X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Magdziulla to faktycznie sporo:o
    Moja kuzynka kupila sobie poradnik i jest bardzo zadowolna, urodzila 3 tyg temu i mowi ze wszystko ogarnia:) w sumie w szpitalach polozne obchodza sie z maluszkiem przy Tobie i wsztstko pokazuja przynajmniej u nas, kurde chyba sama jeszcze to przemysle:o

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, cos im sie tętno młodego nie podoba. Jak sie rusza to jest do 180.
    A ma byc do 160.

Ale z tego co pamiętam to Tadek tez tak mial i wtedy bylo ok.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to mowie Ci ze Liwii skakalo do 200 jak sie wiercila i lekarze nic nie mowili tylko polozne ze wysoko i wedlug nich powinno byc do 180 ale tez powiedzialy ze jesli spoczynkowe ma wysokie (u mnie Liwia miala spoczynkowe 130-140 a ja mialam swoje 100-120) to tez inaczej sie na to patrzy. Nqjwazniejsze zeby bylo falujace. Spoczynek nizsze a przy ruchach wyzsze

To moze podejma decyzne o rozwiazaniu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbc30d0e1532.jpg
    Obiadek;)

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham obiad o 12 ;p ja zaraz sie zbieram na grilla ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam o 6. O 12 jestem juz glodna ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ;p w szpitalu mialam to samo ;) tak sie przyzwyczailam do kolacji o 17 ze potem w domu tez tak jadkam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny jak tam, co tam?

Ciri jak grillowanie? W ogóle jak się karmi można wtrążolić kiełbaskę?

Baronowa Ty chyba jeszcze w dwupaku czytałam. Ale Władziu z tego co widzę ma jeszcze dzień, pewnie już spakowany. Chyba, że tak mu dobrze, że trzeba go siłą. Tylko skąd skubaniec wie, że na zewnątrz już nie jest tak milusio jak w brzuszku u mamusi:)

Ja jeszcze do jutra też u mamusi, ale już mogę wracać, bo chciałabym posprzątać mieszkanko po remoncie, mama mi kupiła śliczne firanki, ale najpierw muszę umyć okna. W moim tempie sprzątanie zajmie miesiąc.

A poza tym w poniedziałek powinien przyjść wózek. Oby był ok, niech ten kolor nie będzie sraczkowaty, proszę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 09:38

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie emocjonalny zjazd.
    W nocy lekarz wymyślił ze mam rodzic.
    Dali kroplówki na nawodnoenie, relanium podlaczyli ktg.
    I sie troche unormowalo. Wiec juz nie ma byc oxy. Takze jestem w zawieszeniu i mam dosyć:/. Ogólnie juz sobie popłakałam :/.

Jakby jednak ci się nie podobsl to masz dwa tygodnie na zwrot

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 09:41

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, to co oni tacy niezdecydowani? Pewnie co zmiana to zmiana zdania.
    No wiecznie nie będą Cię trzymali, oby nie przetrzymali Władzia. Nie dziwię się, że popłakałaś, bo wkurzające takie zawieszenie, a do tego pobyt w szpitalu.
    Mam nadzieję, że to kwestia godzin.

Właśnie zamówiļam z przesyłką, nie odbiór osobisty, więc mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem w razie tragedii, a najlepiej jakby było ok po prostu

Ja mówiłam, że moje dziecko będzie spokojne, bo mało się rusza, ale jak się rozkręciła od kilku dni to potrafi prawie od rana do wieczora szaleć. Kiedy ona śpi?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa jeszcze chwile wytrzymaj;))
    Ja dzis malo co spalam, boli mnie w prawym boku i pol nocy tak mi siepalo brzuchem nie wiem czy babel mial czkawke czy co ale zeby pol nocy? Pecherz mi wrocil, wczoraj skonczylam furagine ale pojechalismy do rodzicow i od razu parcie na sikanie i tylko usikuje:( nie wiem czy jechac do szpitala czy czekac do jutra bo mam wizyte:( maskara;( tak sie boje bo w piatek dala dupy i zachcialo mi sie prac pokrowiec z materaca unaciagalam sie przy tym bo ti ciezkie po namoczeniu bylo eh a jak to przez to?:(
    Co robic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maagdziulla moj tez po spokojych kopniaczkach wpadl w szal tanczenia:D
    Ale zauwazylam wlasnie ze jak chwyta mnie ten pecherz to jest mniej ruchliwy, wczoraj tez malo co, moze kwestia przypadku ale jak na razie za kazdym razem jak cos mi jest:/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty se zrób badanie moczu na cito.
    Bo ci się może wydaje i bez sensu ta furagine bralas.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla super !za dwa tygodnie jedziemy na caly weekend. Dziecko robi furore bo ona nigdy w gosciach nie placze, fajnie sie bawi i smieje.

Co do jedzenia wszystko zalezy od dziecka. Ja jem doslownie wszystko. Nie ma rzeczy ktorej bym nie jadla. Ale akurat nie jadlam kielbasy bo nie przepadam za kielbasa z grilla ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to cito??no na razoe nie zrobie musze odczekac az wysikam cala furagine :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri no to fajnie, ja lubię takie wesołe dzieciaki. To gdzieś do rodzinki wyjazd? Ja jutro już wracam, ale cieszę się, bo czeka mnie dużo pracy.

Basiunia, może coś Ci zaszkodziło? Ja przedwczoraj znowu miałam taki silny ból jak kiedyś, ale myślę, że to po prostu coś źle się trawiło.

A Baronowa...jak akcja porodowa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gdzie Madziulla, przecież miała podmienić Baronową?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do siostry G. A Baronowa na wtorek ma umowione wywolanie.

Madziulla meczy sie z okresami i szykuje do wyjazdu. Myślę ze za bardzo dzieciowo się dla niej zrobiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale podejrzałam jej wykres i akurat składa się na testowanie...hmm przypadek?;>
    Nie dziwię jej się wcale, że wolała trochę wyemigrować, też tak miałam.

A Baronowa Przynajmniej ma już jakiś termin, oby chociaż to gładko poszło.

Mnie diabelnie meczy katar, ale całkiem możliwe, że to alergiczne, bo tu na wsi dużo alergenów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo może się uda podmienic Baronowa;)

‹‹ 617 618 619 620 621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ