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze ze mam wypis ze szpitala z przed dwoch tygodni to jak cos mu powiem ze wtedy zwalnialam sie z pracy i musialam pracodawcy o ciazy powiedziec i od tamtego momentu robi mi problemy i dodam ze czasem mi sie zdarza plamic (prawda choc u lekarza nie bylam juz ;p)
-
Hej dziewczyny, mam do was pytanie czy któraś z was brała Gynoflor podczas starań o dziecko, bo w ulotce nic nie jest napisane, a nie zapytam ginekologa, bo myslałam, ze zdąże wybrać wszystkie tabletki. Akurat będę miała dni płodne i nie wiem czy mogę je braćMartal1290
7 cykl starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri trzymam kciuki. Jak ja dawno nie byłam pod namiotami. Kiedyś co roku jezdzilam nad jezioro Białe. Hm co mozna wziąć śpiwor, koce, poduszki, ciepłe i letnie ubrania. Z lekow też może być dobry węgiel,stoper, na gorączkę. Przenosna lodówkę, ostatnio widzialam w necie parasol z moskietera,zapachowe świece od komarów. Spreye od komarow.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Siedzę w przychodni przed usg. Może 3 lekarz mnie nie oleje:/
W sumie to nawet 4:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 16:05
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja siedze i czekam nadal na przyjecie... Stres taki ze zejde zaraz...
-
nick nieaktualny
-
martal1290 wrote:Hej dziewczyny, mam do was pytanie czy któraś z was brała Gynoflor podczas starań o dziecko, bo w ulotce nic nie jest napisane, a nie zapytam ginekologa, bo myslałam, ze zdąże wybrać wszystkie tabletki. Akurat będę miała dni płodne i nie wiem czy mogę je brać
Według mnie możesz brać. Dopóki zarodek się nie zagnieździ to niczego od Ciebie nie weźmie.
Baronowa, Ciri, Madziulla teraz to i ja z Wami się stresuję Dawać mi tu najszybciej jak to tylko możliwe jakieś info :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny