Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
No to może twój organizm potrzebuje wody. Z czegos wody plodowe musza sie tworzyć . Jak cie martwi ilosc siku, łyknij sobie pokrzywy
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ewi o 17
Jesli masz juz odpowienie jajeczko to zagadaj o pregnylu.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie ide do swojego prowadzacego lekarza. bo nie mialam mozliwosci bo nie ma go ten tydzien. zapisalam sie sama z ciekawosci na samo usg do innego gina z medycyny pracy. wiec nawet nie będę gadać o lekach bo swojemu ufam w 100% a innym nie...juz na tylu lekarzach sie przejechałam....niech mi tylko usg zrobi i pogadam o tych moich bólach i tyle...
a co to ten pregnyl? -
To na pęknięcie.
No to jak pęcherzyk bedzie odpowiedni to poczytaj co laski wyczynialy przy Luf zeby pęknął. Większość jest lekko mówiąc dziwna, ale u mnie podziałałoMadziulla, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luf- nie pękające pęcherzyki. Jest taka teoria, ze niektóre dziewczyny maja problem. Pęcherzyk dojrzewa ale nie pęka. Mimo to na wykresie jakis skok jest i wyglada jakby obu byla.
U mnie tak wyglądało bo cykl przed ciaza mialam usg dzien przed okresem i miała dojrzaly pęcherzyk.
Poczytalam o tym i po pozytywnym teście ovu zaczęłam wyczyniać czary. Jakies gorące prysznice na jajnik, uciskanie, wysiłek fizyczny . Nie wiem czy cis z tego bylo pomocne, no ale nie zaszkodziło.
Do tego po ovu dalej piłam wino, ladnie zwikesza ukrwienie. I pilam jakies ziola z mieszanki na druga fazę. I zaczyna ćwiczyć mięśnie brzucha:). Ogólnie zastosowalam wszystko co tylko mi wpadlo do glowy chociaż na chlopski rozum żadna z tych rzeczy nie miała znaczeniaMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi a jesz sol? Moja siostra tak miala jak odstawila/ograniczyla prawie do zera sol i jej to mega nie sluzylo jak zaczela znow ja jesc to i pic jej sie nie chcialo. Tak jak mowilam sol jest potrzebna zeby przyswajac wode.
Edit: Madziulla trzymam kciuki za piekny i pekajacy pecherzyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 10:16
Madziulla lubi tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:Do Twojego przepisu ja jeszcze w drugiej fazie cyklu dodałam ananas. Noi przez cały cykl a nawet dłużej same pokarmy niskoglikemiczne.
-
nick nieaktualnyJa miałam raz Pregnyl, ale nie w szczęśliwym cyklu, mi nie było potrzebne, bo moje owu były ponoć perfect. Tylko Madziulla jakbyś jednak robiła to uważaj z testami, bo różnie się wydala i pokazuje fałszywie pozytywne testy. Ale u Ciebie będzie prawdziwe pozytywny:)
Basiunia chyba masz mniejszy niż.mój, ale może mi się tak wydaje.
Ewi pewnie Twój organizm ma taką potrzebę. Taj myślę.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja miałam raz Pregnyl, ale nie w szczęśliwym cyklu, mi nie było potrzebne, bo moje owu były ponoć perfect. Tylko Madziulla jakbyś jednak robiła to uważaj z testami, bo różnie się wydala i pokazuje fałszywie pozytywne testy. Ale u Ciebie będzie prawdziwe pozytywny:)
Basiunia chyba masz mniejszy niż.mój, ale może mi się tak wydaje.
Ewi pewnie Twój organizm ma taką potrzebę. Taj myślę.
Magdziulla wrzucę Ci fotkę na wieczór
a n niech se rosną brzuszki;)
a własnie smarujecie czymś anty rozstępowym czy cuś ?
-
ciri22 wrote:Ewi a jesz sol? Moja siostra tak miala jak odstawila/ograniczyla prawie do zera sol i jej to mega nie sluzylo jak zaczela znow ja jesc to i pic jej sie nie chcialo. Tak jak mowilam sol jest potrzebna zeby przyswajac wode.
Edit: Madziulla trzymam kciuki za piekny i pekajacy pecherzyk
spożycie soli na stałym poziomie jakoś więcej ani mniej nie jem teraz.