Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny ja dosłownie na chwilę tylko się przywitać i przeprosić za swoją nieobecność. Właśnie wróciłam od fryzjera, a za niedługo jadę ciocię zawieźć do lekarza, bo mnie prosiła, a wieczorem jadę na kabaret. Postaram się jeszcze wieczorkiem wpaść zobaczyć co u Was, ale nie obiecuję ...
A u mnie dziś znowu jakoś tak śluzowo bardzo i jak siedziałam u fryzjera i rano bolał mnie brzuch tak jakbym zaraz @ miała dostać... Trądzik jeszcze większy niż wczoraj i jak tu się facetowi podobać
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktualnie wykres się powiela tak samo (w sensie wygląd) jak wyglądał w ostatnim cyklu co miałam tą owulkę opóźnioną. no zobaczymy jak to będzie
ja to od dawna mam zmore z trądzikiem, już i silne antybiotyki brałam i na mnie nic nie działa. owszem trochę lepiej to wygląda, ale jeden lekarz mi powiedział, że tego już sie nie da wyleczyć. ewentualnie albo antykoncepcja, albo może ciąża pomoże. I tak się męczę pół życia z tym -
nick nieaktualnyantykoncepcja nie pomaga. Ona pomaga na chwile a jak odstawisz mam jeszcze gorzej. Przynjamniej u mnie tak bylo. Owulacja przychodzila a ja pryszcz na pryszczu. Ale po ciazy moze sie zmienic ale nie musi. Ale czym sie przejmujesz? Najwazniejsze ze dla swojego faceta jestes najpiekniejsza na swiecie
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri poszperałam w necie trochę i znalazłam hormony których nigdy nie miałam badanych mimo problemu z zajściem w ciąże i poronieniem... mam w planie zbadać:
- Prolaktyna iprolaktyna z obciążeniem (miałam problem z prolaktyna i chce sprawdzic czy napewno ok wszystko)
- Estradiol
- Progesteron
- THS, FT3, FT4, T3, T4
- Testosteron
- FSH
- LH
Jest coś na liście co uważasz że jest zbędne lub czegoś tu brakuje? Pytam was bo nie będę się widziała z endo tylko kumpela załatwi mi skierowanie bo nie ma szans się wbić wcześniej na wizytę
LH i FSH wiem że robi się 3-5 dzień cyklu a resztę mogę zrobić razem 7-8 dni po ovu?
Może się orientujesz? -
nick nieaktualnyEsradiol w okolicy owulki z tego co sie orientuje. Reszte rob razem w 3-5po owu. Jak bedziesz miala jedno skierowanie to najlepiej zrob je wszystkie na poczatku cyklu. Progesteron najtanszy jest wiec cos to jego rob 7-8dpo. To bez skierowania mozesz robic. Mysle ze to chyba wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Mozesz zrobic po owu to nie ma znaczenia. Raczje chodzilo mi o to zebys miala wszystko bezplatne to chyba az 3 skierowania musisz miec. Jedno na estradiol drugie na lh i fsh a trzecie na reszte.
Nie nie będę aż tak zawracać głowy kumpeli więc na 1 skierowaniu będę wszystko miała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny