X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65955ca3f028.jpg

Ja tylko w ciazy nie mialam problemow z jelitami.

Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

• Eliza K.vel Picja Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ej tą lewatywę to zawsze robią?! Nie wiedziałam o tym jak zachodziłam...
    u mnie nie było- nawet nie pytali. Dali czopki tylko na początku...ale rozwarcie nic sie nie ruszało to poszłam na stół:P

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 6 maja 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Pewnie tak, ale ja szpitalna dziewica jestem i wszystko co robią w szpitalu mnie przeraża, a to już w ogóle, póki co nie myślę o tym. Muszę się w końcu zmusić do zadzwonienia do szkoły rodzenia.
    hahaha to jak pójdziesz na poród (i gdybys miała cesarke) to juz dziweica szpitalna nie bedziesz tak Cię zeszmaca tą gonitwa po korytarzu, wodami kapiącymi po nogach, lewatywami i cewnikami:P

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja gdzie Twoje foto?;)

Wysłany: 6 maja 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmienne jak ja:P haha...dziewczęta...karmienie piersia jest the best! przed ciażą- 85...po zrobieniu testu- 85....do porodu...85,5.....dzień po porodzie 73 a 3 miesiące po porodzie 64....nie pytajcie jak wygląda mój brzuch! waga cudowna- boki gorzej...choc i tak jestem w szoku bo skóra jędrna...tylko wałeczek nizej jest:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 14:05

atdcj44jlm6ihsh3.png

Wysłany: 6 maja 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Picja gdzie Twoje foto?;)
    dupka mojego synusia tez piekna:P

littleladybird lubi tę wiadomość

atdcj44jlm6ihsh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja to gratki, ja sie ludze ze szybko weoce do formy :D narazie nie ma zle i moze tak zostanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri śliczna sukieneczka! Też będę Karinkę stroić, niech tylko będzie cieplej, trochę urośnie, a wcześniej przydałoby się żeby się urodziła:)

Ale Baran ze mnie dzwonię do przyszpitalnej szkoły rodzenia, a tu się okazuje, że takowa od kilku lat nie istnieje. No masz:/
    Znalazłam inną, były nr do 3 Pań położnych wybrałam najbardziej chwaloną dzwonię, ale no/zajęty.ech

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sama kupilam jej jeszcze debesciarski kapelusz bedzie cudnie wygladac w tym zestawie. ;D

Ja akurat z tych co nie stroja ani siebie ani dziecka ale nie moge nie ubrac choc raz w taka sukienke ;)

Noo dodzwonic sie ciezko ale zeby jeszcze miejsca mieli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz, a ja ciemna materia w tej kwestii jestem.
    Ja póki co stawiam 100% na praktyczne ubranka, ale później puszczę wodze fantazji;)
    A kiedy ją ubierzesz? Zrób foto koniecznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero jak pogoda sie ustabilizuje i bedzie na tyle cieplo zeby w samej pieluszce mogla chodzic. Pewnie w czerwcu dopiero. I kapelusz tez jak nie bedzie wial zimny wiatr bo uszy sa odsloniete

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie juz zapisalam:))
    Od czerwca zaczynamy:)
    Tylko na stronie pisze ze bezplatnie a babka mi mowi ze 250 :o zaraz zadzwonie drugi raz i dopytam:D
    A Ciri i boska kiecunia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia u mnie 550zł także nie narzekaj, ja jeszcze przełykam:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wawie za darmo. Jakbym miala tyle kasy wydac to bym sie w zyciu nie zapisala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 17:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie lipa. Do szpitala, w którym chcę rodzić trudniej się dostać mają mało miejsc i ponoć chodzenie do szkoły bardzo pomaga. A nie ukrywam, że chciałam się też co nieco nauczyć, tak czuję, że potrzebuję. W cholerę kasy:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noojak tak czujesz to nie ma wyjscia. Co do szpitala jak zaczniesz rodzic i bedziesz miala skurcze czeste i regularne nie moga Cie odeslac. Tylko jesli za wczesnie przyjedziesz a niestetu jeslu nie bedsie miejsc to i tak wezwa karetke i Cie odesla do innego szpitala ;/ ale ja za ta kase zdecydowanie wolalabym cos kupic.

Ja to zdecydowanie instynktownie wszystkiego sie nauczylam. Pierwszego dnia po porodzie dzidcko mi sie obsralo a ja ja dama pod kran wsadzilam. Jedynie kapiel mi mama pokazala ale to w necie mozna zobaczyv bo mnie nie prowadzila za raczke ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie wiem sama, pomyślę i podejmę decyzję, są plusy i minusy.
    Trochę przeginają z tą ceną.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi przywiózł jablecznik. Mniam

littleladybird lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiekszosc jest darmowych szkol bo placi miasto ale sa i platne to tez taka cena jak u Ciebie jest.

Ja jak roznawialam ze swoja polozna to ona mowi ze z niektorymi umawia sie mlodymi matkami wladnie zeby wspolnie wykapac czy cos pokazac jak sie obchodzic z dzieckiem bo matki sa naprde rozne i jest tak ze odgornie sa 3 wizyty narzucone ale sa matki u ktorych przez pierwszy miesiac jest 2 razy w tygodniu. Mozesz obejrzec filmiki jak sie dzieckiem zajac a co do porodu to ja uwazam ze szkola rodzenia bardziej na psychike dziala niz na nauke a dobra polozna w szpitalu tak Cie poprowadzi i zajmie sie toba ze nie bedziesz miala problemow wiekszych z niczym. A porod jest instynktowny. Bo ja moze nie urodzilam ale bez rozwarciq mialam skorze parte. Katmienie piersiq to tez czego mozesz tylko po porodzie sie nauczyc wiec musisz sie zastanowic czy to wszystko jest warte tej ceny i czy nie lepiej dolozyc nq cos dla siebie czy dziecka ta kase.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Maz mi przywiózł jablecznik. Mniam
    Kochany maz ;)

A ja jutro jade na grilla ;D

‹‹ 616 617 618 619 620 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ