X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha wsumie nie glupi pomysł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz ustalilysmy ze wozek trzeba wybrac przed Ciaza :D Ewi sie sprawdzilo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no ja mam nosidelko takie na plecy :D tylko jeszcze msi byc @ i owu zeby ta baba nam wyszla :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale to juz niedlugo. Wedlug mojego Gina i TP z OM dokladnie za miesiac bede miala donoszona ciaze :P Wiec juz niebawem i ty skonczysz kuracje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom juz nedlugo...oby szybko pyknelo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez juz ustalilysmy ze ja rodze a Ty zachodzisz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha zebym ja wtedy plodna byla :P bo do konca marca chyba mam albo do polowy marca jakos tak :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla przeglądnij wózki dziewczynys ie smiały ze oglądam z nimi wózki i od patrzenia zajde w ciąże i akurat się udało.

To raczej była kwestia tego ze gadaliśmy o "skutkach ubocznych ciąży ". No u mnei tez jestten przesąd ze jak brzydniejesz to na dziewczynke a piękniejesz na chłopaka. tak naprawde to nie sprawdza się heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ja ogladam wozki co jakis czas od 6-7 lat :D:D to ja juz kurna przedszkole dzieci powinnam miec :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh, mnie też wysyfiło :D czuje jakos w środku, że to będzie dziewczynka, ale pewnie na końcu okaże sie, że chłopak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia ja to zawsze chcialam miec chlopcow dwoch a jak tylko test zrobilam i beta juz wyszla i usiadlam na lozku i mowie "kurwa bedzie dziewczyna, coreczka tatusia". Wszyscy dookola mowili ze chlopak a ja bylam uparta i wiedzialam ze baba i tak wyszlo.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak sobie myśle ze to będzie chlopak. Ale z mężem chyba nie bedziemy chcieli znać płci.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze wytrwalosci :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez zycze wytrwalosci :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to Tobie się sprawdziło :D
    Evi a Ty uwazaj, bo lekarze odruchowo na usg mówią płeć , także uprzedzcie go wcześniej, żeby się nie wygadał :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale ze nie odruchowo nas pytal i wiele dziewczyn pisalo ze ich pytal lekarz czy chca znac plec. Gorzej jak sie stoi przy usg to mozna samemu zobaczyc :P U mojej to na polowkowym i teraz ewidentnie wargi sromowe bylo widac :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w sumie teżjest taka opcja ze zobacyzmy sami. no narazie nas nie interesuje tzn mnie to ciekawi zwłaszcza czy moje przeczucie sie sprawdzi.
    Mąż uważa ze chce mieć niespodziankę i dl aniego nie ważne czy chlopak czy dziewczynka poprostu zeby wszystko było ok

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi dokladnie, oby wszytsko było ok;) pleć nieważna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wiesz Ty mozesz wiedziec maz nie :P Spoko do polowkowego i tak sami raczej nie zobaczycie, nam pokazywal na prenatalbym gdzie co jest ale na tym etapie to wszystko jest tak podobne do siebie ze spokojnie dziewczynke za chlopca mozna wziac bo jak wiadomo lechtaczka to szczatki penisa wiec jak to sie pouklada to wyglada tak samo, ale juz na polowkowym ladnie bylo widac, a teraz to juz mozna prawie powiedziec ze "po mamusi" :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to wiadomo ze po mamusi :D

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ