Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa ale jestes pod mam nadzieje dobra opieka takze izi:*
Moze to juz dzis
Magdziulla no na pierwsze czekam bo w pon konczy mi sie drugie zwolnienie razem 5 tyg:)) a za pierwsze 33 dni to wyplaca pracodawca
A poszlam do lazienki zmylam make up i spabie odeszlo:D zreszta nie moge lezec bo cale jedzenie mi sie cofa do gardla i poecze jak cholera takze pozycja połleżąca:/
Moj bąbelek dzis juz prawie normalny harcuje dosc często i oby tak zostalo, wiem ze poznoej bedzie to bolesne ale przynajmniej wiem ze wszytsko z nim ok:) -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny jestem juz tu na forum od okolo poł roku oczywiscie bylam na innym watku. mam pytanie pol roku temu bylam w upragnionej ciazy niestety puste jajo plodowe teraz w kwietniu zaczelismy starania od 2 tyg w pracy i ogolnie jak sie nadwyrezylam pobolewal mnie brzuch tzn. tak jakby jajniki i ogolnie na miesiaczke zreszta mialam objawy menstruacyjne ale od 2 dni spozniala mi sie msc wiec ze wzgledu na moja prace zrobilam dzis rano test i zobaczylam dwie nie wyrazne kreski ale ogolnie dalej boli mnie tak dziwnie brzuch czasami nawet bardziej, jutro rano powtorze test by miec pewnosc -musze obawiac sie tym brzuchem? tak bardzo sie boje.... mam zamiar isc w poniedzialek do lekarza czy nie za wczesnie??
podam iż miesiaczke ostatnia mialam 2 kwietnia pracuje z dziecmi non stop ich nosze to sa dzieci 8 miesieczne czasami zdaza sie ze ktores mnie kpnie nie chce panikowac ale po pracy boli mnie brzuch wiem ze to moze byc dopiero 2 tydzien ale poprostu po tamtym zdarzeniu jestem bardzo uczulona, prosze o odpowiedz bede bardzo wdziecznaZuzka -
nick nieaktualnyJedno z drugim nie ma nic wspólnego. Matki noszą kilkuletnie dzieci będąc w ciąży i nic się nie dzieje. Puste jako nie ma nic wspólnego z noszeniem. A jak ma być ciąża to będzie.
Zrób nie test a betę. Jeśli wyjdzie pozytywnie po 48h powtorz. Na lekarza za wcześnie nic nie zobaczy jedynie jeśli beta będzie przyrastac może dac luteine albo dupha na podtrzymanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Młodemu tętno nie skacze jak śpi to ma idealnie 140. A jak się rusza to tez w zakresie. Przeplywy ok. Bialka nie ma.
Takze czekają.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co znowu wymyślają? Jak daleko to lepiej zadzwonić, bo możesz się przejechać na darmo.
Potrzebuję obiektywnej rady. Znalazłam mój wózek za 1299 ale w 2 kolorach tzn, jeden wchodzi w grę ten 04 zielonkawy, piękny nie jest, ale ogólnie urodą one nie grzeszą. Normalnie kosztuje ok 1570 zł raczej nie taniej. Jakby nie patrzeć jest to 270zł drożej za sam kolor.
Wrzucę Wam link http://www.babydesign.eu/lupo-comfortnew/wozki-babydesign ten kolor to ten 5 od końca. Waszym zdaniem bardzo zły w porównaniu do innych?
Baronowa myślę, że za chwilę Was rozpakują,biedna Ty. -
nick nieaktualny