X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście polecam zaczekać. Na pewno dziecka na początku nie zostawisz samego a jak z laktacja będziesz miała problem w szpitalach można wypożyczyć laktator a i tak najlepiej ręką kasować i odciagac na początku ;)

Edit; u mnie upał zakończył się wczoraj oskarżeniem stóp.. A nie mam innych butów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stopy niewinne;);)
    ja teraz ciągle pomykam w swoich balerinkach i świetnie się sprawdzają.
    Kup sobie nowe buty, musisz się troszkę rozpuścić!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupia autokorekta...

Właśnie to są nowe buty. A nie mam kasy na kolejne...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu ciśnienie z dupy. Kurde niech oni cos wymyślą konkretnego

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa a jaki byś chciała scenariusz?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Baronowa a jaki byś chciała scenariusz?
    Dostaje skurczy, okazuje sie ze jest 5 cm. Robią lewatywę, jest 10.
    Urodzilam ;)

Ciśnienie wraca do normy.

Fajny plan, nie?

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Tylko szkoda ze tak sie nie da na zawolanie ;p chyba ze moze Ci sie uda nam sie zaprzesz ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tą lewatywę to zawsze robią?! Nie wiedziałam o tym jak zachodziłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rzadanie. Ale lewatywa nie jest straszna i pomaga w szybszym rozwarciu. Jak masz za duzo stolca potrafi blokowac glowke dziecka i porod dluzej trwa. Przy planowanej cesarce zawsze robia przed.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fuck to mnie przeraziłyście. Ja mam ostatnio problemy z hemoroidami to ciekawe czy to ma znaczenie.
    Baronowa życzę Ci żebyś dostała skurczy patrzą hop już dziecko gotowe do wyjścia, chwilka rodzisz i już:) no co? Może się zdarzyć;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie racja lepiej poczekac do porodu i sie zobaczy jaka bedzie sytuacja;) bo kupimy a potem sie okaze ze byl zbedny:))
    Baronowa trzymam kciuki za Twoj scenariusz :D
    A co do lewatywy to chyba fajna sprawa tak sobie przeczyscic jelitka z dziadistwa:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Ciebie byloby lepiej jakbys zazyczyla sobie lewatywe. Po porodzir ciezej sie wyproznic to raz a jak bedziesz "pusta" to bedzie Ci latwiej. Dwa przy skurczach partych mozesz sie wyproznic dla hemoroidow to nie jest dobre... Moga sie poglebic jesli jelsito nie bedzie puste. Po 3 jak mowilam latwiej urodzic z pustym jelitem wiec parcia moga byc krotsze wiec lepiej dla zylakow. Ale najlepiej pogadaj ze swoim ginekologiem.

Mam znajoma ktora przez hemoroidy musiala miec cesarke.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia ja mam problemy z wyproznianiem od zawsze i jak przed operacja mnie wyczyscili to bylam mega szczealiwa. Mega lekka i tez problem z kupa zniknal na troche. Podobno kazdy co jakis czas powinien sobie zrobic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak, ale ja szpitalna dziewica jestem i wszystko co robią w szpitalu mnie przeraża, a to już w ogóle, póki co nie myślę o tym. Muszę się w końcu zmusić do zadzwonienia do szkoły rodzenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmus bo moze juz nie byc miejsc u mnie juz nie bylo na ten 28 tydzien zeby sie zalapac.

Co do lewatywy mozna sobie wlewke w domu zrobic. A moze tka byc ze Cie dobrze przeczysci w domu przed porodem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wstyd się przyznać, ale nie gadałam jeszcze z gin na ten temat. Następnym razem powiem na pewn!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie takie rzeczy z polozna sie zalatwia ;D nfz ma to do siebie ze wiecej spedzasz czasu u poloznej niz u lekarza ;p i fajne rozmowy mozna tam przeprowadzic.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewatywa sama w sobie jest fuj;) ale bez przesady, sa gorsze rzeczy.

Jakos trudniej mi sobie wyobrazić gastroskopie :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez ;D bleeeee.

Ja tam lewatywy wcale zle nie wspominam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja odpukac zadnych problemow z wyproznianiem nie mam i oby mi tak zostalo:D
    Ale o lewatywe musze podpytac bo dla zdrowia bym sobie zrobila a ze nada soe darmowa okazja to czemu nie skorzystac:D
    Gastroskopie tez przezylam no szalu nima ale da sie wytymac:D

Wlasnie dzwonilam do szkoly rodzenia jedna nie odbiera a druga dopiero moze za miesiac bedzie miec nowa grupe wiec musze czekac:/

‹‹ 615 616 617 618 619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ