Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa osobiście polecam zaczekać. Na pewno dziecka na początku nie zostawisz samego a jak z laktacja będziesz miała problem w szpitalach można wypożyczyć laktator a i tak najlepiej ręką kasować i odciagac na początku
Edit; u mnie upał zakończył się wczoraj oskarżeniem stóp.. A nie mam innych butów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 11:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Baronowa a jaki byś chciała scenariusz?
Urodzilam
Ciśnienie wraca do normy.
Fajny plan, nie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla Ciebie byloby lepiej jakbys zazyczyla sobie lewatywe. Po porodzir ciezej sie wyproznic to raz a jak bedziesz "pusta" to bedzie Ci latwiej. Dwa przy skurczach partych mozesz sie wyproznic dla hemoroidow to nie jest dobre... Moga sie poglebic jesli jelsito nie bedzie puste. Po 3 jak mowilam latwiej urodzic z pustym jelitem wiec parcia moga byc krotsze wiec lepiej dla zylakow. Ale najlepiej pogadaj ze swoim ginekologiem.
Mam znajoma ktora przez hemoroidy musiala miec cesarke. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lewatywa sama w sobie jest fuj;) ale bez przesady, sa gorsze rzeczy.
Jakos trudniej mi sobie wyobrazić gastroskopie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to ja odpukac zadnych problemow z wyproznianiem nie mam i oby mi tak zostalo:D
Ale o lewatywe musze podpytac bo dla zdrowia bym sobie zrobila a ze nada soe darmowa okazja to czemu nie skorzystac:D
Gastroskopie tez przezylam no szalu nima ale da sie wytymac:D
Wlasnie dzwonilam do szkoly rodzenia jedna nie odbiera a druga dopiero moze za miesiac bedzie miec nowa grupe wiec musze czekac:/