Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia gratulacje
Ciri, widzę, ze ty taka wyrodna jak jaMnie nieraz mąż musiał budzić, bo nie słyszałam jak Tadek ryczał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja nic nie przygotowuje ;p bede tylko robic ciasto. Chyba puerwszy taz zrobie mazurka.
Co do wagi ja na poczatku schudlam 8kg a potem jak zaczelam tyc to w sumie 24kg na plus. Miesiac po porodzie nie zeszlam do wagi z przed ciazy 2kg na plus mi zostaly.
Majamia gratulacje.
Dzis w mocy bylam tak zmeczona ze usnelam i pierwszy raz nie slyszalam jak dziecko placze w ogole sie nie obudzilam. Dobrze ze G byl w domu bo mala podobno plakala atrasznie i to tuz przy moim uchu. A ja przez godzine nic. Musialam sie chyba zresetowac.... ;(
Majamia gratulacje:) z niech sie zdrowo rozwija:). CIRI- JA mam prezent od losu. 15 kg mniej od wyjściowej... -
Ciri, tak bywa czasem. Ja przy pierwszym tsk miałam, bo organizm spalil wszystkie rezerwy. Później sobie jskos radzil znowu bez snu.
Dziekuje bardzoexpress byl: o 17 ns ktg przyjechalismy, a tu rozwarcie. Niecale 4h pozniej juz sie tulilismy.
ewi0808 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie nie obzarlam. Swieta nawet nie odpoczelam. Za to wczoraj pierwszy raz zamotalam dziecko w chuste. I dowiedzielismy sie ze G bedzie znow po 8 latach wujkiem. Wczoraj zrobiony test ale ona sie nie cieszy. Mam nadzieje ze jak przetrawi i sobie ulozy to zacznie sie cieszyc... Na razie za duzy strach i watpliwosci bo nie planowali drugiego i inne mieli plany ktore moga nie wypalic przez to. A plany sa takie ze w sumie juz dluzej nie powinny czekac.
-
nick nieaktualnykochane moje, głownie te które już rodziły, czym kierowąłyscie się przy wyborze porodówki ???
bo ja jestem na etapie obmyślania gdzie mi będzie najlepiej
chociaz zdaję sobie sprawę, ze jak poród jest bezproblemowy to i w domu można urodzić, tylko w razie jakichś awarii... -
Helo. Ja sie nazarlam za wsze czasy
. Póki mogę
Bylam na wizycie. Młody 2,2 juz wazy i zaczynamy wizyty co 2 tygodnieewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli nie ma sie co rozczulac??
interesuje mnie mila obsluga bo jestem nader pyskata i nie chcialabym narobic sobie problemow wrazie jakich pizgnietych poloznych
Kolezanki polecaja wiec chyba dokonalam wyboru:D
A wy pozostale zaciazone wybralyscie juz?