Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pojde do gin ciekawe co powie. od kilku dni próbuje badac szyjke od dwoch dopier probuje cos zapisywac. i w sumie dzis jest tak wysoko ze ledwo ja dosieglam palcem , noi ta koncóweczka taka bardziej płaska z taka dziurka.
i chyba okres sie zaczyna bo mam narazie takiego brunatnego gluta z odrobina takiej bardzo ciemnoczerwonej krwi.
mam pytanko na jaka długosc palca mozna powiedziec ze szyjka jest nisko. bo przy okresie powinna byc nisko twarda srednio albo całkiem otwarta. a u mnie jakby wysoko srednio twarda i chyba tez srednio otwarta. napewno jest miększa niz wczoraj.
xCo o tym sadzicie?
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:pojde do gin ciekawe co powie. od kilku dni próbuje badac szyjke od dwoch dopier probuje cos zapisywac. i w sumie dzis jest tak wysoko ze ledwo ja dosieglam palcem , noi ta koncóweczka taka bardziej płaska z taka dziurka.
i chyba okres sie zaczyna bo mam narazie takiego brunatnego gluta z odrobina takiej bardzo ciemnoczerwonej krwi.
mam pytanko na jaka długosc palca mozna powiedziec ze szyjka jest nisko. bo przy okresie powinna byc nisko twarda srednio albo całkiem otwarta. a u mnie jakby wysoko srednio twarda i chyba tez srednio otwarta. napewno jest miększa niz wczoraj.
xCo o tym sadzicie? -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:moze nawet jak i owulacja była to moze mam poprostu progesteron za niski i od tego tez s ie cos jebie pozniej z np kplejnym cyklem
-
nick nieaktualny