Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak jutro mam lekarza. Olencja ale po obciążeniu tez za wysoka?? 2 lata temu mialam wyniki prawie 300 bez obciazenia i 6500 po obciazeniu ale to bylo inne laboratorium i inne jednostki.... nie straszcie mnie ta prolaktyna bralam leki na to 2 lata temu.... masakra swirowalam jak malo kto po nich.....
-
nick nieaktualny"Co do prolaktyny, to chimeryczny hormon, badanie na czczo, po wyspaniu się, najlepiej 3 h po pobudce, dzien wczesniej bez stresu,wysiłku fiz, macania cycków, seksu itd. Jak wejdziesz do lab. to usiądź na 15 min przed pobraniem krwi" ja dostalam takie instrukcje. A jak bylo u Ciebie dzis i wczoraj?
-
popros nie o bromergon a o parlodel,jest oczyszczony i nie powoduje akcji
po obciazeniu jest ok,najwazniejsze ze ta zwykla jest mega wysoka i trzeba ja obnizyc,przez nia mozesz wogole nie miec owuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaraz mi leb eksploduje. Moje dziecko dostali raisefiber i tez zaraz go rozszarpie.
Chce alkoholu. Duzo -
nick nieaktualny
-
Zjadłam arbuza i poszłam spać
Pakujemy się i wyruszamy w dzicz chociaż nie gluchą
Będę bez prądu więc z neta nie będę korzystać. Powodzenia dziewczynyciri22, wiewiórka17, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny