Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO kurde Magdziulla to faktycznie sporo:o
Moja kuzynka kupila sobie poradnik i jest bardzo zadowolna, urodzila 3 tyg temu i mowi ze wszystko ogarnia:) w sumie w szpitalach polozne obchodza sie z maluszkiem przy Tobie i wsztstko pokazuja przynajmniej u nas, kurde chyba sama jeszcze to przemysle:o -
Kurde, cos im sie tętno młodego nie podoba. Jak sie rusza to jest do 180.
A ma byc do 160.
Ale z tego co pamiętam to Tadek tez tak mial i wtedy bylo ok. -
nick nieaktualnyNoo to mowie Ci ze Liwii skakalo do 200 jak sie wiercila i lekarze nic nie mowili tylko polozne ze wysoko i wedlug nich powinno byc do 180 ale tez powiedzialy ze jesli spoczynkowe ma wysokie (u mnie Liwia miala spoczynkowe 130-140 a ja mialam swoje 100-120) to tez inaczej sie na to patrzy. Nqjwazniejsze zeby bylo falujace. Spoczynek nizsze a przy ruchach wyzsze
To moze podejma decyzne o rozwiazaniu. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbc30d0e1532.jpg
Obiadek;)ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny jak tam, co tam?
Ciri jak grillowanie? W ogóle jak się karmi można wtrążolić kiełbaskę?
Baronowa Ty chyba jeszcze w dwupaku czytałam. Ale Władziu z tego co widzę ma jeszcze dzień, pewnie już spakowany. Chyba, że tak mu dobrze, że trzeba go siłą. Tylko skąd skubaniec wie, że na zewnątrz już nie jest tak milusio jak w brzuszku u mamusi:)
Ja jeszcze do jutra też u mamusi, ale już mogę wracać, bo chciałabym posprzątać mieszkanko po remoncie, mama mi kupiła śliczne firanki, ale najpierw muszę umyć okna. W moim tempie sprzątanie zajmie miesiąc.
A poza tym w poniedziałek powinien przyjść wózek. Oby był ok, niech ten kolor nie będzie sraczkowaty, proszę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 09:38
-
U mnie emocjonalny zjazd.
W nocy lekarz wymyślił ze mam rodzic.
Dali kroplówki na nawodnoenie, relanium podlaczyli ktg.
I sie troche unormowalo. Wiec juz nie ma byc oxy. Takze jestem w zawieszeniu i mam dosyć. Ogólnie juz sobie popłakałam .
Jakby jednak ci się nie podobsl to masz dwa tygodnie na zwrotWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 09:41
-
nick nieaktualnyCholera, to co oni tacy niezdecydowani? Pewnie co zmiana to zmiana zdania.
No wiecznie nie będą Cię trzymali, oby nie przetrzymali Władzia. Nie dziwię się, że popłakałaś, bo wkurzające takie zawieszenie, a do tego pobyt w szpitalu.
Mam nadzieję, że to kwestia godzin.
Właśnie zamówiļam z przesyłką, nie odbiór osobisty, więc mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem w razie tragedii, a najlepiej jakby było ok po prostu
Ja mówiłam, że moje dziecko będzie spokojne, bo mało się rusza, ale jak się rozkręciła od kilku dni to potrafi prawie od rana do wieczora szaleć. Kiedy ona śpi? -
nick nieaktualnyBaronowa jeszcze chwile wytrzymaj;))
Ja dzis malo co spalam, boli mnie w prawym boku i pol nocy tak mi siepalo brzuchem nie wiem czy babel mial czkawke czy co ale zeby pol nocy? Pecherz mi wrocil, wczoraj skonczylam furagine ale pojechalismy do rodzicow i od razu parcie na sikanie i tylko usikuje:( nie wiem czy jechac do szpitala czy czekac do jutra bo mam wizyte:( maskara;( tak sie boje bo w piatek dala dupy i zachcialo mi sie prac pokrowiec z materaca unaciagalam sie przy tym bo ti ciezkie po namoczeniu bylo eh a jak to przez to?
Co robic? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla super !za dwa tygodnie jedziemy na caly weekend. Dziecko robi furore bo ona nigdy w gosciach nie placze, fajnie sie bawi i smieje.
Co do jedzenia wszystko zalezy od dziecka. Ja jem doslownie wszystko. Nie ma rzeczy ktorej bym nie jadla. Ale akurat nie jadlam kielbasy bo nie przepadam za kielbasa z grilla ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri no to fajnie, ja lubię takie wesołe dzieciaki. To gdzieś do rodzinki wyjazd? Ja jutro już wracam, ale cieszę się, bo czeka mnie dużo pracy.
Basiunia, może coś Ci zaszkodziło? Ja przedwczoraj znowu miałam taki silny ból jak kiedyś, ale myślę, że to po prostu coś źle się trawiło.
A Baronowa...jak akcja porodowa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle podejrzałam jej wykres i akurat składa się na testowanie...hmm przypadek?;>
Nie dziwię jej się wcale, że wolała trochę wyemigrować, też tak miałam.
A Baronowa Przynajmniej ma już jakiś termin, oby chociaż to gładko poszło.
Mnie diabelnie meczy katar, ale całkiem możliwe, że to alergiczne, bo tu na wsi dużo alergenów.
-
nick nieaktualny