Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPOwiem Ci ze jak moj brat zaczal sie rodzic mama mnie 6lat i siostre 2 lata zostawila sama w domu. Babcia z pod wawy na piechote do nas szla bo to byla noc i nie bylo autobusow.
Wiec da sie, mnie tylko obudzila powiedziala ze zostajemy same na chwile a oni jada do szpitala jak cos mialam telefon stacjonarny mialam dzwonic do drugiej babci noo i sasiadka (wrrredna baba) miala do nas zajrzec co jakis czas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Baronowa dobrze rozumiem ze Twój mąż nie d arady wejsc na sale porodową?
Z moim też będzie problem bo on jak widzi krew itp to prawie ze mdleje heh -
ciri22 wrote:Na pewno choc ja to tak nie lubie, ale jak znow sie potraktuje maszynka to mnie tak wysypie ze masakra... wiec mam to gdzies
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no mnie też męcza mdłości najgorzej jest od 3 nad ranem dopadaja mnie takie mdłości ze az mi duszno, potem rano jak wstane to mnie normalnie żołądkiem telepie, potem przez cały dzien też mi nie dobrze ale da sie jakoś znieść.
jakbym nie pracowała na swoim to już bym posżła na L4
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:no mnie też męcza mdłości najgorzej jest od 3 nad ranem dopadaja mnie takie mdłości ze az mi duszno, potem rano jak wstane to mnie normalnie żołądkiem telepie, potem przez cały dzien też mi nie dobrze ale da sie jakoś znieść.
jakbym nie pracowała na swoim to już bym posżła na L4
kurde ja na sowim nie pracuję, ale głupio mi iść na l4,musiałabym już tak zalegnąć zeby isc;/ -
nick nieaktualny