X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    tylko gadam z klientem i biegne do łazienki troche kiepsko to wygląda heh.
    Picja spróbuje tej Twojej mikstury. Piłaś to gorące?
    Gorące, zimne, z lodem. W kazdej postaci:-) do tej pory pije tylko miód zastapilam ksylitolem i kupiłam miodofrutti malinowy(miks miodu z malinami) na stronie z przyprawami SKWORCU. No cóż. Orzechy brazylijskie od nich sie sprawdzily;)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Madziulla przeglądnij wózki dziewczynys ie smiały ze oglądam z nimi wózki i od patrzenia zajde w ciąże i akurat się udało.

To raczej była kwestia tego ze gadaliśmy o "skutkach ubocznych ciąży ". No u mnei tez jestten przesąd ze jak brzydniejesz to na dziewczynke a piękniejesz na chłopaka. tak naprawde to nie sprawdza się heh
    Sprawdza:-)! Ja jestem piękna, nie tyje, włosy rosną jak szalone i cala jestem seksi! Pewnie po porodzie zostaną mi dwa włosy. No i teraz zero fochów. Zero nerwów. Zero huśtawek i puchniecia. Tylko mi to się pewnie po porodzie zacznie....a Ciri skończy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:36

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to możliwe, ogólnie każda kobieta jest piękna w ciązy. tylko nie które kobiety ciężko ją przechodzą i przez tonie wyglądaja ekstra tryskające energią

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie jedyne co sie poprawilo w ciazy to paznokcie ale juz od jakiegos miesiaca wrocily do "normy" z przed ciazy...

Ja mysle ze to nie chodzi o przechodzenie ciezkie, to tez robi swoje ale niektore wiesz brzydko tyja np. moja kolezanka tyla od samego poczatku i tyla cala, brzuch jej prawie w ogole nie urosl a sama byla nabita, po mnie dopiero od 2 miesiecy widac ze cala tyje wczesniej tylko brzuch rosl a ona to za nim doszla do 7 miesiaca to sama z laski szczuplej zrobila sie barylka. Niektorym ciaza nie sluzy w zaden sposob a inne wygladaja o wiele lepiej w ciazy.

Co nie zmienia faktu ze dla swojego mezczyzny zawsze bedziesz najpiekniesza a w ciazy to juz w ogole :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:45

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżlei facet chce dziecka to będzie kobieta najpiękniejsza dla niego.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ojca, to moj G wczoraj spotkal sie z tym znajomym co czesto wam o nim opowiadalam :P

Ogolnie ona po 3 miesiach wrocila tutaj z domu rodzinnego, a on dalej jezdzi po pracy do mamusi i tylko na noc do domu... Pytam sie mojego G co tam u nich slychac wiec stwierdzil ze chyba on nie jest zainteresowany zona i dzieckiem bo prawie nic nie powiedzial o nich...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A co do ojca, to moj G wczoraj spotkal sie z tym znajomym co czesto wam o nim opowiadalam :P

Ogolnie ona po 3 miesiach wrocila tutaj z domu rodzinnego, a on dalej jezdzi po pracy do mamusi i tylko na noc do domu... Pytam sie mojego G co tam u nich slychac wiec stwierdzil ze chyba on nie jest zainteresowany zona i dzieckiem bo prawie nic nie powiedzial o nich...
    takiego to za włosy i o kolano ;/
    moja koleżanka też ma ciekawego męża, jest miesiąc przezd rozwiązaniem, ale lekarz już kazał torbę spakować, bo moze urodzic lada dzień, a ten sobie do mamusi pojechał kłaść panele i został na noc(a miał 15 km żeby wrócić) ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlopa? Mnie jej nie szkoda, zrobila to sobie na wlasne zyczenie.

On dziecka nie chcial tak szybko i mowil jej caly czas ze on nie jest gotowy a ona raz go namowila na seks bez gumki i od razu zaszla. Co do sluby on jej sie oswiadczyl tylko dlatego ze im sie nie ukladalo i nie chcial sam zostac (jak ona mi opowiadala to powiedziala ze by sie z nim rozstala gdyby nie jej sie nie oswiadczyl), slub on chcial na spokojnie za dwa lata, ona wszystko z siostrzyczkami wyszykowala w niecaly rok.
    Wiec coz... ja tam uwazam ze sie nie pcha w dziecko i slub jak nie jest dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no to oczywiście, chyba, ze taka sytuacja...niestety decyzja o dziecku powinna być podejmowana wspolnie, bo później szkoda dziecka;/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda dziecka i związku bo potem sie zaczynają oskarżenia ludzie sie oddalają od siebie itp

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam zajebisty obiad powiem nieskromnie :D

Kotlet schabowy z piekarnika -MNIAM!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri dziękuję:) w końcu do Was dołączę:)
    Patrz Ty za chwilę się rozpakowujesz, a ja dopiero zaczynam. Znowu będę chłonęła z Twojej wiedzy;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ostatnio mam wenę na dobre obiady. A jak się robi z piekarnika, to w całości czy kawałkach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ciri dziękuję:) w końcu do Was dołączę:)
    Patrz Ty za chwilę się rozpakowujesz, a ja dopiero zaczynam. Znowu będę chłonęła z Twojej wiedzy;)
    Ah cos czuje ze zostane alfa i omega :P

A co do kotleta, ja teraz jestem na diecie niskosodowej, mialam robic kotleta w otrebach owsianych ale okazalo sie ze nie mam wiec wybralam opcje z platkami kukurydzianymi (bo jeszcze mi zostala sol do wykorzystania),
    wiec normalnie robisz kotleta jak do smazenia, kladziesz na papierze do pieczenia i do piekarnika na 180 stopni pieczesz po kazdej stronie 15 minut, wyszlo meeeega dobre :)

A do ziemniakow dodalam zamiast soli, posypalam bazylia, i w ogole nia nie bylo czuc a ziemniak nie wydawal sie taki jalowy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj robiłam filety nadziewane szpinakiem z fetą, sosem śmietanowym, uwielbiam szpinak:)
    Ciri czy źle robię, że do lekarza wybieram się dopiero w nast tyg tj. 7tc? Bo zaczynam się zastanawiać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. W odpowiednim momencie, patrzac na Twoja bete to masz mala szanse na serducho. Wszystko zalezy. ja to bym jeszcze tydzien dla pewnosci poczekala zeby juz pojsc na serce takie na 100%

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat tak miał termin, więc już pójdę, on nie robi usg, więc na ten sam dzień umówiłam się do innego na usg. A Ty jakoś późno byłaś na pierwszej wizycie jak dobrze pamietam, więc serducho pewnie już było?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tz wcale nie tak pozno bo pierwsza pierwsza wizyte mialam w 6 tygodniu bo cos... juz nie pamietam co od niego chcialam... i dostalam skierowanie na USG i jakos 2 tygodnie pozniej mialam (w 8 tygodniu) , a po drodze jeszcze trafilam do szpitala z plamieniami to bylo jakis tydzien wczesniej czy cos to juz mowil lekarz ze jest zarodek i widac serduszko ale za male zeby policzyc czy miarowo bije. i za tydzien kazal zrobic usg.

Pozno mialam karte ciazy zalozona bo dopiero w 11tc.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla gratulacje

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwalę się, synuś ma 2 i pół kilograma:)

ciri22, Baronowa_83, ewi0808 lubią tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ