Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri, ty mierzysz ciśnienie?
Bo rozumiem, ze wyniki moczu sa ok?
Siostra kolezanki tak miała, ze w ciazy wskoczylo jej 30kg, a tydzien po porodzie większość wysikala -
nick nieaktualnyTak. Wyniki moczu i krwi ok. W pgole wszystkie ok. Cisnienie 120/60, 120/70 mam. Wiec chyba dobre. Szczegolnie ze przed ciaza to ja mialam 160/110 140/90 to tak u mnie czesto wychodzilo. Przynajmniej polozna mowila ze mam teraz dobre.
Szczerze to mnie tym wysikaniem pocieszylas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 09:24
-
nick nieaktualnyKiedys mialam w ogole podejrzenie nadcisnienia ale kazali mi robic badania w domu i z nich wyniklo ze mam syndrom bialego fartucha tylko u pielegniarki w gabinecie i w przychodni mialam wysokie a w domu zawsze w normie. Teraz w ciazy mam zawsze w normie noo chyba ze wiadomo raz mi sie zdarzylo ze w biegu wpadlam do gabinetu noo to tam wyskoczylo 140/90 ale po wizycie u lekarza przed wyjsciem z przychodni znow mialam w normie.
-
To widocznie taka twoja uroda. Mi tez juz rośnie za bardzo:/. Mam nadzieje ze na końcu nie będzie ze kg tygodniowo.
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie mnie juz na niesiac 5 kg wskakuje. Nie wiem ile bede w tej ciazy chodzic ale jesli jeszcze 2 miesiace i w tym tempie bede tyc to od schudniecia bedzie 30kg a od wagi wyjsciowej 20... Nawet bym sie tym nie martwila tak bardzo gsyby ta polozna ostatnio tak na mnie nie najechala... Nawet nie pytajac mnie co jem i jak od razu ze za duzo tyje i na pewno sie obzeram...
-
Cie czyli to pewnie woda:-). Miesiąc po porodzie znowu będziesz szprycha:)...zobaczysz. Ja zaraz lecę na jogę, potem wprowadzać ceny w inwentaryzacje i na pocztę. Ależ mi sie nie chce, na skuter juz mi za zimno i będę musiała męża zwlec zza biurka:) a tak slodko sobie kreski rysunki techniczne:) co robicie na obiad? Ja dzis watrobke drobiową wiśniami. Wiem ze nie można w ciazy ale to będzie pierwszy raz;)
-
Można w ciazy
. Tyle ze raz kiedys. Ja mam bigos od taty.
Ja musze poszukać stroju na bal przebierańców dla syna;) -
nick nieaktualnyOj tam nie mozna ;p nie obzerasz sie tylko raz na jakis czas jesz wiec Ci nie zaszkodzi
Noo ja mam nadzieje ze to przez ta moja kamice tyle wody zatrzymuje szczegolnie ze mam juz od miesiaca albo dluzej zdetwiale palce juz teraz obu rak. Gdzies czytalam ze wlasnie od odkladajacej sie wody tak sie dzieje i po porodzie przejdzie.
Ja dzis mam spagetti bo moj sobie zazyczyl
W ogole moja maszynka do mielenia miesa a tak naprawde wielofuncyjne urzadzenie jest dla mnie teraz mega zbawieniemjuz troche w min robie i taka mega oszczednisc czasu
-
Tez mam. Ale rzadko korzystam. Raczej kupuje mięcho i mielę w sklepie
A spaghetti robię bez mięsaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 09:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde dzis w nocy tak sie przestraszylam, przysnilo mi sie ze sie obudzilam z bolu ze mialam mega skurcze i ze az tracilam oddech i swiadomosc i chcialam obudzic mojego G i wtedy sobie uswiadomilam ze to jednak nadal sen.
Ciekawa jestem czy to tylko moja wyobraznia juz zadzialala na wiadomosc o tym ze dziecko moze sie wczesniej urodzic czy zeczywiscie mialam jakoes skurcze i mozg je wtranzolil w sny.. -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:A co mielisz?
Chce teraz do niej nakladke kupic to bedzie robic za mlynek do kawy, ziaren i zboz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 10:07
-
ciri22 wrote:Oj tam nie mozna ;p nie obzerasz sie tylko raz na jakis czas jesz wiec Ci nie zaszkodzi
Noo ja mam nadzieje ze to przez ta moja kamice tyle wody zatrzymuje szczegolnie ze mam juz od miesiaca albo dluzej zdetwiale palce juz teraz obu rak. Gdzies czytalam ze wlasnie od odkladajacej sie wody tak sie dzieje i po porodzie przejdzie.
Ja dzis mam spagetti bo moj sobie zazyczyl
W ogole moja maszynka do mielenia miesa a tak naprawde wielofuncyjne urzadzenie jest dla mnie teraz mega zbawieniemjuz troche w min robie i taka mega oszczednisc czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 11:03
-
nick nieaktualnyWlasnie u mnie tez ostatnio srednio z tym ale wczoraj nam sie wreszcie udalo znalezc.
Patrzyla. Teraz na usg czwartkowe i mam tam wpisane ze termin porodu 21 lutego. Spoko moglo by tak byc.
Ja mam mega odrzut od kurczakow w kazdej powtaci. Chybw za duzo chemi w nich a jakos nie probowalam tych eco...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 11:07
-
Dziecko stroju nie ma, ale za to kupilam świetne jeansy za 10 zl i koszulkę odcieta pod biustem za 15
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny