Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla przeglądnij wózki dziewczynys ie smiały ze oglądam z nimi wózki i od patrzenia zajde w ciąże i akurat się udało.
To raczej była kwestia tego ze gadaliśmy o "skutkach ubocznych ciąży ". No u mnei tez jestten przesąd ze jak brzydniejesz to na dziewczynke a piękniejesz na chłopaka. tak naprawde to nie sprawdza się heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia ja to zawsze chcialam miec chlopcow dwoch a jak tylko test zrobilam i beta juz wyszla i usiadlam na lozku i mowie "kurwa bedzie dziewczyna, coreczka tatusia". Wszyscy dookola mowili ze chlopak a ja bylam uparta i wiedzialam ze baba i tak wyszlo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWcale ze nie odruchowo nas pytal i wiele dziewczyn pisalo ze ich pytal lekarz czy chca znac plec. Gorzej jak sie stoi przy usg to mozna samemu zobaczyc
U mojej to na polowkowym i teraz ewidentnie wargi sromowe bylo widac
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
no w sumie teżjest taka opcja ze zobacyzmy sami. no narazie nas nie interesuje tzn mnie to ciekawi zwłaszcza czy moje przeczucie sie sprawdzi.
Mąż uważa ze chce mieć niespodziankę i dl aniego nie ważne czy chlopak czy dziewczynka poprostu zeby wszystko było ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to wiesz Ty mozesz wiedziec maz nie
Spoko do polowkowego i tak sami raczej nie zobaczycie, nam pokazywal na prenatalbym gdzie co jest ale na tym etapie to wszystko jest tak podobne do siebie ze spokojnie dziewczynke za chlopca mozna wziac bo jak wiadomo lechtaczka to szczatki penisa wiec jak to sie pouklada to wyglada tak samo, ale juz na polowkowym ladnie bylo widac, a teraz to juz mozna prawie powiedziec ze "po mamusi"