Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mial rok to zakumal sikanie, jak mial rok i 8 miesięcy to pozbyliśmy sie na dzien pieluchy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć jak mija wtorkowy poranek? ja sie od rana zalamalam bo zorietowalismy sie z Darkiem ze podnieśli o 100% cene za wywoz śmieci mieszanych
z 30 zl na ponad 60....chyba pora zaczac segregowac tylko ze ja w kuchni nie mam na to miejsca tam gdzie mam normalny kubel pod zlewem nie mam miejsca na 3 czy 4 miejsze
-
nick nieaktualnyJa psychicznie jestem w fatalnym stanie i fizycznym zreszta tez.. Zle sie czuje... Do tego kaszle... Mam kaszel gruzlika bez zadnego powodu.
Dzie mnie czeka dzwonienie po poradniach czy ktos mnie przyjmie na usg...
Jak tu nie pic duzo jak ja juz teraz jestem w polowie dobowej normy?!
Do tego wiadomo ze sol jest we wszystkim wiec na sniadanie zjadlam to co bylo... Dostawki na gotowanie na parze oczywiacie sobie nie kupilam jak chcialam.... Zero pomyslu na obiad...
A poza tym chyba pojde dalej spac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZyje. Choc dzis do 15 bylam w lozku i drzemalam. Wlasnie wrocilam z biedry wkurwiona. Kupilam pieluchy na promocji ale bardzo duzo rzeczy do mojej diety niestety przepadlo... i Chuj nie bylo drozdzy i maki takiej jak chcialam (a wiem ze w innej biedrze bylo) wiec sobie chleba nie upieke na jutro... Wrrrrrrr... Jogurtow naturalnych tez nie bylo... Zla jestem.
Ale MOj G ma szczescie bo umowil sie z tym znajomym co mu sie w pazdzierniku dziecko urodzilo ale na szczescie poza domem.. jakbym miala teraz jego "madrosci" wyslychiwac to bym zabila...
Wlasnie pierwsze pranie sie pierze dla malej... zaraz siadam i robie w rossmanie, i w aptece wstepne zamowienie zeby zobaczyc kosztorys wydatkow, i powoli bede zamawiac bo musze byc przygotowana co i jak.
Zeszyt przeznaczam od jutra na wpisywanie swojej wagi, i plynow ile i jakie wypijam, do tego kazdy posilek i szacowana ilosc soli jaka spozylam... I byle za tydzien, jeszcze musze zalatwic sobie to usg...
Włacze zaraz TV i poskacze sobie na pilce i sie porozciagam... z tych nerwow caly dzien mialam dzis skurcze i bole miesiaczkowe ktore mi sie do tej pory nie zdarzaly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:56
-
nick nieaktualnyDzis jadlam kuskus z patelni i mieszanke warzywna, ale tak mi brakowalo soli mimo ze wiele innych przypraw dalam... Masakra... ale pocieszenie jest takie ze jak calkiem sie sol odstawia to po tygodniu juz smak wraca do normy i nie potrzebuje soli do funkcjonowania. Gorzej ze z wedlinami jest kicha...
A chcialam kupic make graham... wiem ze byla kiedys ale widocznie juz nie ma... Nie wiem jeszcze co jutro zjem na sniadanie... Ale cos wymysle, pozniej musze i tak wyjsc to sie zaopatrze w jakis maly zapas jogurtow i kupie drozdze i zrobie inne pieczywko ktore czasu wymaga ale za to lepsiejsze. -
nick nieaktualnyZobacze.
Na razie jestem dumna ze dwie noce przespalam ale to chyba kwestia cianienia i wymeczenia psychocznego organizmu. Wczoraj i przedwczoraj polozylam sie po polnocy i dzis obudzilam sie kolo 6 wysilalam i poszlam dalej spac teraz wstalam zrobilam siku, zwazylam sie (i w domu mam 3kg mmiej niz w przychodni, ale i tak liczy sie przyrost), zrobilam zajebista tabelke z kilogramami, mililitrami i sola.
Teraz musze czekac bo zjadlam tabletke i przez godzine nie moge nic jesc. -
nick nieaktualny
-
Myślę ze dużo ci da ograniczenie picia do zalecanych 2 czy 3 litrów.
Ja wczoraj padlam, nawet właśnie nie byłam siku -
nick nieaktualnyZobaczymy jakt to bedzie. Na razie jest ciezko.
Dzis beda kotlety schabowe pieczone. Jestem bardzo ciekawa jak wyjda. Ma byx panierka z otrebow.
Jeszcze mam mega ochote na mielonego i sie zastanawiam jak go doprawic i obrobic cieplnie. I mnie mielone zawsze dobrze posolone, popieprzone i w ogole z duza iloscia przypraw i to jedna z tych rzeczy ktora owielniam na oleju smazyc. I zastanawiam sie jak to zrobic zeby byly smaczne ;( szczegolnie ze jak mloda sie urodzi to tez ich nie zjem przez jakis czas... -
nick nieaktualnyDobra zgrzeszylam zjadlam dwie kromki chleba...
Ale wszystko przez to ze kupilam salate lodowa i G robilam kanapki do pracy.
Zjadlam z serem bialym, sałata i pomidorem, i maslemWiec jak policzylam jeszcze sporo soli moge zjesc choc pieczywo to 1/5 dziennego zapotrzebowania.
-
J adziś dzień rozpoczełam mega wymiotami i kiepskim spaniem w nocy.
Rano było mi nie dobrze ale musiałam coś zjeść wiec wypiłam pół szklanki herbaty oraz pare płatków zytnich i tym wymiotowałam. heh także nic nie jadłam dziś i chyba predko nie zjem a w brzuchu mi burczy a przez gardło nie przejdzie.
Ciri mielonego popieprz dopraw innymi przyprawami soli nie dodawaj noi tyle. az tak smaczny nie vbedzie ale może akurat zaspokoi Twoją chęć mielonego
Za mną chodzi od tygodnia pizza z salami, papryka chili serem mniamm