Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:ja to tyle ze starej co i tyle z nowej ..
Przepraszam Was jak będziecie o czymś pisały i ja będę sie o coś głupio dopytywać, ale nadrobić Wasze rozmowy to by mi wieki zajęłyPaulette, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Picja wrote:Ja mam uczulenie na rumianek wiec cierpię w ciszy choc ciężko jest...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak w trące się ze swoimi dzisiejszymi objawami. (od razu mówię, że na owulkę u mnie za wcześnie). Bo ja tak liczę na 25 dc gdzieś. a dziś dopiero 14dc. Ale tak mnie dzis trądzikiem zsypało, że w lustro patrzeć nie mogę. do tego ten dziś spadek temperatury(może i on nie jest duży, ale ja się na tym nie znam i nie wiem jak to interpretować). i strasznie dużo śluzu mam. gdzie u mnie na prawdę to rzadkość. nie wiem co mi się przestawiło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A cos bierzesz na sluz? Moze bedzie wczesniej owulacja wiesz jest lato wszystko jest mozliwe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno tak w tamtym cyklu mi się opóźniła i przyszła za późno.. to teraz dla równowagi w naturze może przyjść wcześniej .
kobietki czemu to nie może być prostsze ? tylko musi być takie zagmatwane ?? jak bym pisala post na facebooku "Czuje się ... ZDEZORIENTOWANA " -
nick nieaktualnyblahaha ale moj lekarz tak mi powiedzial ze jak sie raz owulka spozni (gdy ma sie cykle przypuscmy 28 dni a mialo sie cykl 38) to kolejny cykl bedzie krotszy mniej wiecej o tyle dni a potem wroci do normy, przynajmniej powinien
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyooo ciekawe. nigdy wcześniej nie przywiązywałam do tego uwagi, raptem prowadzę chyba swój 3 wykres.. to dopiero się uczę. i jeszcze wiele nauki przede mną
pisałaś mi wcześniej jeszcze na tamtym forum o badaniu sobie szyjki ni huhu nie potrafię ogarnąć jak ją znaleźć hahaha ciemna masa ze mnie jest pod tym względem może gdybym codziennie sprawdzala to może i bym to jakoś odróżniała a tak to jak zapominam to lipa jest -
nick nieaktualny