X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninja;)
    http://zapodaj.net/55f0f61edba77.jpg.html

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Proste i wiadomo o co chodzi :)
    Cos dokupowalas czy z tego co bylo w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:55

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic;) takze w ogóle super;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreatywnie i tanio ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 18:18

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę inwentaryzacji. Nienawidzę zamykania roku.

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja sie nie dziwie dwa razy robilam w sklepie i mi wystarczy. Dobrze ze ja nie musze tego robic ;p

Aaaa wczoraj uruchomilam pilke ;) pozyczylam od siostry bo kiedys w lidlu kupila taka do cwiczen ;) poprosilam mojego zeby mi ja napompowal bo juz tak miejsca nie moglam sobie znalezc (stwierdzilam ze fotel by mi sie przydal) a ze zawsze lubilam siedziec na pilce (jak chodzilam na praktyki z fizjoterapi zawsze tam na pilce siedzialam ;p) to mowie przy okazji rusze z cwiczeniami... I tak 1,5 godziny na niej spedzilam wreszcie mnie bylo wygodnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 10:07

ewi0808 lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj ja sie nie dziwie dwa razy robilam w sklepie i mi wystarczy. Dobrze ze ja nie musze tego robic ;p

Aaaa wczoraj uruchomilam pilke ;) pozyczylam od siostry bo kiedys w lidlu kupila taka do cwiczen ;) poprosilam mojego zeby mi ja napompowal bo juz tak miejsca nie moglam sobie znalezc (stwierdzilam ze fotel by mi sie przydal) a ze zawsze lubilam siedziec na pilce (jak chodzilam na praktyki z fizjoterapi zawsze tam na pilce siedzialam ;p) to mowie przy okazji rusze z cwiczeniami... I tak 1,5 godziny na niej spedzilam wreszcie mnie bylo wygodnie ;)
    Zeby to bylo liczenie towaru to ok. Policzyliśmy juz 3 tyg temu w jeden weekend. Ale te ceny netto to masakra jakaś...i przeliczanie kursów. Cale piętro zawalone segregatorami mamy. A sypialnia wygląda jak archiwum:) ja mam pilke i pewnie za jakiś miesiąc tez zacznę na niej skakac zeby co\nieco przyspieszylo:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny:) czy którejś z Was nie jest obca kolka nerkowa i zgagi ?
    Od dziecka meczę się z bólem nerek głównie przy okresie i ze zgagą (mam refluks), teraz w ciąży te objawy nasiliły mi się z 3krotnie i próbuję to zwalczać wodą Zuber, Jan i nospą, myślicie, że wolno takie wody stosowac?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Zaczynam 6 miesiąc. Juz bluzę jak dalej ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak tam po weekendzie?

Basiunia nie mam pojęcia chyba najlepiej na to pytanie lekarz Ci odpowie. Spróbuj zadzwonić do gin i zapytać.

Baronowa super Gratulacje.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kamice nerkowa i wiem ze w ciazy zwlecaja wode Jan. Ale ja nie pilam ani nic bo w ciazy odpukac poza puchnieciem nadmiernym i bardzo rzadkim bolem nerek nie mam problemow z nia w ogole. Ale wiem ze po porodzie poterafia ataki kolki zaczac wracac.

Baronowa super! Ja w piatek 33tc zaczelam wedlug pierwszen daty porodu wiec jeszcze 4-5 tyg i moge rodzic. Tez juz prawie na wylocie jestem...
    A jesli brac nowy termin porodu to za 3tygodnie moglabym rodzic ;p to juz jest masakra ;p

A dziw gin prowadzacy zobaczymy co on powie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym nowym się nie przyjmuj. Tez mialam termin z późniejszego usg miałam na poczatek lutego. A i tak urodzilam w marcu ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tam luty odpowiada. Wole luty zeby byla mniejsza ;p noo i mama ma urlop to bym czula sie jakos troche bezpieczniej po wyjsciu ze szpitala.

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w środę zaczynam 34 i póki co jeszcze stresu nie ma. Ale pewnie lada chwila sie pojawi:/

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja samym porodem sie nie stresuje, bardziej tym ze nie mam jeszcze co wlozyc do torby szpitalnej i z powodu braku kasy dopiero na poczatku lutego bede robic zakupy i tym po porodzie ze sobie nie poradze ze bede miala dwie lewe rece (ale ten strach to mam od samego poczatku wiec to sie nie liczy) :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam co z Tadkiem. I świadomość ze bede rodzic same tez średnia

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w jakim sensie co z Tadkiem? Bo nie rozumiem?

Ja sie zastanawiam czy moj nie wymieknie... widze ze zaczyna sie troche stresowac... a wiedzac jak on reaguje na moj duzy bol boje sie ze moze wpasc w panike badz stwierdzic ze jak dojdzie do 2 fazy porodu ze wychodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jak weekend? my mielismy tak zalatany weekend ze nawet nie mialam do was zajrzeć :(

My wczoraj kupilismy super ekspres do kawy :) w koncu moge sie napic pysznej kawki latte przy dobrym filmiku w domku :D

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaproś mnie na kawę;)

No jak się w nocy zacznie to czy dzwonić do mamy, czy Tadka do mamy ciągnąć. A jak pojadę rodzic to moi rodzice będą panikować. Wiesz takie głupoty.
    Juz raz sama rodzilam i dalam radę, ale wtedy bylo albo się uda albo noe, teraz wiem, ze nawę nie wejdzie na porodowke bo to sensu nie ma :/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam :)

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ