Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA dziekuje dobrze juz dwa i pol dnia bez plamien mam nadzieje ze to byl ten rower.
Ale dzis mialam mega ochote na cole wiec w automacie w pracy sobie kupilam puszke... (puszka raz na 2 tygodnie mi nie zaszkodzi) Bleeee... To jest glupie masz na cos ochote jesz to lub pijesz i Cie odrzuca... Bezsensu ;p
A i wlasnie sobie mysle ze czas szybko leci -
nick nieaktualnyNooja to wczoraj sie skapnelam ze juz 3 tygodnie od mojego testu minelo.... Juz tylko tydzien do usg zostal... Zaraz bedzie wrzesien potem przyjda swieta... Nowy rok... I nowe zycie... Nawet nie wiem kiedy ja to wszystko ogarne... Ciesze sie ale mnie to tez przeraza...
ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Male dziecko maly problem(jak juz sir uda zrobić a duży to coraz większe problemy. Ogarniesz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pewnie sie wyleguje wygodnie u mamusi ) CZekam n arelacje z USG .JAk tam urlop?
Mam wizytę 24 lipca to będzie 10 dc . nie z późno?
Jak dostane coś na stymulacje to pewnie bede musiała kolejny cykl czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:47
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:pewnie sie wyleguje wygodnie u mamusi ) CZekam n arelacje z USG .JAk tam urlop?
Jak dostane coś na stymulacje to pewnie bede musiała kolejny cykl czekać -
nick nieaktualnyewi0808 wrote:pewnie sie wyleguje wygodnie u mamusi ) CZekam n arelacje z USG .JAk tam urlop?
Jak dostane coś na stymulacje to pewnie bede musiała kolejny cykl czekać -
Hej u mnie @ się rozkręca. Rano plamienie, ale chyba zaznaczę już nowy cykl mam nadzieję, że następny też będzie z owulką
Baronowa, ja tam widzę skok o 0,4 stopnia owulka i trzymam kciuki by jutro jeszcze urosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 11:25
wiewiórka17 lubi tę wiadomość