Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHerbata na mdlosci nie jest zbyt dobrym wyborem u mnie do tej pory jak mam gorszy dzien poglebia mdlosci a czasem i wymioty sie zdarzaja.
Za to woda czysta lub z cytryna lagodzily zoladek do tego stopnia ze jakies pieczywo bylam wstanie w malej ilosci zjesc zeby cokolwiek. Noo i sucharki podobno ratuja kobiety w ciazy... Ja nie wiem jadlam 3 razy ale warto sprobowac.
Co do mieloniaka to przyprawy to jedno a jak go usmazyc bez wmazenia? Przeciez on z natury jest tlusty i i z chrupiaca panierka ;p ale spoko cos wymysle ;p
Kiedys na patelni ceramicznej robilam bez tluszczu albo z bardzo mala iloscia.. Eh to nie to... ;p -
cystryna odpada jest mi poniej jeszcze gorzej, woda też tak średnio herbata zwykła gorzka póki co najlepiej się sprawdzała.
Chleb sam też próbowałam też nie wchodzi spróbuje z sucharkami.
Masz piekarnik?
Zrób mięso na mielone nie obtaczaj w bułce tartej.
Uformowane mielone wyłóż na patelnie taką np do pieczenia ciasta albo taką zwykłą daj tylko pare kropel oliwy i roprowadź równomiernie na patelni połóż mięso i włóż do piekarnika
-
nick nieaktualnyNoo wiem ze tak mozna z mieloniakiem ale szukam alternatywy zeby moja zachcianka zostala spelniona
Ostatnio zle doprawilam i poki u mamy nie zjadlam takich wyjbanych mniam w kosmos chodzily za mna mielone
Ale to dopiero za kilka dni bede robic wiec mam czas przemyslec sprawe jak je przyrzadzic. Dzis te kotlety schabowe z piekarnika wiec zobacze jak wyjda.
Probuj cos powinno choc troche zadzialac musisz tylko znalezc sposob.
Ja na szczescie porannych mdlosci nie mialam ale jak kolo 12 sie zaczynalo to juz masakra. -
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:J adziś dzień rozpoczełam mega wymiotami i kiepskim spaniem w nocy.
Rano było mi nie dobrze ale musiałam coś zjeść wiec wypiłam pół szklanki herbaty oraz pare płatków zytnich i tym wymiotowałam. heh także nic nie jadłam dziś i chyba predko nie zjem a w brzuchu mi burczy a przez gardło nie przejdzie.
Ciri mielonego popieprz dopraw innymi przyprawami soli nie dodawaj noi tyle. az tak smaczny nie vbedzie ale może akurat zaspokoi Twoją chęć mielonego
Za mną chodzi od tygodnia pizza z salami, papryka chili serem mniamm -
ewi0808 wrote:cystryna odpada jest mi poniej jeszcze gorzej, woda też tak średnio herbata zwykła gorzka póki co najlepiej się sprawdzała.
Chleb sam też próbowałam też nie wchodzi spróbuje z sucharkami.
Masz piekarnik?
Zrób mięso na mielone nie obtaczaj w bułce tartej.
Uformowane mielone wyłóż na patelnie taką np do pieczenia ciasta albo taką zwykłą daj tylko pare kropel oliwy i roprowadź równomiernie na patelni połóż mięso i włóż do piekarnika -
no ja owoce jem, ale żadnego innego cukru, jak w swieta chciałam zjeśc jedną babeczke to po jednym kęsie mnie zasłodziło i dalam mężowi zeby skonczył. Od wszystkiego można odwyknąć. u mnie cukier to w owocach tylko. I widać mega różnice w wynikach glukozy. wcześbneij ledwo w 100 się miesciłam a teraz 79 heh.
Sól no to moja mam coś tam dodaje jak stołuje się na jej jedzeniua le nie dużo daje bo u mnie mąż nie przepada za sola i ja w sumie te zteraz sie oduczyłam. najbardziej mnie wkurwia jak mama dodawała do miesa te vegety jakies przyprawy a to taki syf. wywaliłąm jej wszystkie i kupiłam taki przyprawnik i powiedziałam zeby tego uzywała a nie jakichś syfskich meiszanek. i teraz jest ok. heh
Zwymiotowałam w pracy i jak tu funkcjonować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-