Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:ooo ciekawe. nigdy wcześniej nie przywiązywałam do tego uwagi, raptem prowadzę chyba swój 3 wykres.. to dopiero się uczę. i jeszcze wiele nauki przede mną
pisałaś mi wcześniej jeszcze na tamtym forum o badaniu sobie szyjki ni huhu nie potrafię ogarnąć jak ją znaleźć hahaha ciemna masa ze mnie jest pod tym względem może gdybym codziennie sprawdzala to może i bym to jakoś odróżniała a tak to jak zapominam to lipa jest
Ja tez wogole nie umiem badać szyjki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Kup sobie trivagin. To jest peobiotyk na kobiet. Poczytaj o nim. Lactovaginal mi nic nie dawal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle chodzi o to zebys nauczyla sie ja sie zachowuje, ja na poczatku tez nie potrafilam ocenic nic, ani twardosc ani uchulenie tyko wysokosc w miare, ale jak nie bedziesz codziennie badac to sie nie nauczysz ja zawsze badam srodkowym palcem bo mi najlatwiej.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
a tak mam pytanie. może zrobię z siebie idiotkę, ale lepiej się zapytać. no bo ja nie wiem czy ta owulacja będzie teraz czy jak mi się wydaje.. testów owu nie mam więc nie mam jak sprawdzać, ale w tym cyklu zaczęłam wiesiołka i nie wiem czy teraz mam brać czy nie ? czy jeszcze ze dwa dni go pobrać?? nie mam pojęcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPochwale wam sie co dostalam dzis od siostry
3 książecki o dzierganiu na drutach:
1. wszystko dla maluszka -zabawki, ubranka i rozne gadzety
2. zabawne czapeczki
3. robotki na drutach w 30 minut
kiedys troszke si uczylam robic ale ogolnie wtedy mialam dwie szkoly i prace wiec nie mialm czasu ale na zwolnenie bedzie idealnelittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde noo nie zle Nie ja to lubie rozne takie rzeczy ale za to mnie za szybko cos sie nudzi:)
Doradzcie co na jelita sobie kupic bo ja to wykituje, raz woda ze mnie leci, raz zaparcia... w sumie zastanawiam sie czy te baby&mama nie kupic na trawieni, ale moze cos innego tanszego sobie sprawic? -
ciri22 wrote:ale mierzysz temperature to po zmierzeniu paluch w cipke i jedziesz malenka ja tak robilam tylko zawsze badaj w tej samej pozycji
A ja się chyba pozbyłam infekcji i to tylko chusteczkami z kwasem mlekowym z Clinica. Dziś śluz wodnisty.. prawie mnie zalewa eh i czyściutki. Do tego chyba sobie zaczynam wkręcać coś bo zjadłam w domku 1 czekoladkę merci i poszłam robić obiadek... jeszcze mając w buzi czekoladkę otworzyłam lodówkę i ukroiłam sobie taki grubszy plaster kiełbasy wiejskiej ehhh... ale temperatura za niska raczej na ciążę.ciri22, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri nie mam pomysłu co na jelita... chyba musisz przetrzymać aż się ureguluje. I zwróć uwagę czy są jakieś składniki, które jest i np na drugi dzień biegunka albo zaparcia...
A powiedz jeszcze czy z mamą pójdziesz na usg bo wspominałaś, że się chce wybrać z Tobą wielkie przeżycie pewnie dla niej byłoby zobaczyć na żywo na usg, jak mniemam, pierwsze wnuczątko