Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle przy wniesieniu chociazby siatek na 6 pietro nie jest latwo, wiec to nie jest minuta.... Ja osobiscie dziecka bym nie zostawila
A wiem ile zajmowalo mi wniesienie roweru 10kg na pietro 6 wiec nie.... musi byc wozek w miare lekki zebym dala rade sama jak cos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:39
-
nick nieaktualnyNo ok ok. Po prostu nie pomyślałam ze będziesz brala do góry stelaż. Bo np. U moich rodziców wszyscy zostawiają. Bo i kto ukradnie sam stelaż
chyba ze na zlom ale to aluminnium to i grosze:P. Kazda mama ma inne priorytety. U nas w rodzinie gondola nigdy nie byla uzywana dluzej niż 5-6 miesięcy to i go gondoli uwagi wielkiej nie przykladam. Byle by pokrycie można prac raz na 4 tygodnie a spod ze skory lub Eko skory bo łatwiej umyć.
No podasz w końcu nazwę tego wózka?????:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:No ok ok. Po prostu nie pomyślałam ze będziesz brala do góry stelaż. Bo np. U moich rodziców wszyscy zostawiają. Bo i kto ukradnie sam stelaż
chyba ze na zlom ale to aluminnium to i grosze:P. Kazda mama ma inne priorytety. U nas w rodzinie gondola nigdy nie byla uzywana dluzej niż 5-6 miesięcy to i go gondoli uwagi wielkiej nie przykladam. Byle by pokrycie można prac raz na 4 tygodnie a spod ze skory lub Eko skory bo łatwiej umyć.
No podasz w końcu nazwę tego wózka?????:
Jakbym mieszkala tam gdzie moja mama to spoko tam na -1 (co jest tak naprawde parterem) Jest wozkownia wiec tak naprawde tylko z dzieckiem wchodzisz, nikt nie kradnie i spoko ale w takim bloku jak moj to masz kwadrad gdzie wchodzisz po kilku stopniach i kolejny maly kwadrat, winda, mieszkania, i schody nic wiecej, tam nie ma gdzie zostawic. Musisz wniesc na pietro...
peg-perego wozek, ale jaki model to Ci nie powiem bo to musi byc odpowdni stelaz i odpowiednie kazde czesci gondola i spacerowka to sie robi taki mix przy zamowieniu... A co do gondoli u nas tez 5-6 miesiecy sie uzywa ale chodzi lasnie o to zebym w kazdym momencie mogla sama zniesc wozek... -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Nie macie windy?
-
Picja wrote:Często sie psuje....mi tsh z 3 spadlo do 2 samo w miesiąc.bez leków. Ale ja nigdy nie robiłam rozszerzonego. Tylko tsh wiec tez za bardzo nie powiem:(
Mi endo jak przepisywał lek to kazał po 6-8 tygodniach zbadać tylko TSH. Ja od początku wiedziałam, że zbadam całą trójcę. I dobrze, że to zrobiłam
ciri22 wrote:Mam, ale wiesz niby przez rok nic sie nie dzialo z nia, ale w tamtym roku w wakacje byla nie czynna 3 tygodnie... wiec wiesz, jakbym miala utknac z dzieckiem w domu na 3 tygodnie (bo moj g pozno wraca do domu) to bym zeswirowala... wiec wole miec lzejszy zeby w razie czego sobie poradzic, jedna matka z 5 pietra wlasnie opowiadala jak z malym dopiero co urodzonym tak utknela a tam wiesz, wizyty lekarskie , i inne takie rzeczy i maz musial wziac urlop zeby z nia wszedzie jezdzic... ;/
Rozumiemja będę biegać z 4 piętra. Windy nie ma, bo wymóg jest dopiero od 5
też będę szukać lekkiego wózka. Mój mąż w delegacji i na moje zawołanie nie wróci tak szybko z drugiego końca Polski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde tak sobie mysle my jednak sie wygodne zrobilysmy. Moj tata bym na szkole wojskowej. Nie bylo komórek i rozkladany h wozkow i jakos nasze mamy nas wnosily na 4 piętro a ze ta sąsiadka 3 tyg nie mogla wychodzić to juz jakiś dla mnie jest przegięcie. I śmieci nie wywalala? Pieluch? Zakupów? Apteki? Masakra. Nie wiem.ale mam chyba bardziej ....zaradne sąsiadki:)
-
nick nieaktualnyWiesz co? Ona duza, u nas w bloku same starsze panie, wiec ona wychodzila ale sama bez dziecka, z wozkiem biorac go pod pache po schodach by sie nie zmiescila, u mnie klatka waska a pomitam ze tam gdzie mieszkalam wczesniej o wiele szerzej bylo... po prostu fizycznie z gondola nie da rady bo za wasko... ja z rowerem wchoszilam tak ze go nad glowa nosilam... A mieszka sama w tym miescie wiec tez nie mogla poprosic zeby ktos ze znajomych jej pomogl bo nawet nie ma tu znajomych... Wiec wszystko zalezy od sytuacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:07
-
nick nieaktualnyAle wiecie bo te schody sa takie waskie bo kiedys tu windy nie bylo! I zostaly zwezone ale mam wrazenie ze za bardzo... I efekt jest taki ze dwie osoby ledwo sie mijaja na schodach
Z moim grubym sasiadem to nawet sie czlowiek chudy nie minie... eh.. w sumie mieszkam tu rok i jakbym miala wyskoczyc do sklepu na 10 minut to mam tylko jedna sasiadke ktorej dziecko bym mogla zostawic... taka starsza pania, ktorej nigdy nie ma w domu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:12
-
nick nieaktualnyO fajne Ciri te wozki peg percośtam! Ale kurde ten który mi sie podoba to jeszcze cięższy niz moj. Bo ponad 16:(. Czyli to znaczy ze maja różne stelaze cięższe i lżejsze. Aaaa bo Ty pewnie piankowe kola bierzesz.to lekkie. Daj znac jak juz kupisz:). Zmykam szykować mala imprezke. P.s. Mamy potwierdzona plec:) boy na 100%
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ale wiecie bo te schody sa takie waskie bo kiedys tu windy nie bylo! I zostaly zwezone ale mam wrazenie ze za bardzo... I efekt jest taki ze dwie osoby ledwo sie mijaja na schodach
-
nick nieaktualnyPicja wrote:O fajne Ciri te wozki peg percośtam! Ale kurde ten który mi sie podoba to jeszcze cięższy niz moj. Bo ponad 16:(. Czyli to znaczy ze maja różne stelaze cięższe i lżejsze. Aaaa bo Ty pewnie piankowe kola bierzesz.to lekkie. Daj znac jak juz kupisz:). Zmykam szykować mala imprezke. P.s. Mamy potwierdzona plec:) boy na 100%
A nie piankowe wlasnie, to jakas mega nowa generacja, guma plus pusrty srodek z powietrzem i sa lzejsze niz te dmuchane ale lekko ciezsze niz piankowe, ale maja lepsza amortyzacje od nich.
Ale kupowac to bede dopiero pod koniec rokuAle dam znac po wizycie w sklepie i namacalny sprawdzeniu wozka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:15
-
Odebralam wyniki prolaktyny
Muesiac temu byl wynik 1000 przy normie do 511
Dzisiaj 16 przy normie do 30..
Lykam tylko niepokalanka. Ti ja juz nic nie kumam. Czemu nie mam owu.
Z leksza sie zdenerwowałam bo tej prolaktyny sie trzymałam ze to przez nią nie mogę zajść -
nick nieaktualny