Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pojechaliśmy do wielkiego sklepu . Sklep super, tylko pani od wózków wychodzila wczesniej. A druga pani bardzo mila, ale bez wiedzy. Nasze bezimiennie dziecko będzie tez bezwozkowe
-
nick nieaktualnyAle macie pecha do tych sklepow... Co za kiszka. Noo ale jeszcze chwile macie to moze sie uda trafic w koncu na dobry sklep z dobra obsluga.
Dochodze do wniosku ze przydala by mi sie jeszcze jedna suszarka i to taka na kaloryfer przynajmniej na czas prania ciuszkow....
Zamowilam materac. Jutro zamawiam w rossmanie. Czy ktoras z was robila tam ostatnio zamowienie bo chyba cos sie pozmienialo... ;( -
nick nieaktualnySzkoda. Zrobilam sobie zamowienie ale kiedys wydaje mi sie ze mozna bylo odebrac w kazdym rossmanie a teraz chyba tylko w wybranych... Noo bez sensu...
I nie wiem czy isc do rossmana i sprobowac na miejscu sobie zakupy zrobic czy zamowic do domu czy jak... ;p -
a nie iwem też tego, zawsze w sklepie kupuje mam pod nosem
Dziś obeszło sie bez wymiotów rano w łózku zjadłam banana i pare płatków zytnich i popiłam połową szklanki miksturą od Picji- tylko troszkę zmienione bo woda+ imbir+pare kropel cytryny.
Mdłości mam ale dużo mi lepiej niż wczoraj póki co.
A Wy jak się czujecie?
-
nick nieaktualnyJa tez mam pod domem ale wydaje mi sie jakis maly ten rossman ale w sumie w ramach spaceru moge sie tam przejsc
Ewi dobrze ze juz lepiej
Ja 0,3kg wiecej niz wczoraj mam na wadze. Ale znow prawie cala noc przespalam. Biore to za dobra wrozbe po tych nieprzespanych nocach no pobudka byla tylko jedna na siusiu i pic. -
Możesz przejść się i zobaczyć co mają
) i zapytać czy możesz ewentulnie u nich odebrac zamówione zakupy
Weszłam teraz na strone rossmana i stwierdzam ze nei w każdym rossmanie można odebrać zamówienie przynajmniej w moim miescie jest rossman ale odebrac zamówienia nie mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 08:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo to zalezy gdzie mnie poloza, wszystko zalezy od szpitala wiec wole byc przygotowana szczegolnie ze czesto sie zdarza ze odsylaja na jakies zadupie bo nie ma miejsc...
Wiesz rowniez co dla jednego jest plusem dla innego jest minusem, wiec ja tez sie chce przygotowac tak zeby w razie czego bylo przygotowane. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo donoszona, ale coraz czesciej spina mi sie brzuch i mam roznego rodzaje bolu, i teraz nie wiem czy kwestia nerwow czy cos tam sie dzieje czy co... choc podobno na tym etapie to normalne zjawisko...
mloda ruchliwa czesto mam wrazenie ze brzuch chce mi rozerwac od srodka...
Jem wlasnie owsianke z jablkiem i cynamonem, ale cos za rzadka zrobilam i jest srednia...
jeszcze godzinka w ciepelku i chlebek wstawiam do piekarnika. Zobaczymy co z tego bedzie. -
nick nieaktualnyDobra trzeba wziac sie za pranie i jest tego tyle ze nie wiem w co rece wlozyc... brrrr... ktos cos poradzi?
Na razie tylko przescieradla i reczniki wypralam.
a mam ciuszki do prania, wozek, pieluchy, koce i nie wiem czy cos jeszcze i nie wiem od czego zaczac ;p
Ah te rozkminy