X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłam bo mam pół h czasu to wszystkie poszły

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A to jakos sie nazywa? Ja mam androida ale nazwy zwykle maja te same jesli sa :)
    Bella happy baby:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=rJ-CfITtDC4

Mnie zachwycił ten filmik, tylko była szybsza wersja na 4 minuty. Nie mogę jej teraz znaleźć. Pięknie wszystko pokazane :D Wyścig plemników najlepszy :D
    Szkoda tylko, że jakość kiepska :/
    Pelną wersje jakiś katolicki kanal yputube robił.kurde nie pamiętam jaki:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukam szukam :) takie fioletowe happy baby znalazlam moze to to :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam :) http://m.youtube.com/watch?v=fKkc5oeK0oM

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    szukam szukam :) takie fioletowe happy baby znalazlam moze to to :P
    No, fioletowe:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak ta ale szczerze ogolnie byla mega chujowa za przeproszeniem... jako osoba powiazana z medycyna od zawsze bylam baaaardzo zawiedziona i cieszylam sie ze szkola i unia zafundowala mi ta wycieczke bo jakbym miala 60 czy 80zl wydac na pojscie na nia to bym zalowala. ciala wygladaly jak woskowe lalki a nie jak prawdziwe ciala do tego bez wspanialego przewodnika nic bym z niej nie wyniosla (mlody chlopak student medycyny naprawde z pasja opowiadal i mozna bylo wiele sie od niego dowiedziec i wspolnie sie informacjami i wiedza wymienialismy)
    i wlasnie sala z plodami zrobila na mnie najwieksze wrazenie :)
    Ciri ja mam w domu stary podręcznik medycyny. Chyba z 1000 stron i zdjęcia sa...prawdziwymi cialami z formaliny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i na to liczylam!!! ja tez mam takie ksiazki a moje marzenie to pojsc na sekcje zwlok... a taka okazja przeszla mi kolo nosa... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:

Mnie zachwycił ten filmik, tylko była szybsza wersja na 4 minuty. Nie mogę jej teraz znaleźć. Pięknie wszystko pokazane :D Wyścig plemników najlepszy :D

Ten filmik jest mega zajebisty, chyba z 10 razy go już oglądałam :) Ja się na nim wzruszyłam normalnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mnie sąsiad rozpieścił. Najpierw przyniósł mi kawałek pizzy a później pojechał jeszcze po zajebistego hamburgera (jak dobrze mieć takiego sąsiada :D) ale z racji tego, że takich fast foodów chyba z miesiąc nie jadłam, to powiem Wam, że nieźle rządziłam na tronie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:56

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:

Właśnie obejrzałam...popłakałam się

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=TJ8cQevGRaU

tu jest lepsza trochę jakość tego filmiku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu chyba lepsza wersja http://m.youtube.com/watch?v=fKkc5oeK0oM

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogłam sie powstrzymać i obejrzałam filmik kolejny raz ^^

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri udało mi się chyba rozpoznać ze szyjka jest wyzej no i sluz...dość sporo. Mam zielone światło w "detektorze płodności". Co dla mnie oznacza czerwone.. ciekawe jaka temp będzie jutro i kiedy ovu mi zaznaczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam detektorowi nie wierze ;p mnie zielone pokazywal kolo 10dc a owulacja byla 23 ;D jesli patrzec na wysokosc to byla jedyna rzecz jaka przez dlugi czas potrafilam okreslic ale szczerze nic ona nie wnosila w moja plodnosc ;D bo ja zawsze mialam inaczej niz bylo w ksiazkach napisane ze w danym momencie cyklu powinnam miec. Bedzie super jak Twardowc i otwartosc bedziesz umiala okreslac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietam ze w tym cyklu podczas owulacji mialam tak nisko szyjke ze seks bardzo mnie bolal... Ale to tak ze czulam jak penis uderza w czubek szyjki. Jakas masakra. A pierwszy raz w sumie tak mialam... A wedlug ksiazek powinna byc wyzej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie zapisałam wczoraj ze jest miękka bo tak mi się wydaje a czy miałam racje okaże się pewnie później ;) dziś temp 36.64

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 06:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze owu dopiero bedzie i bedzie bardziej miekka. Ja to porownuje do ciasta drozdzowego surowego. Pulchniutka a paluch. Wpada w ta tkanke ;p a dzis jaka rano byla?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sprawdzałam jeszcze

‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ