X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja Kropek. Ale czadersko. Gratulacje

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy do wielkiego sklepu . Sklep super, tylko pani od wózków wychodzila wczesniej. A druga pani bardzo mila, ale bez wiedzy. Nasze bezimiennie dziecko będzie tez bezwozkowe

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie pecha do tych sklepow... Co za kiszka. Noo ale jeszcze chwile macie to moze sie uda trafic w koncu na dobry sklep z dobra obsluga.

Dochodze do wniosku ze przydala by mi sie jeszcze jedna suszarka i to taka na kaloryfer przynajmniej na czas prania ciuszkow....
    Zamowilam materac. Jutro zamawiam w rossmanie. Czy ktoras z was robila tam ostatnio zamowienie bo chyba cos sie pozmienialo... ;(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie kupowałam internetowo w rossmanie

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda. Zrobilam sobie zamowienie ale kiedys wydaje mi sie ze mozna bylo odebrac w kazdym rossmanie a teraz chyba tylko w wybranych... Noo bez sensu...
    I nie wiem czy isc do rossmana i sprobowac na miejscu sobie zakupy zrobic czy zamowic do domu czy jak... ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie iwem też tego, zawsze w sklepie kupuje mam pod nosem :P

Dziś obeszło sie bez wymiotów rano w łózku zjadłam banana i pare płatków zytnich i popiłam połową szklanki miksturą od Picji- tylko troszkę zmienione bo woda+ imbir+pare kropel cytryny.
    Mdłości mam ale dużo mi lepiej niż wczoraj póki co.

A Wy jak się czujecie?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam pod domem ale wydaje mi sie jakis maly ten rossman ale w sumie w ramach spaceru moge sie tam przejsc ;D

Ewi dobrze ze juz lepiej ;)

Ja 0,3kg wiecej niz wczoraj mam na wadze. Ale znow prawie cala noc przespalam. Biore to za dobra wrozbe po tych nieprzespanych nocach no pobudka byla tylko jedna na siusiu i pic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz przejść się i zobaczyć co mają :)) i zapytać czy możesz ewentulnie u nich odebrac zamówione zakupy

Weszłam teraz na strone rossmana i stwierdzam ze nei w każdym rossmanie można odebrać zamówienie przynajmniej w moim miescie jest rossman ale odebrac zamówienia nie moge

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 08:28

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie u mnie tez tak jest, w wawie ze niby tylko w kilku mozna i mojego tam nie ma. To troche bez sensu... Noo ale zobaczymy...

Zamowilam wczoraj materac.

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, super! Jak Ci sie znudzi dodaj sok malinowy ale tylko pól lyzeczki na szklankę. Zeby ledwo co smak zmienilo:) u mnie to juz nawet rodzina to pije zwłaszcza po czasie jak sie ostre zrobi:)

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ciri poza wózkiem to juz najdroższy wydatek masz za sobą:)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Witam Was w 34 tygodniu:)!

ewi0808 lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ja wozek mam od grudnia :P

Jeszcze apteka i rossman + dla mnie kilka rzeczy jak staniki, klapki i inne takie, oraz do torby jak woda, papier, recznik papierowy. Jak obliczylam jakies 350zl jeszcze...

ja jutro kolejny tydzien zaczynam.

Wysłany: 14 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem:-) dlatego pisze ze zaraz po wózku to juz największe wyprawkowe wydatki za Toba:)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście ja ze szpitalem milo sie zaskoczylam. Biorę wode do picia i ubrania na wyjście dla mnie i małego. A to zwykly szpital a nie jakas klinika z filmu:)

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Ciri.jeszcze 4 i donoszona:)! Ale zlecialo. My jestesmy umówieni juz na cesarkę. Równo w 39. Czyli 17-18 lutego:-).

Madziulla lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to zalezy gdzie mnie poloza, wszystko zalezy od szpitala wiec wole byc przygotowana szczegolnie ze czesto sie zdarza ze odsylaja na jakies zadupie bo nie ma miejsc...

Wiesz rowniez co dla jednego jest plusem dla innego jest minusem, wiec ja tez sie chce przygotowac tak zeby w razie czego bylo przygotowane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja Ty rodzisz 18 lutego a dla mnie 18 tez ważny dzien bo hsg mam :) choc nie ma co porównywać porodu do zabiegu ale dla mnie to duzy krok do przodu. ja w swoim rosmanie moge odebrac zamówienie ale nigdy nie zamawiałam przez neta w rosmanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo donoszona, ale coraz czesciej spina mi sie brzuch i mam roznego rodzaje bolu, i teraz nie wiem czy kwestia nerwow czy cos tam sie dzieje czy co... choc podobno na tym etapie to normalne zjawisko...
    mloda ruchliwa czesto mam wrazenie ze brzuch chce mi rozerwac od srodka...

Jem wlasnie owsianke z jablkiem i cynamonem, ale cos za rzadka zrobilam i jest srednia...
    jeszcze godzinka w ciepelku i chlebek wstawiam do piekarnika. Zobaczymy co z tego bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra trzeba wziac sie za pranie i jest tego tyle ze nie wiem w co rece wlozyc... brrrr... ktos cos poradzi? :P

Na razie tylko przescieradla i reczniki wypralam.
    a mam ciuszki do prania, wozek, pieluchy, koce i nie wiem czy cos jeszcze i nie wiem od czego zaczac ;p

Ah te rozkminy :P

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ