Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, Dziś mi lepiej. Nie kaszle już tak bardzo ale po tym wczorajszym kaszlu dziś nie mówie
No nie chwaląc dnia przewd zachodem słońca powinno być już coraz lepiej.
dziękuje za wszystkie rady i wsparcie :* bo spanikowałamBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej melduję, że żyję (Ewi, dzięki za pamięć jak zdrówko?). U mnie hmmm.... no dobra, w miarę dobrze. Mogłoby być lepiej, ale spoko. Przecież zawsze może być gorzej, prawda?
Dziś się ważyłam i dobiłam do mojej wymarzonej wagi. W końcu 5 z przodu (waga wyjściowa: 47,5kg). Chociaż boję się, że jeśli w takim tempie będę przybierać przez całą ciążę, to później będę się modlić, by waga SPADŁA do 50... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widać, cudowne ;*
Little no jestes szczupla to na poczatku bardziej odczuwasz wzrost wagi.
U mnie lepiej ale dalej mnie trzyma- święta w łóżku.Troszkę mnie kaszle, katar jest nadal, noi gardło mega boli tak że ledwo mówie. ale najważneijsze ze nie kaszle cały czas i ze nie mam goraczki.
Jak tam u Was przygotowania świąteczne?
-
nick nieaktualnyHoł hoł hoł ja jeszcze w łóżku, ale noe bawem zabieram się na sernik a mąż za sprzątanko:D i jedziemy do mamusi pod samuśkie Tatry
A jak u Was jak tam?
P.S.to ja się tak martwiłam o swoją wagę bo jestem w 4 miesiącu a mam niecałe kg do przodu a tu wychodzi na to, że mam farta :Dobypóźniej się nie odbiłoewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nic nie przygotowuje ;p bede tylko robic ciasto. Chyba puerwszy taz zrobie mazurka.
Co do wagi ja na poczatku schudlam 8kg a potem jak zaczelam tyc to w sumie 24kg na plus. Miesiac po porodzie nie zeszlam do wagi z przed ciazy 2kg na plus mi zostaly.
Majamia gratulacje.
Dzis w mocy bylam tak zmeczona ze usnelam i pierwszy raz nie slyszalam jak dziecko placze w ogole sie nie obudzilam. Dobrze ze G byl w domu bo mala podobno plakala atrasznie i to tuz przy moim uchu. A ja przez godzine nic. Musialam sie chyba zresetowac.... ;( -
nick nieaktualny