X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie oczywiście skoku nie bylo

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale poszlo do gory..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Nie sprawdzałam jeszcze
    Sprawdzaj rano bo pozniej jak zaczniesz chodzic zacznie Ci sie obnizac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa oki to zaraz sprawdzę i po mierzeniu temp będę sprawdzać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 06:41

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale poszlo do gory..
    Tak jak 20 razy w tym cyklu;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi...ja się zastanawiam czy owu nie bylo 13 i po prostu za szybko zrobilas progrsteron. A Ty Ciri co myślisz? Bo tak sobie z rana spojrzałam na wykres Ewi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mysle ze nawet jak byla to wynik bylby znacznie wyzszy. Mysle ze minimum kolo 5 z takimi temperaturami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na ktorej stronie ona jest bo szukam jej i nie widze ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra znalazlam... Noo wiec tak jak mowilam. Mysle ze wynik bylby wyzszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie nie znam na progesteronach to pytam:) ja miałam 6,9 siedem dni po ovu. Nie za Malo jak na luteine?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malo ale mimo wszystko mysle ze miala by powyzej 1 chociaz i wskazalo by wedlug norm na przebyta owulacje.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojde do gin ciekawe co powie. od kilku dni próbuje badac szyjke od dwoch dopier probuje cos zapisywac. i w sumie dzis jest tak wysoko ze ledwo ja dosieglam palcem , noi ta koncóweczka taka bardziej płaska z taka dziurka.

i chyba okres sie zaczyna bo mam narazie takiego brunatnego gluta z odrobina takiej bardzo ciemnoczerwonej krwi.

mam pytanko na jaka długosc palca mozna powiedziec ze szyjka jest nisko. bo przy okresie powinna byc nisko twarda srednio albo całkiem otwarta. a u mnie jakby wysoko srednio twarda i chyba tez srednio otwarta. napewno jest miększa niz wczoraj.

xCo o tym sadzicie?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze nawet jak i owulacja była to moze mam poprostu progesteron za niski i od tego tez s ie cos jebie pozniej z np kplejnym cyklem

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi to ja ci oddam tak z 10 dni cyklu. U mnie bedzie lepiej i u ciebie też;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    pojde do gin ciekawe co powie. od kilku dni próbuje badac szyjke od dwoch dopier probuje cos zapisywac. i w sumie dzis jest tak wysoko ze ledwo ja dosieglam palcem , noi ta koncóweczka taka bardziej płaska z taka dziurka.

i chyba okres sie zaczyna bo mam narazie takiego brunatnego gluta z odrobina takiej bardzo ciemnoczerwonej krwi.

mam pytanko na jaka długosc palca mozna powiedziec ze szyjka jest nisko. bo przy okresie powinna byc nisko twarda srednio albo całkiem otwarta. a u mnie jakby wysoko srednio twarda i chyba tez srednio otwarta. napewno jest miększa niz wczoraj.

xCo o tym sadzicie?
    To wszystko zalezy od kobiety musisz sie nauczyc co dla Ciebie jest wysoko a co nisko. Ja np zawsze mam w miare nisko bo zawsze czuje dlugosc szyjki a inne maja tak wysoko ze nie dosiagaja. Szyjka podczas okresu moze sie dopiero obnizyc nie musi od razu po brudzeniu. Moze dopiero po calkityn rozkreceniu @

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ewi to ja ci oddam tak z 10 dni cyklu. U mnie bedzie lepiej i u ciebie też;)

o było by super ;))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    moze nawet jak i owulacja była to moze mam poprostu progesteron za niski i od tego tez s ie cos jebie pozniej z np kplejnym cyklem
    Ja nednka uwazam ze jesli pecherzyk pekl i jajo jest dobrej jakosci to jednak progesteron nawet niedomagajacy bylby wyzszy i na owulke by wskazywal.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri dzieki.

mojego organizmu chyba nie da sie zrozumiec

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos pewnie na pierwsza faze i druga dostaniesz. Stymulacja stymulacja ;) i dziecko bedzie

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Cos pewnie na pierwsza faze i druga dostaniesz. Stymulacja stymulacja ;) i dziecko bedzie

Trzymam Cie za słowo .

JAk się czujesz?

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ