X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninja;)
    http://zapodaj.net/55f0f61edba77.jpg.html

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Proste i wiadomo o co chodzi :)
    Cos dokupowalas czy z tego co bylo w domu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:55

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic;) takze w ogóle super;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreatywnie i tanio ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 18:18

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę inwentaryzacji. Nienawidzę zamykania roku.

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja sie nie dziwie dwa razy robilam w sklepie i mi wystarczy. Dobrze ze ja nie musze tego robic ;p

Aaaa wczoraj uruchomilam pilke ;) pozyczylam od siostry bo kiedys w lidlu kupila taka do cwiczen ;) poprosilam mojego zeby mi ja napompowal bo juz tak miejsca nie moglam sobie znalezc (stwierdzilam ze fotel by mi sie przydal) a ze zawsze lubilam siedziec na pilce (jak chodzilam na praktyki z fizjoterapi zawsze tam na pilce siedzialam ;p) to mowie przy okazji rusze z cwiczeniami... I tak 1,5 godziny na niej spedzilam wreszcie mnie bylo wygodnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 10:07

ewi0808 lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 stycznia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Oj ja sie nie dziwie dwa razy robilam w sklepie i mi wystarczy. Dobrze ze ja nie musze tego robic ;p

Aaaa wczoraj uruchomilam pilke ;) pozyczylam od siostry bo kiedys w lidlu kupila taka do cwiczen ;) poprosilam mojego zeby mi ja napompowal bo juz tak miejsca nie moglam sobie znalezc (stwierdzilam ze fotel by mi sie przydal) a ze zawsze lubilam siedziec na pilce (jak chodzilam na praktyki z fizjoterapi zawsze tam na pilce siedzialam ;p) to mowie przy okazji rusze z cwiczeniami... I tak 1,5 godziny na niej spedzilam wreszcie mnie bylo wygodnie ;)
    Zeby to bylo liczenie towaru to ok. Policzyliśmy juz 3 tyg temu w jeden weekend. Ale te ceny netto to masakra jakaś...i przeliczanie kursów. Cale piętro zawalone segregatorami mamy. A sypialnia wygląda jak archiwum:) ja mam pilke i pewnie za jakiś miesiąc tez zacznę na niej skakac zeby co\nieco przyspieszylo:)

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny:) czy którejś z Was nie jest obca kolka nerkowa i zgagi ?
    Od dziecka meczę się z bólem nerek głównie przy okresie i ze zgagą (mam refluks), teraz w ciąży te objawy nasiliły mi się z 3krotnie i próbuję to zwalczać wodą Zuber, Jan i nospą, myślicie, że wolno takie wody stosowac?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Zaczynam 6 miesiąc. Juz bluzę jak dalej ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak tam po weekendzie?

Basiunia nie mam pojęcia chyba najlepiej na to pytanie lekarz Ci odpowie. Spróbuj zadzwonić do gin i zapytać.

Baronowa super Gratulacje.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kamice nerkowa i wiem ze w ciazy zwlecaja wode Jan. Ale ja nie pilam ani nic bo w ciazy odpukac poza puchnieciem nadmiernym i bardzo rzadkim bolem nerek nie mam problemow z nia w ogole. Ale wiem ze po porodzie poterafia ataki kolki zaczac wracac.

Baronowa super! Ja w piatek 33tc zaczelam wedlug pierwszen daty porodu wiec jeszcze 4-5 tyg i moge rodzic. Tez juz prawie na wylocie jestem...
    A jesli brac nowy termin porodu to za 3tygodnie moglabym rodzic ;p to juz jest masakra ;p

A dziw gin prowadzacy zobaczymy co on powie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym nowym się nie przyjmuj. Tez mialam termin z późniejszego usg miałam na poczatek lutego. A i tak urodzilam w marcu ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tam luty odpowiada. Wole luty zeby byla mniejsza ;p noo i mama ma urlop to bym czula sie jakos troche bezpieczniej po wyjsciu ze szpitala.

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w środę zaczynam 34 i póki co jeszcze stresu nie ma. Ale pewnie lada chwila sie pojawi:/

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja samym porodem sie nie stresuje, bardziej tym ze nie mam jeszcze co wlozyc do torby szpitalnej i z powodu braku kasy dopiero na poczatku lutego bede robic zakupy i tym po porodzie ze sobie nie poradze ze bede miala dwie lewe rece (ale ten strach to mam od samego poczatku wiec to sie nie liczy) :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam co z Tadkiem. I świadomość ze bede rodzic same tez średnia

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w jakim sensie co z Tadkiem? Bo nie rozumiem?

Ja sie zastanawiam czy moj nie wymieknie... widze ze zaczyna sie troche stresowac... a wiedzac jak on reaguje na moj duzy bol boje sie ze moze wpasc w panike badz stwierdzic ze jak dojdzie do 2 fazy porodu ze wychodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jak weekend? my mielismy tak zalatany weekend ze nawet nie mialam do was zajrzeć :(

My wczoraj kupilismy super ekspres do kawy :) w koncu moge sie napic pysznej kawki latte przy dobrym filmiku w domku :D

ciri22 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaproś mnie na kawę;)

No jak się w nocy zacznie to czy dzwonić do mamy, czy Tadka do mamy ciągnąć. A jak pojadę rodzic to moi rodzice będą panikować. Wiesz takie głupoty.
    Juz raz sama rodzilam i dalam radę, ale wtedy bylo albo się uda albo noe, teraz wiem, ze nawę nie wejdzie na porodowke bo to sensu nie ma :/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam :)

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ